Προς το περιεχόμενο

Φατε τον νεοφιλελευθερο καπιταλισμο σας ...τωρα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε συς κολλατε ολοι στις καταθεσεις ενω παγκοσμια γινεται της εκδιδομενης γυναικος

τι να τα κανεις τα χ λ7 οταν δεν θα εχουν αγοραστικη δυναμη η ακομα χειροτερα οταν θα καταρρεει το συστημα γενικως

χρειαζομαστε αλλα μυαλα, αλλο τροπο κοινωνικοικονομικης οργανωσης, σεβασμο του περιβαλλοντος .......

καληνυχτα μας

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Jimar-ass, ρε φίλε σε παρακαλώ μείνε λίγο στην εκτός διότι αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση. Υπάρχουν 2 συμφορουμίτες που φαίνεται πως το κατέχουν το αντικείμενο, άφησε το παρόν νήμα σε αυτούς ή τουλάχιστόν κάνε μόνο ερωτήσεις, μπας και καταλάβουμε και οι υπόλοιποι με απλά λόγια κάτι από την πολυπλοκότητα του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος χωρίς να κυριαρχεί η φαντασία της γνώσης.

Υ.Γ. 1. Δεν έχεις πάει στην Κίνα./

Υ.Γ. 2. Δεν έχεις ιδέα πως είναι το συνταξιοδοτικό σύστημα των ΗΠΑ, απλά δεν υπάρχει. Υπάρχουν εταιρείες που διαχειρίζονται τα χρήματα που ο κάθε εργοδότης είναι υποχρεωμένος να πληρώνει για τους υπαλλήλους του. Το πως αυτές οι εταιρείες διαχειρίζονται τα χρήματα εξαρτάται από τα ρίσκα που παίρνει ο "ασφαλισμένος". Οι εταιρείες αυτές δεν είναι τύπου ΙΚΑ, αλλά τύπου ΜARFIN INVESTMENT, που εν μέρει μπορούν να λειτουργήσουν και ως "τράπεζες".

Έχω ζήσει στην Κίνα, ξέρω τους νόμους και τον τρόπο ζωής.

Εγώ είπα ότι το σύστημα στην αμερική είναι άλλο? Για αυτό ανέφερα ότι χαθήκανε κάποιες συντάξεις, αφού οι εταιρίες που το διαχειρίζονται είναι ιδιωτικές. Και στην ελλάδα κάποιες εταιρίες που εργάζεσαι, σου κάνουν συνταξιοδοτικό. Μόνο που στην αμερική, είναι η μόνη σύνταξη που έχεις!!

Μάθετε να διαβάζεται και να μη πετάτε ότι λαλακία σας κατέβει!!

Δημοσ.

H τελευταία δεν είναι κάπως μεγάλη κουβέντα; Ειδικά απο το συγγραφέα του "όλοι οι καταθέτες στην Lehmans τον έχουν πιει". Χέσε μας ρε φίλε

Δημοσ.
H τελευταία δεν είναι κάπως μεγάλη κουβέντα; Ειδικά απο το συγγραφέα του "όλοι οι καταθέτες στην Lehmans τον έχουν πιει". Χέσε μας ρε φίλε

Αφού τον ήπιαν, εγώ φταίω????? Το ξέρω.......

Δημοσ.

Ας σου το πω άλλη μια φορά.

Η Lehmans δεν είχε καταθέτες. Το πιασες. Αν πήγαινες με 5,000,000 $ και τους έλεγες που να τα βάλω, η απάντηση τους θα ήταν αυτή που φαντάζεσαι.

Οπότε κύριε ξερόλα θα σε παρακαλούσα ΠΑΡΑ πολύ να μην πετάγεσαι και λες ανακρίβιες. Αυτά που λες πολύ απλά δεν ισχύουν και με το να τα λες εκτίθεσαι.

Όρνιο

Δημοσ.
Ας σου το πω άλλη μια φορά.

Η Lehmans δεν είχε καταθέτες. Το πιασες. Αν πήγαινες με 5,000,000 $ και τους έλεγες που να τα βάλω, η απάντηση τους θα ήταν αυτή που φαντάζεσαι.

Οπότε κύριε ξερόλα θα σε παρακαλούσα ΠΑΡΑ πολύ να μην πετάγεσαι και λες ανακρίβιες. Αυτά που λες πολύ απλά δεν ισχύουν και με το να τα λες εκτίθεσαι.

Όρνιο

Ξέρω τι είχαν, private banking! Ξεκινώντας όμως χαμηλότερα από 5M. Άλλα δε σου λέω.;)

Δημοσ.

Πωωω ρε πούστη μου. Μπας και είσαι ο blizard?

Θες να μοιραστείς μαζί μας ακριβώς τι υπηρεσίες περιελάμβανε το private banking της Lehmans?

Δημοσ.

παιδια ολα σεβαστα εδω μεσα δεν καταλαβα γιατι τσακωνεστε :-)

το θεμα ειναι απλο. ο μπους σαν το δικο μας τον καραμαλη τα εκανε σκ@τ@ και αυτο ειναι το πρωτο βημα τωρα..επεται συνεχεια με πολυ σοβαρες συνεπειες για τον αμερικανικο λαο..

μια παρατηρηση ομως. δεν το παιζω εθνικιστης αλλα και ουτε χρυσαυγιτης.ο παπους μου ο ενας ηταν στην αντισταση και ανταρτης κοντα στο βελουχιωτη.ο δε αλλος παπους μου εκανε μακρονησο και τα αδελφια του εξορια στην τοτε ΕΣΣΔ και μεχρι το 1990 ειχαν τοση λαχταρα να γυρισουν ελλαδα .εχω πολυ εντονο το αισθημα του ελληνα μεσα μου και αγαπω καθε τι ελληνικο αν και τα βαζω με τα 1000 με τις κυβερνησεις του κ@#$ που εχουν περασει απο την ελλαδα. μπορειτε να το δειτε και στο ιστολογιο μου.δεν ειμαι ουτε αναρχικος,ουτε κομουνιστης , ουτε πασοκι ουτε ΟΝΝΕΔ.ειμαι ελληνας.γιαυτο επειδη δεν ειμαι σε τουρκικο η σκοπιανικο η αλβανικο φορουμ θα ηθελα να παρακαλεσω τον χρηστη million voices να αλλαξει το αβαταρ του. το να καις την ελληνικη σημαια (και οποιαδηποτε αλλη σημαια) υποδικνυει ποσο χαμηλο επιπεδο μορφωσης,παιδειας και ανατροφης απο την οικογενεια εχει για να μην πω τα πραγματα με το ονομα τους και γινουμε απο διο χωρια χωριατες. δε μπορω να διαννοηθω ελληνα πολιτη να καιει τη σημαια του κρατους του που γιαυτη τη σημαια εχουμε πληρωσει φορο αιματος για να μπορει να κυματιζει περηφανα.καψε σημαια πολιτικου κομματος δεν θα με νοιαξει καθολου.αλλα να καις την γαλανολευκη και να το κανεις αβαταρ ειναι το ακρον αωτον της ξεφτιλας.μιλλιον βοισις ζηταω πολλα αν σε παρακαλεσω να βγαλεις τη φωτο αυτη επειδη με προσβαλλει προσωπικα?οπως και καθε ελληνα?ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη για το οφφ-τοπικ

Δημοσ.

@nikos_e34

o μπούς τι σχέση έχει με τα δάνεια υψηλού ρίσκου, τα οποία οι τράπεζες τα προώθησαν σαν προϊόντα μέσα απο οφσορ εταιρείες στον υπόλοιπο κόσμο;

η απάντηση του ελληνάρα σε όλα τα προβλήματα, ο εκάστοτε καραμανλής φταίει κάθε φορα.

να ξέρουμε και για τι πράγμα μιλάμε, μην πετάμε χοντροκομμένες και προχειρες - τα ξέρω όλα - "αναλύσεις", και οι αμαθείς γίνονται ημιμαθείς.

ps: τελικά φταίει ο οτε :lol:

Δημοσ.
@nikos_e34

o μπούς τι σχέση έχει με τα δάνεια υψηλού ρίσκου, τα οποία οι τράπεζες τα προώθησαν σαν προϊόντα μέσα απο οφσορ εταιρείες στον υπόλοιπο κόσμο;

η απάντηση του ελληνάρα σε όλα τα προβλήματα, ο εκάστοτε καραμανλής φταίει κάθε φορα.

να ξέρουμε και για τι πράγμα μιλάμε, μην πετάμε χοντροκομμένες και προχειρες - τα ξέρω όλα - "αναλύσεις", και οι αμαθείς γίνονται ημιμαθείς.

ps: τελικά φταίει ο οτε :lol:

δεν ειπα οτι ξερω απο οικονομικα ρε φιλε αλλα πρεπει να με προσβαλεις?

και δεν ειναι μονο ο καραμανλης και το επιτελειο του

ηταν και ο σημιτης και ο συγχωρεμενος παπανδρεου (βιβα καστρι!) κλπ..η καθε κυβερνηση αφησε απο ενα αγκουρι στο πωπο του ελληνα..

.κατεβαλα προσπαθειες να διαβασω το νημα και να καταλαβω και εγω 2-3 πραγματα διοτι το γνωριζω οτι στο θεμα οικονομικα ειμαι ΓΤΠΚ. οταν ομως απο τις 10 σελιδες οι 7 ειναι τσακωμος και κοσμητικα επιθετα (καλη ωρα εσυ) καλυτερα να κλειδωθει το τοπικ και να ξεκινησουμε να μιλαμε για το πρωταθλημα καλυτερα.που δλδ να ξεκιναγε τοπικ με ιατρικο περιεχομενο και εκει να σε στολιζα με ενα "εισαι ελληναρας ρε!" ..θα αισθανοσουν καλα?μια τετοια προταση δεν θα μιλαγε κολακευτικα για μενα τον ιδιο και την προσωπικοτητα μου..επομενως κρατα τα σχολια για τον εαυτο σου καθως δεν ειναι ολοι σαινια στα οικονομικα αλλα εχουν επιθυμια να μαθουν.καλα να περνας!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...