Manosdoc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 συμφωνω φιλε με οτι ειπες μεχρι τωρα..Αυτος παιζει να ειχε 64bit και να μην ηξερε τι ελεγε..Το θεμα ειναι, αν εγω δεν θελω να αλλαξω λειτουργικο δεν αξιζει να κανω το PAE switch ε?? Αλλα κι εγω δυστυχως εχω το SP1, αλλα παρολα αυτα ακομα και η ενδειξη 3 GB einai.. Nομίζω είχε κανονικά 32bit. Με το δικό σου κάτι παίζει, "αν είναι από μονόφθαλμο κουρσάρο" και δεν το βλέπει σωστά. Το SP1 βλέπει κανονικά την εγκατεστημένη μνήμη. Το PAE, Όχι. κάθετα,οριζόντια,λοξά. Βασικά αν ΔΕΝ θες να αλλάξεις λειτουργικό, κάτσε με όσα αναγνωρίζει. Δεν νομίζω να κάνεις τόσο απαιτητικές διεργασίες, βαρύ multitasking, Video Encoding.. κτλ.
johnny7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ααααα οκ...τωρα αν καποια στιγμη κανω format, αξιζει να βαλω τα χ64?? υπαρχουν ασυμβατοτητες στα προγραμματα κ στα παιχνιδια σε σχεση με την 32bit εκδοση?? -----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 10 : 43 : 02----- ααααα και εκτος αυτου, μηπως ειναι και πιο βαρια σε σχεση με τα 32bit??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 κάνε enable το memory remap στο bios της μητρικής... ίσως τότε δουν τα Vista σου 4gb ram ΑΛΛΑ θα συνεχίσουν να αξιοποιούν 3gb...δώρον άδωρον δεν λέω απλά για το ψυχολογικό
Manosdoc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ααααα οκ...τωρα αν καποια στιγμη κανω format, αξιζει να βαλω τα χ64?? υπαρχουν ασυμβατοτητες στα προγραμματα κ στα παιχνιδια σε σχεση με την 32bit εκδοση?? -----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 10 : 43 : 02----- ααααα και εκτος αυτου, μηπως ειναι και πιο βαρια σε σχεση με τα 32bit?? Aξίζει να πιάσουν τόπο και τα λεφτά σου. Ασυμβατότητες σε προγράμματα θα πρέπει να ναι κάνα προπολεμικό 16bit ή κακογραμμένα δικαιώματα. Πρακτικά σπάνιο. Σε παιχνίδια μπορεί. Αν δεν το γράφει ρητά δεν υποστηρίζονται. Συνήθως βγαίνουν patch. Όχι πιο "βαριά" δεν είναι.
johnny7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Manosdoc σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα..Αν μπορεις δες το και απαντησε..Θα με βοηθουσες πολυ.. ευχαριστω πολυ ThReSh..
Manosdoc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Manosdoc σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα..Αν μπορεις δες το και απαντησε..Θα με βοηθουσες πολυ.. ευχαριστω πολυ ThReSh.. Δεν μου έχει έρθει κάτι...
Vamire666 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιο βαρια μπορει να μην ειναι αλλα καταναλονουν παραπανω μνημη απο τα 32βιτα!!!
johnny7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 manosdoc εχω βαλει το msn μου να φαινεται στους αλλους..Αν μπορεις μπες στο προφιλ μου και κανε με add αν εχεις..θελω να σε ρωτησω περισσοτερα πραγματα σε σχεση με τα 64bita Vista γτ με ενδιαφερουν και βλεπω οτι ξερεις..Αν δν θες ομως, οκ..
arxaggelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά η ουσιαστική διαφορά στη λειτουργία του συστήματος αν πάει από 3 σε 4 g θα είναι τόσο εμφανής? Απλώς λέω μήπως αλλαγές λειτουργικού, επικίνδυνα patchαρίσματα κλπ είναι πολλή φασαρία για το τίποτε. Εντάξει, αν απλώς σου καρφώθηκε και θέλεις να το κάνεις σε καταλαβαίνω, απλώς ρωτάω για το ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας.
johnny7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ενταξει, ναι..μεγαλη διαδικασια για μικρο αποτελεσμα..Εχεις δικιο..Απλα πλεον σκεφτομαι να βαλω 64bit με το επομενο format και θελω να δω αν αξιζουν..
Lellos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τα 64αμπιτα δυστυχως ειναι χειροτερα των απαιτησεων.... πολλες ασυμβατοτητες δυστυχως.... για να σου παιξουν κανονικα και τα 4gb θελει υποχρεωτικα χ64 εκδοσεις. Αν βαλεις πατσαρισματα και κρακ το μονο που θα κερδισεις ειναι νεες μπλε οθονες.... Σου προτεινω μεινε στα χ86 και στα Windows Xp *Εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους γιατι και εγω εχω 4Gb Ram στο παλιο Pc μου...
pc_admin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τα vista 32bit "βλεπουν" στις ιδιοτητες του συστηματος 4 GB οταν εχουν sp1 (σπασμενα και μη) ,αλλα δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν και τα 4 λογω της μνημης vga, bios κτλ. Συνηθως βλεπουν 3 - 3,5gb Αυτο βεβαια με την προυποθεση να το υποστηριζει και η μητρικη. Η δικια μου gigabyte με το p35 τα βλεπει μια χαρα στις ιδιοτητες του συστηματος ,αλλα τα windwows μπορουν να χρησιμοποιησουν 3,5gb (λογω 32bit) ,καθολου ασχημο θα ελεγα. Αρα αφου εχεις sp1 η μητρικη (chipset) εχει τον περιορισμο αυτο, αλλα ειναι πολυ μικρο τα κακο.Εγω απο τα 2 στα 4 ελαχιστη εως καθολου διαφορα ειδα. δεν αξιζει να ασχοληθεις καθολου
johnny7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ααα οκ παιδια..σας ευχαριστω..θα μεινω οπως ειμαι λοιπον..ετσι κι αλλιως στην καλυτερη να το κανω να διαβασει αλλα 250 MB RAM..
Manosdoc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Όσοι εδώ προφητεύουν καλύτερα να μιλούν πιο συγκεκριμένα. Αν έχουν δοκιμάσει Vista x64 ας μας πουν που βλέπουν τις ασυμβατότητες, την μεγαλύτερη χρήση μνήμης και ότι άλλο "εξωγήινο" μπορεί να βάλει ο νους. Υπάρχει πιθανότητα να έχετε κάτσει και σε σύστημα Vista x64 και να μην έχετε καταλάβει ότι ήταν x64.
Vamire666 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω ειμαιχρηστης windows xp 32βιτ vista 32bit και vista 64βιτ και τα 2 τελευταια ειναι σε ultimate version!Τα vista 32 bit σε καθαρο install εξαρχεις με 4gb μνημη πιανουν 800 με 900 mb ram ενω τα 64bit εξαρχεις πιανουν 1200 mb. Απο ασυμβατοτητες δεν ειδα κατι τρελο περα απο drivers που πρεπει να τους κατεβασεις σε 64 bit γενικα ολα δουλευουν ρολοι! Εχουν κανει καλη δουλεια σε σχεση με τα παλιοτερα 64 μπιτα συστηματα και τις ασυμβατοτητες τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.