Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα me usb memory stick

amadon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά την βοήθεια σας

πριν μερικές μέρες αγόρασα μια usb memory stick 32gb και έχω το εξής πρόβλημα

κάνω αντιγραφή έναν φάκελο με videos 7.71gb από το pc στην usb και όταν τελειώσει η αντιγραφή ο φάκελος στην usb είναι 4.3gb ενώ τα 7.71gb έχουν φορτωθεί στην usb

και τα αρχεία δεν ανοίγουν.

υπόψιν έκανα format στην usb και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει..

ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει??

Δημοσ.

Μήπως αγόρασες μαϊμού usb stick? Tι μάρκα είναι και που το πήρες? Από ebay? Τότε στο πουλήσανε για 32gb και δείχνει στις ιδιότητες 32gb, αλλά είναι πολύ μικρότερο - στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να είναι 4GB το δικό σου....

Άλλη περίπτωση λιγότερο πιθανή είναι να το έχεις φορμαρισμένο σε FATή FAT32 και να πήγες να γράψεις ένα αρχείο μεγαλύτερο από 4gb - περιορισμός του FAT/FAT32....

Δημοσ.

Σωστά το μάντεψες η αγορά έγινε από ebay και το format έγινε FAT32 δεν έχω και άλλη επιλογή με τα windows εκτος αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι?

Δημοσ.
Σωστά το μάντεψες η αγορά έγινε από ebay και το format έγινε FAT32 δεν έχω και άλλη επιλογή με τα windows εκτος αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι?

Σου πουλήσανε 4άρι για 32άρι stick... Τράβα τους ένα αρνητικό feedback και συνεννοήσου με τον πωλητή για επιστροφή του stick και refund των χρημάτων σου και αν δεν δεχτεί κάνε αναφορά στο ebay... μην αργήσεις καθόλου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...