child_me Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι φοιτήτρια και πρόσφατα έδωσα το βιογραφικό μου για μια θέση μερικής απασχόλησης 26 ωρών την εβδομάδα στα H&M. Έχει δουλέψει κανένας σε αυτά τα καταστήματα? Γνωρίζετε τι μισθούς δίνουν? Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία θεωρείται χρήσιμη παρακαλώ παραθέστε την.. Ευχαριστώ@
insomniaK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχω ιδέα για αυτά που ρωτάς, αλλά έχω μία απορία: το 26 ώρες πως βγαίνει;
TH_boy_20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 τι να σου πω γενικα να ξερεις οτι ο κλαδος των εμπορουπαλληλων ειναι χαλια εως απαραδεκτος οσο αναφορα μισθους και ωραριο(τωρα ιδιαιτερα με αυτο που προωθειτε απο την ευρωπαικη ενωση αστα!) Ο μισθος να ξερεις οτι ειναι περριπου στα 450 για 6 ωρες αποσχολισης και 650 για 8 ωρες απασχολιση...εκτος βεβαια εαν παιρνεις bonus τα οποια κυμαινονται απο 10 εως 80 ευρο(για 8ορους) το μηνα Τωρα συγκεκριμενα για το καταστημα H&M δεν γνωριζω πολλα,γνωριζω ομως οτι το κοινο που εξυπηρετης ειναι κατα 90% νεολαια επομενως ενα λιγοτερο προβλημα επικοινωνιας..που ειναι πολυ βασικο σε αυτη την δουλεια πιστεψε με! Υ.Γ α! γνωριζω επισης οτι στα H&M εχει ωραια γκομενακια!...πληροφορια. για εμας...
child_me Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 οκ ευχαριστω για την απαντηση TH_boy_20 Δεν έχω ιδέα για αυτά που ρωτάς, αλλά έχω μία απορία: το 26 ώρες πως βγαίνει; στην αγγελια ετσι ελεγε. τις λεπτομερειες φανταζομαι τις εξηγουν απο κοντα
mariav Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Καλύτερα να βρεις δουλιτσα ως agent σε τηλεφωνικο κεντρο.. Υπαρχουν απειρες θεσεις που μπορεις να κοιταξεις και σε εξυπηρετηση πελατων... Επισης μεγαλον συν οτι θα ΚΑΘΕΣΑΙ.... Στα Η&Μ θα σου βγαινει ο πατος, θα εισαι ολη μερα ορθια, και στη πρωτη βδομαδα θα χεις ψοφησει... Καλυτερα agent λοιπον, οχι απαιρητητα σε collections ή πωλήσεις...Μπορεις να βρεις και σε εξυπηρετηση πελατών... Take a look.. Αν θες details ρωτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.