DeMaitre Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Κατά πρώτον (επειδή... τσίμπησες) έχεις ήδη παραδεχθείς από το πρώτο σου post ότι κάνεις ήδη κάτι παράνομο... κανω καποια site Κ μερικοι [οχι ολοι] ζητουν αποδειξη. πραγμα που δεν μπορω να κανω προς το παρων. επισης εργαζομαι ηδη καπου σαν ιδιωτικος υπαλληλος. τι μπορω να κανω για να κοβω οποτε χρειαζεται και κατα ποσο αυτο μπορει να με επιβαρυνει με την εφορια [εισοδημα κλπ] Κατά δεύτερον, θα έλεγα ότι μάλλον σου λείπει η αίσθηση του χιούμορ για να αναγνωρίζεις ως flame το παραπάνω σχόλιό μου! Κατά τρίτον, ρίξε μια ματιά και στο http://www.taxheaven.gr και σε συνεργασία με τον λογιστή σου, ο οποίος γνωρίζει επακριβώς τα ετήσια εισοδήματά σου, θα μπορέσεις να βρεις την πιο συμφέρουσα λύση για να μπορείς να κόβεις παραστατικά προς τους πελάτες σου και να δηλώνεις τα εισοδήματά σου από το δεύτερο επάγγελμα σου.
isspro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 [1]αν προσεξες λεω "προς το παρων". αυτο σημαινει οτι προφανως θελω να το αλλαξω... εκτος αν δεν ειδες το τι μπορω να κανω για να κοβω οποτε χρειαζεται [2]μετα αισθηση εχω και δε σε παρεξηγω. απλα με καιει αυτο το θεμα. τωρα δεν απαιτω/περιμενω να με καταλαβεις. ο καθενας με τα προβληματα του που λεμε. [3]πολυ ευχαριστως να το κοιταξω και σε ευχαριστω πολυ που κ εσυ απο την μερια σου βοηθας [δεν ειμαι τοσο κακος οσο νομιζες]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.