Προς το περιεχόμενο

Wii Fit παιζει και χωρις την κονσόλα ? αξίζει για γυμναστική?

2arkoudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δε κατάλαβες ότι συμφωνούμε, δες τι είπα στο 1ο ποστ.

Ασκήσεις έχει δύσκολες, το θέμα είναι κατα πόσο θα ασχοληθείς καιρό μόνο σου ή θα βαρεθείς.

Η διαφωνία μας ήταν απλά στο ότι το παραέκανες λίγο με τις γιαγιαδίστικες ασκήσεις.

Το ότι μπορείς να κάνει 1 κάρο ασκήσεις και χωρίς αυτό, δε το συζητάει κανείς.

Και εγώ το πήρα από τους 1ους στην Ελλάδα και ασχολήθηκα κανα 2μηνο, αλλά τελικά κατέληξε να πιάνει σκόνες το καλοκαίρι καθώς ήμουν 1,5 μήνα εκτός σπιτιού και πλέον με δουλειά κλπ, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, καθώς θεωρώ ότι μου τρώει χρόνο (άνοιξε, περίμενε να φορτώσει, κλικ, ξανα κλικ γιατί δε μπορείς να διαλέξεις 1 πρόγραμμα 5-6 ασκήσεων πχ και να στις βάζει στο καπάκι, και διάφορα άλλα χρονοβόρα).

Η γνώμη μου γενικά για το Wii είναι ότι ΛΕΕΙ με παρέα (πχ, είχαμε λιώσει το μπιλιαρδάκι με 1 φίλο) αλλά μόνος σου βαριέσαι απελπιστικά γρήγορα.

Δημοσ.

Και εγω που το ειχα αγοραασει σκονιζετε στην ακρη του σαλονιου το board οπως και το wii πραγματι εαν δεν εισαι με παρεα δεν λεει μια, αλλα βρε παιδια για το fit ενταξει εαν δε ζητας κατι το ιδιαιτερο και εαν πανω απο ολα δεν εχεις χρονο τουλαχιστον παραμυθιαζεσαι οτι κατι κανεις και οτι σε βοηθαει να χασεις ή εν πασει περιπτωση σε βοηθαει να κρατηθεις καπως σε φορμα, Πιστευω ομως οτι σδε καμμια περιπτωση δεν νμπορει να αντικαταστησει το γυμναστηριο που οπως πολυ σωστα λεεει ο freakster (γατοπαιδο εσυ εισαι? η κανω λαθος :):):)) αν μη τι αλλο εχεις και καποιον να σε επιβλεπει για το αν κανεις σωστα τις ασκησεις και περισσοτερο μην τραυματιστεις απο καποια λαθος κινηση.....

Δημοσ.

Το wii fit έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Μπορείς να ασχοληθείς όσο θέλεις, όποτε θέλεις. Π.χ. 15 λεπτά το πρωί για μερικούς κοιλιακούς? / 25 λεπτά το βραδάκι για λίγο boxing?

Φυσικά αν όλοι είχαν το χρόνο και τη διάθεση να πηγαίναν γυμναστήριο μετά από 14 ώρες δουλειά, δεν θα το χρειαζόμασταν.

Οπότε, αν κάποιος δεν περιμένει να γίνει Rambo, θα τον βολέψει. Αρκεί να έχει διάθεση. Αυτή δεν στη δίνει κανένας και τίποτα.

Εγώ δηλώνω ευχαριστημένος κάτοχος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...