Giorgos860 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 θα ηθελα να μάθω αν με τα πολλά format μπορει να καει ενας σκληρος δισκος...πχ εγω μεσα σε ενα μηνα εχω κανει 3 format γιατι πειραματιζομουν..οποις ξερει παρακαλω ας μου λησει την απορια :lol:
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ σε κάποια φάση όταν είχα πάρει ένα brand new Acer laptop πειραματιζόμουν με τα λειτουργικά και αν θυμάμαι καλά είχα κάνει καμιά δεκαριά φορμάτ σε 24 ώρες. Φαντάσου στα τελευταία δεν μου έκανε activate τα ΧP και με παρέπεμπε να πάρω τηλ. στην Microsoft επειδή είχα ξεπεράσει έναν λογικό αριθμό ενεργοποιήσεων μέσα σε 1 μέρα... Οπότε τα 3 που λες εσύ δεν είναι τίποτα...
xania4ever Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ σε κάποια φάση παίζει να χα κάνει 15 φορμάτ σε ένα μήνα.
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 @xania4ever: Συγχαρητήρια για το avatar σου!
Giorgos860 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 συγνωμη για τα γρεεκλισ και για το γιγαντιο ποστ///δε ξερω πως το εκανα "?
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ...το φορμάτ για την ακρίβεια δεν είναι παρά ελάχιστη εγραφή στον δίσκο (είτε quick, είτε full). Aλλάζει το πράγμα με το write zeros, ή αλλιώς "low level format", μιας και εγγράφεται όλος ο δίσκος. Και, καθώς είναι λογικό, όσο περισσότερο γράφει ένα μαγνητικό μέσο αποθήκευσης, τόσο μειώνεται ο χρόνος ζωής του. Αυτό όμως που πειράζει πραγματικά είναι τα 3 τσιγάρα τη μέρα
neptunus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 θα ηθελα να μάθω αν με τα πολλά format μπορει να καει ενας σκληρος δισκος...πχ εγω μεσα σε ενα μηνα εχω κανει 3 format γιατι πειραματιζομουν..οποις ξερει παρακαλω ας μου λησει την απορια :lol: Όχι δεν έχουν καμία σημασία το πλίθος "των format" αν και στις μέρες μας ακούω πολλούς να έχουν την ίδια απορία.... τεσπα …είτε κάνεις format είτε κατεβάζεις είναι το ίδιο και το αυτό, ο κάθε σκληρός είναι κατασκευασμένος για κάποιες χιλιάδες ώρες λειτουργίας τώρα σε αυτές τις ώρες, κάνεις ότι θέλεις, δεν έχει καμία διαφορά.
SPSS07 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 απλα η απομαγνητηση το πολυ πολυ να σου μειωσει λιγες απο τις μερικες χιλιαδες ωρες λειτουργιας που αντεχει ο σκληρος.. τπτ δλδ.. κανε δουλεια σου!
Asskicker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ο σκληρός δίσκος έχει ένα όριο επανεγγραφών το οποίο είναι αρκετά μεγάλο. Πιο εύκολα μπορεί να σου καεί από τάση (μακρυά από εμάς) παρά από τα σβήσε/γράψε & τα φορμάτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.