Προς το περιεχόμενο

HOL Double play lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω HOL Double play lite που είναι 22 Ευρώ το μήνα και έχει σύνδεση 6Mb/s και upload 1Mb/s και επιπλέον 1 ώρα δωρεάν χρόνο ομιλίας. Αξίζει; Είναι σταθερό το δίκτυο της HOL ή θα πέφτει συνέχεια και έχω πρόβλημα; Και από ταχύτητα πως τα πηγαίνει;

Δημοσ.

Αυτα ολα ειναι σχετικα ,το αν θα ειναι και θα λειτουργουν ολα σωστα ειναι θεμα τυχης,καλο παντως θα ειναι να βρεις στην γειτονια η τελως παντων καποιον διπλα στο σπιτι σου που πιθανον να εχει hol ,αν δεν εχει προβληματα και ειναι ολα καλα σαυτον προχωρα ειδαλλως το ρισκαρεις,δυστυχως ακομα οι εναλλακτικοι δεν εχουν μεταφερει αισθημα ασφαλειας στον κοσμο λογω των πολλων προβληματων που εχουν..αυτα και καλη...τυχη

Δημοσ.

Έβαλα εγώ μέσα Ιουλίου. Το μοντεμ κλειδώνει στα 5,5 σε μια απόσταση περίπου 3χλμ απο τον Οτε. Καλά λειτουργεί μέχρι τώρα, αν κ έχω κατι ψιλοπροβληματάκια με την online διαχείρηση του λογαριασμού μου.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

κανενας αλλος να εχει βαλει το hol double-play lite?

οι θηρες στο μοντεμ τις χολ ανοιγουν ευκολα?

Δημοσ.

Εχω εδω και λιγες μερες το ΗOL Lite, μεχρι τωρα κανενα προβλημα.

Αυτο που δεν περιμενα ειναι οτι μου φαινονται πλεον λιγα τα 6MBps. Αχ αυτη η απληστια... :o

Δημοσ.

Όπως είπε και ο φίλος blackhill66, όλα αυτά είναι σχετικά. Έχω ακριβώς αυτό το πρόγραμμα εδώ κι ένα χρόνο (είχα το παλιό lite και αναβάθμισα σε αυτό με τον δωρεάν χρόνο εδώ κι ένα μήνα). Είμαι κεντρικά Θεσ/νίκη και το ρουτερ δίνει σχεδόν σταθερά 6138/998 kbit/s, τα οποία θεωρώ ότι τα πιάνει κανονικά, καθώς πριν 2 μέρες ήταν εδώ ένας φίλος με πολύ καλύτερο hardware από το δικό μου (ολοκαίνουριο macbook) και κατέβαζε με 600+ σταθερά. Η εξυπηρέτηση είναι κλασική ιδιωτικού παρόχου , αλλά σίγουρα όχι από τις χειρότερες. Καλύτερα βέβαια μα βρεις κάποιον στον τόπο σου και να ρωτήσεις πως πάει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...