^NaST^ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σκέφτομαι να βάλω HOL Double play lite που είναι 22 Ευρώ το μήνα και έχει σύνδεση 6Mb/s και upload 1Mb/s και επιπλέον 1 ώρα δωρεάν χρόνο ομιλίας. Αξίζει; Είναι σταθερό το δίκτυο της HOL ή θα πέφτει συνέχεια και έχω πρόβλημα; Και από ταχύτητα πως τα πηγαίνει;
blackhill66 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Αυτα ολα ειναι σχετικα ,το αν θα ειναι και θα λειτουργουν ολα σωστα ειναι θεμα τυχης,καλο παντως θα ειναι να βρεις στην γειτονια η τελως παντων καποιον διπλα στο σπιτι σου που πιθανον να εχει hol ,αν δεν εχει προβληματα και ειναι ολα καλα σαυτον προχωρα ειδαλλως το ρισκαρεις,δυστυχως ακομα οι εναλλακτικοι δεν εχουν μεταφερει αισθημα ασφαλειας στον κοσμο λογω των πολλων προβληματων που εχουν..αυτα και καλη...τυχη
AlexNet Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Έβαλα εγώ μέσα Ιουλίου. Το μοντεμ κλειδώνει στα 5,5 σε μια απόσταση περίπου 3χλμ απο τον Οτε. Καλά λειτουργεί μέχρι τώρα, αν κ έχω κατι ψιλοπροβληματάκια με την online διαχείρηση του λογαριασμού μου.
nhn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 κανενας αλλος να εχει βαλει το hol double-play lite? οι θηρες στο μοντεμ τις χολ ανοιγουν ευκολα?
elektron Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Εχω εδω και λιγες μερες το ΗOL Lite, μεχρι τωρα κανενα προβλημα. Αυτο που δεν περιμενα ειναι οτι μου φαινονται πλεον λιγα τα 6MBps. Αχ αυτη η απληστια...
arxaggelos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Όπως είπε και ο φίλος blackhill66, όλα αυτά είναι σχετικά. Έχω ακριβώς αυτό το πρόγραμμα εδώ κι ένα χρόνο (είχα το παλιό lite και αναβάθμισα σε αυτό με τον δωρεάν χρόνο εδώ κι ένα μήνα). Είμαι κεντρικά Θεσ/νίκη και το ρουτερ δίνει σχεδόν σταθερά 6138/998 kbit/s, τα οποία θεωρώ ότι τα πιάνει κανονικά, καθώς πριν 2 μέρες ήταν εδώ ένας φίλος με πολύ καλύτερο hardware από το δικό μου (ολοκαίνουριο macbook) και κατέβαζε με 600+ σταθερά. Η εξυπηρέτηση είναι κλασική ιδιωτικού παρόχου , αλλά σίγουρα όχι από τις χειρότερες. Καλύτερα βέβαια μα βρεις κάποιον στον τόπο σου και να ρωτήσεις πως πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.