Προς το περιεχόμενο

vga to rca

mpohom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην 6800GT το ειχα δοκιμασει, πριν κλασει πατατες. ειχα βγαλει ενα svideo και με ανταπτορακι το εδωσα σε scart στην τηλεοραση. μια φοραειχα πετυχει ανεκτη ποιοτητα, ετσι για να χαζεψω κανα ταινιακι, μιας ΚΑΙ το dvd player ειχε γκαζεψει. μια φορα ομως, μετα απο ενα φορματ... παπαλα!

τοτε, ειχα καταφερει να δωσω το VIDEO OUT της καρτας, και μονο αυτο. τωρα πια μονο desktop βλεπω, σαν δευτερο monitor δλδ..

• Moderators
Δημοσ.

Για standard definition (δηλαδη να δεις μια ταινια στη CRT tv σου), ειναι ο,τι πρεπει!

Ειδικα αν εχεις καποια CRT tv 32'' οπως εγω... (δε μπορουσα να περιμενω 4 χρονια ακομα να πεσουν οι τιμες στις LCD).

Παντως να διαβασεις γραμματα στο desktop μαλλον πολυ δυσκολο..

Δημοσ.
στην 6800GT το ειχα δοκιμασει, πριν κλασει πατατες. ειχα βγαλει ενα svideo και με ανταπτορακι το εδωσα σε scart στην τηλεοραση. μια φοραειχα πετυχει ανεκτη ποιοτητα, ετσι για να χαζεψω κανα ταινιακι, μιας ΚΑΙ το dvd player ειχε γκαζεψει. μια φορα ομως, μετα απο ενα φορματ... παπαλα!

τοτε, ειχα καταφερει να δωσω το VIDEO OUT της καρτας, και μονο αυτο. τωρα πια μονο desktop βλεπω, σαν δευτερο monitor δλδ..

εκανες αλλο πραγμα απο αυτο που ρωταει ο φιλος

• Moderators
Δημοσ.

Παντως να προσθεσω οτι η αναλυση που βγαινει απο αυτο το πραμα ειναι δυσαναλογη του κοστους του (εχω την εντυπωση οτι ειναι σχετικα ακριβο αυτο το ανταπτορακι), ενω το ιδιο αποτελεσμα παιρνεις και απο το tv out της καρτας γραφικων.

Δημοσ.

βασικα το θελω για 2 λογους .Για να βλεπω ταινιουλες(divx και avi οχι τρελα πραγματα) στο εξωχικο μου(με msi wind παλουκι δλδ) και στο σπιτι για να παιζω ps2 στην 24 .Η τιμη του ειναι χαμηλη e-bay ξεκινα απο 1$ απλα μη κανω ολοκληρη διαδικασια αν καποιος ξερει οτι ειναι πατατα

• Moderators
Δημοσ.

Τυπικη ποιοτητα, οση 'σηκωνουν' και οι απλες CRT τηλεορασουλες δηλαδη :-)

Οχι πατατα, μα ουτε κατι το εξαιρετικο!

Γιατι δε συνδεεις το PS2 με το κλασικο rca που βγαζει στη τηλεοραση?

Δημοσ.

Γιατι δε συνδεεις το PS2 με το κλασικο rca που βγαζει στη τηλεοραση?

Γιατι εχω 3 tft και δεν εχω tv:cry:

• Moderators
Δημοσ.

Οσο αφορα το msi wind, μπορεις να το συνδεσεις στην 24'' σου μεσω αυτου ή αυτου του καλωδιου (δες ποιο ταιριαζει).

Οσο για το PS2, τι εξοδους βγαζει εκτος απο RCA?

Επισης τετοιο καλωδιο σαν αυτο που ζητας υπαρχει και στην ελλαδα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751324

Αλλα δε ξερω αν θα δουλεψει αναποδα (λογικα πρεπει να δουλεψει- εκτος εαν δεν ειναι συμβατο το προτυπο BΝC με το RC), δηλαδη εισοδος σηματος απο το RCA του PS2 και εξοδος στην οθονη και οχι το αναποδο...

Δημοσ.

Θέλεις vga σε componet YPbR (Red, Green, Blue). Είχε σίγουρα το Multirama παλιότερα και νομίζω και το Media Markt. Σίγουρα πάντως έχουν τα καταστήματα ηλεκτρονικών (όχι συσκευών)...

Δημοσ.

Σε τι τιμές παίζουν αυτά ξέρει κανείς? Και ρε παιδιά με το συγκεκριμένο εξάρτημα θα μπορώ να δηλώσω διαφορετική ανάλυση στην τηλεόραση και διαφορετική στην οθόνη του laptop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...