ultraxmode Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά, στο εν λόγω case.. χωράει κανονική ΑΤΧ ??? Έχετε υπόψιν σας άλλα κουτάκια της ίδιας κατηγορίας για κανονική ΑΤΧ mobo με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω ? (40-60ευρώ) ??? thanks!
bluesattack Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά, στο εν λόγω case.. χωράει κανονική ΑΤΧ ??? Έχετε υπόψιν σας άλλα κουτάκια της ίδιας κατηγορίας για κανονική ΑΤΧ mobo με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω ? (40-60ευρώ) ??? thanks! Φιλε μου επειδη εψαχνα και εγω αυτες τις μερες νομιζω οτι δεν παιρνει (χωρις να ειμαι σιγουρος ).Στην ιστοσελιδα e- μαγαζιου που κοιταω τωρα γραφει '' MicroATX Mini Tower''. Αφου μπορεις να δωσεις 40-60 Ε (με τροφοδοτικο η χωρις ?) θα σου προτεινα αυτο-> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700383 HEROICHI MIDI TOWER PRO 6AR6 52 ε Γραφει οτι δεχεται ΑΤΧ ,εχω διαβασει καλα λογια και αυτο παραγγειλα για ενα φιλο.Δεν βλεπω να γραφει free tool βεβαια οπως αλλα κουτια (για να μπαινοβγαινουν δισκοι ,ρομ κλπ χωρις βιδες )αλλα ελπιζω οτι θα εχει..εδω εχουν αλλα στη μιση τιμη.
ultraxmode Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 μάλιστα.. ευχαριστώ πολύ! θα το ψάξω ακόμη περισσότερο τελικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.