Προς το περιεχόμενο

Τι λάπτοπ πρέπει να πάρω..?

annnula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!Θα ήθελα τη βοήθεια σας παιδιά, δεν έχω καμία σχέση με το θέμα, και ο μόνος λόγος που αγοράζω αυτή τη στιγμή λάπτοπ, είναι για να μην χάσω μια επιδότηση 400Ε που πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο, μόνο για λάπτοπ..΄Φέτος μπήκα στην πολιτικών μηχανικών, όπότε φαντάζομαι ότι ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα έπρεπε να πάρω λαπτοπ..Απ΄ότι ξέρω χρειάζομαι έναν υπολογιστή που να σηκώνει AutoCad(δηλαδή να έχει καλό επεξεργαστή?), μία καλή μνήμη.Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κοιτάξω..Α, να είναι αξιόπιστη κατασκευή σίγουρα.Και θα ήθελα να μην ξεπερνάει τα 800-900 Ε.Ε και αν είναι ακόμη χαμηλότερη η τιμή του δεν με χαλάει..!Οποιαδήποτε βοήθεια ή ιδέα για το τι πρέπει να προσέξω ως χαρακτηριστικά, ή για καποιο προτεινόμενο λάπτοπ,ειλικρινά ευπρόσδεκτη..Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Εμ..Αυτό το blu-ray πιστεύεις ότι χρειάζεται..?Γιατί γενικά το συγκεκριμένο acer δεν πληρεί τους όρους της επιδότησης(χρειάζεται τηλεφωνική υποστήριξη για ένα χρόνο και 2 χρόνια εγγύηση).

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να βρείς ένα τοπικό κατάστημα και να κάνετε μια συμφωνία ώστε να πάρεις desktop. Για autocad και 3dmax χρειάζεσαι καλό επεξεργαστή μνήμη αλλά και μια μέτρια προς καλή κάρτα γραφικών. Επίσης και καλή οθόνη.

Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό τότε σε συμβουλεύω να πάρεις λάπτοπ με 17άρα οθόνη για να μπορείς να δουλεύεις αλλά χρειάζεσαι πάνω από 1000 ευρώ για να κάνεις τη δουλειά σου. Θα σου συνιστούσα κάποιο dell για να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος( δεν ξέρω όμως αν υπάρχει κατάστημα που πουλάει dell και είναι και στο δες την ψηφιακά). Αυτή είναι η δική μου γνώμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...