axaxouxas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Θετω εναν ακομη προβληματισμο στα μελη του σα'ι'τ που ισως εχει προβληματισει αρκετους απο εσας παρομοια κατασταση Αγορασα λοιπον μετα απο προτροπη φιλου (δεν του ριχνω φταιξιμο που να ξερει) ενα media player (matroska-avi-κτλ με παιξιμο και ελληνικων υποτιτλων srt-sub-sup κτλ) για να δω κι εγω επιτελους αυτο το high definition και να χαρω την μαγεια των τηλεοπτικων σηριαλ και οχι μονο..... Η εν λογω συσκευη λεγεται POP CORN HOUR A-110 μοντελο Την φερνει μια εταιρια η οποια εδρευει στην Αγ. παρασκευη τα ατομα αφου τα πηρα τηλεφωνο ηταν ολο (γλυκα - μελι κτλ) τα παιζει ΟΛΑ μου ειπαν και ειναι πολυ ευκολος ο χειρισμος (ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΜΕΣΩ ΚΑΛΩΔΙΟΥ HDMI ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ PLASMA-LCD MEXRI 1080p foul high definition και εισαι ετοιμος ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ και εναν σκληρο μεσα στην συσκευη και να δουλευει σαν εξωτερικος σκληρος ....) του λεω κι εγω ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΕΙ?(αγγλικα δεν ξερω) Δεν χρειαζεται μου απαντα ειναι πολυ απλη η λειτουργια της αν δεις δυσκολειες μπορεις να απευθυνθεις σε εμας ..... Του ειχα κανει κι ερωτηση τι μεγεθος σκληρο παιρνει και μου απαντησε μεχρι 1 τερα Ενταξει λεω βαλε μου εναν σκληρο 1 τερα να το παρω Δεν εχω αυτη την στιγμη 1 τερα μου λεει αλλα μπορεις να πας στην ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ σε εναν ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ συνεργατη μας που το εχει και να το παρεις απο εκει κομπλε (μηχανημα και δισκο) Καλα λεω και πραγματι παω απο εκει συστημενος και αγοραζω το μηχανημα 270 ευρω και ο σκληρος 159 ευρω + δωρο ενα καλωδιο 15 μετρα εθερνετ ... Μου λεει θα σου περασω εγω τον σκληρο και θα στον ετοιμασω (φορματ) θα περασω και το τελευταιο filmware τις συσκευης και εισαι ετοιμος (απλα θα περνας τα αρχεια απο τον υπολογιστη σου στο σκληρο του μηχανηματος κι εισαι ετοιμος) Παω την αλλη μερα να παραλαβω... και παω σπιτι επιτελους να δω την μαγεια ..... Προβληματα 2 αλλα χοντρα..... 1ον. στην τηλεοραση Σονυ 46'' παιζει (αναβει το μενου) στην LG Scarlet εχει ασυμβατο φορματ (δεν αναβει καθολου) 2ον. στο pc δεν φαινοταν ο σκληρος ουτε και η συσκευη ... Παω πισω στο μαγαζι και οταν τους τα λεω μου απαντανε ... 1ον. Θα βαλεις ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ HDMI για την συσκευη (Το δοκιμασα διχως αποτελεσμα) 2ον. θα περασεις tους drivers στο pc για το σκληρο αφου μου εδωσαν ενα cd το δοκιμαζω τιποτα (Τωρα παντως φαινεται ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ) εκει (στο μαγαζι) ομως ειχαν περασει κατι τραγουδια και παιζανε.... παω παλι στο μαγαζι αφου εχω κανει τα παραπονα μου στην εταιρια η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ..... ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ.... ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ .... Στο μαγαζι αφου κανω εκ νεου τα παραπονα με την απειλη να παρω τα χρηματα μου πισω μου λενε να στειλουν τεχνικο να δει το προβλημα γιατι εκει δουλευει η συσκευη... Κλεινει το ραντεβου σε συνεννοηση με το μαγαζι και την αντιπροσωπεια και ο τεχνικος πριν ερθει μου λεει υπαρχει χρεωση δικη σας και δεν την αποφευγω ακομη κι αν δεν καταφερει να το φτιαξει !!!!! Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑ απανταω εγω ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟ'Ι'ΟΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ Παω παλι στο μαγαζι αυτη την φορα εκνευρισμενος και μου λενε οτι ειμαι υποχρεωμενος να ΠΛΗΡΩΣΩ για τον ελεγχο Μου λενε να μπω στο φορουμ να ψαξω την λυση τους απανταω οτι δεν γνωριζω Αγγλικα ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΠΕΡΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΤΛ Τι θελετε να κανουμε τωρα ? ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ? Τους απανταω τα λεφτα μου πισω αφου το προ'ι'ον δεν ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ δεν δινουμε λεφτα γιατι το προ'ι'ον ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ αν η τηλεοραση σας δεν κανει για το μηχανημα η το pc σας εχει προβλημα η δεν ξερετε να το δουλεψετε δεν εχουμε καμια ευθυνη ..... Τους απανταω κι εγω αφου δεν εχετε εκτυπωσει τιποτα οδηγειες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ουτε γραφετε πουθενα τυπο τηλεορασης συμβατη με το μηχανημα σας ουτε τυπο κομπιουτερ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ?......... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ τωρα εγω για να βρω το δικιο μου γιατι δεν μπορω να το πουλησω αλλου (κορο'ι'δεψω) κανεναν δεν ειναι ο τυπος μου .... Ουτε μου χαρισαν 425 ευρω που μου πουλησαν το μηχανημα αυτο συνολικα και δεν μπορω να το λειτουργησω και ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
kaiowas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ασχετα απο το αν ειναι ελατοματικη η οχι η συσκευη καθε αγοραστης δεν εχει το δικαιωμα της επιστροφης (μαζι με αποδειξη εννοειτε) στο μαγαζι μεσα σε 14 μερες? Δεν χρειαζετε καν να δικαιολογηθει στο μαγαζι απο οτι ξερω. Στο ολο θεμα ο ΙΝΚΑ μπορει να σε βοηθησει παντως.
coolman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Τηλέφωνο Γενικής Γραμματείας καταναλωτή 1520 Σελίδα τους http://www.efpolis.gr/default.asp Καλή τύχη
AFANIS_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 για τον τεχνικό δεν ισχύει το..."η απόδειξη είναι και εγγύηση"????
platongr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Για το πρώτο πρόβλημα, δοκίμασε να το συνδέσεις στην scarlet όχι με hdmi αλλά με s-video ή με video καλώδια. Μου φαίνετε λίγο περίεργο να υπάρχει ασυμβατότητα καθώς μιλάμε για συγκεκριμένο πρωτόκολλο και όχι για κάποια σύνδεση στην τύχη. (Είναι σαν να λες ότι έκανες μία σύνδεση το dvd με την tv και δεν είναι συμβατά και δεν παίζει.) Για το δεύτερο πρόβλημα, πες μας κάποια πράγματα παραπάνω για την σύνδεση που έκανες με τον υπολογιστή μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάπως. Σαν κάτοχος του Α-100 που δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, όπως και σε άλλους, πιστεύω ότι τα προβλήματα που έχεις είναι κατά 90% λάθος συνδέσεις ή χειρισμός. Μπορείς να βρεις κάμποσες πληροφορίες στα Ελληνικά εδώ : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=31409&page=11 Και εδώ για το A-100 : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=18724 Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν έχεις δίκιο να θέλεις να έρθει τεχνικός σπίτι σου για να σου κάνει την σύνδεση χωρίς χρέωση. Τα χρήματα που έδωσες για την αγορά, αφορούν την τιμή των 2 συσκευών, εκτός αν είχες συνεννοηθεί αρχικά.
cosmosfera Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Βρες καποιο γνωστο σου που να ξερει ενα δυο πραγματα απο υπολογιστες να στο ρυθμισει να σου δειξει και ενα δυο πραγματα αφου το μηχανημα δεν ειναι προβληματικο... Παντως για μενα η συμπεριφορα του καταστηματος ειναι απαραδεκτη...αμα ειναι να μη δινει ουτε οδηγιες στα ελληνικα ουτε καν μια υποτυπωδη υποστηριξη after sales στους πελατες τοτε δε πρεπει να λεγεται σοβαρο καταστημα αλλα αποθηκη.
axaxouxas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να βρεις κάμποσες πληροφορίες στα Ελληνικά εδώ : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=31409&page=11 Και εδώ για το A-100 : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=18724 Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν έχεις δίκιο να θέλεις να έρθει τεχνικός σπίτι σου για να σου κάνει την σύνδεση χωρίς χρέωση. Τα χρήματα που έδωσες για την αγορά, αφορούν την τιμή των 2 συσκευών, εκτός αν είχες συνεννοηθεί αρχικά. Μπηκα και εκει εχουν αλλου ειδους προβληματα (δεν αναγνωριζει τους εξωτερικους δισκους κτλ) Οσον αφορα την δευτερη απαντηση θεωρεις σωστο να ΠΛΗΡΩΣΩ επιπλεον χρηματα για να μου ''δοκιμασουν'' να συνδεσουν το μηχανημα αφου κι αυτοι δεν ειναι σιγουροι αν τα καταφερουν ? Δηλαδη απο 425 ευρω να παω χασουρα στα 475 ευρω ? ΕΜΕΝΑ με ρωταει κανεις που τα βρισκω τα χρηματα για να αγορασω κατι το οποιο ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΤΙΚΙΑΣΩ ? Και η αντιμετωπιση της αντιπροσωπειας ηταν σωστη ? να παιρνω τηλεφωνα και να μου απαντανε λαθος η δεν ειναι εδω το αφεντικο η το αλλο που μου ειπε ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ? Τα λεφτα οταν τα πηραν ηταν γλυκα και πριν τα παρουν μου εταζαν ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ (ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ) Ο νομος που αναφερει σχετικα με προ'ι'ον και επιστροφη ποιος ειναι ? σε περιπτωση που δεν ικανοποιειται ο καταναλωτης ..... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ? ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΩ ??? ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΤΣΙ 425 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΠΟΧΗ Δε λεω ευγενικοι οι μαγαζατορες αλλα κι εγω πως να καλυφτω ?
platongr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Σίγουρα η συμπεριφορά τους δεν είναι σωστή. Η συσκευή όμως δουλεύει στα δικά τους μηχανήματα, άρα το πρόβλημα εντοπίζετε κάπου στα δικά σου. Δεν φταίει η εταιρεία για αυτό, έτσι ώστε να στείλει δωρεάν τον τεχνικό της. Ο νόμος που λες (δεν γνωρίζω ποιος είναι) λέει ότι μπορείς να το επιστρέψεις 10 ημέρες από την ημερομηνία της απόδειξης.
Tuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Άκου τι θα κάνεις. Θα πας πίσω και θα τους πεις "δεν έχει ελληνικά; Δε το θέλω, τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΟΛΑ". Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ σύμφωνα με τον νόμο να έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Ακούς εκεί τα @@ να σου πούνε "τι θέλετε, να σας μάθουμε αγγλικά".
axaxouxas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Άκου τι θα κάνεις. Θα πας πίσω και θα τους πεις "δεν έχει ελληνικά; Δε το θέλω, τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΟΛΑ". Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ σύμφωνα με τον νόμο να έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Ακούς εκεί τα @@ να σου πούνε "τι θέλετε, να σας μάθουμε αγγλικά". Αυτο ακριβως τους ειπα και τι μου απαντησανε ? το μηχανημα ειναι σαν υπολογιστης που εχει media player οταν αγοραζεις υπολογιστη εχει οδηγειες ? Οταν του ειπα περι νομων μου απαντησε .... Θες να σου δωσω το τηλεφωνο του δικηγορου μου να στα πει καλυτερα ? αρκετα ασχοληθηκαμε με το θεμα σου .......
Tuko Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Πάρε τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ και κάνε αναφορά ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ όπως και ΣΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ τους. Και κάτι μου λέει ότι θα αλλάξουν γνώμη γρήγορα... http://www.efpolis.gr/content/qdetails.asp?catid=56&offset=5&faqID=358 Κατέβασε και απο εκεί το .pdf της νομοθεσίας και διάβασε το ΑΡΘΡΟ 5 που αναφέρει για την ελληνική γλώσσα.
De@th L0rd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 το μηχανημα ειναι σαν υπολογιστης που εχει media player οταν αγοραζεις υπολογιστη εχει οδηγειες ? Όλοι οι καινούριοι υπολογιστές που έχω δεί είτε bto's είται μάρκα-μοντέλο έχουν πλήρης οδηγίες στα ελληνικά... Πήγαινε με το νόμο στο μαγαζί και απαίτησε τα χρήματά σου πίσω αφού πρώτα έχεις κάνει καταγγελία στο ΙΝΚΑ... Ειλικρινά αν μου μιλούσαν έτσι,δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο στο μαγαζί!
tsakonas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Χαχα μονο στην μπανανια γινονται αυτα....εχω επιστρεψει απο cd/dvd μεχρι ηλεκτρικες συσκευες και ποτε μα ποτε δε ρωτησαν τι και πως. Απλα σε ρωτανε αν θες αλλαγη με κατι αντιστοιχο, η απλα τα λεφτα σου πισω...ψαξτο ,πηγαινε στο INKA και κυνηγησε τα μουν*&()πανα
De@th L0rd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μετά κλαίγονται αυτοί των συνοικιακών μαγαζιών οτι τα πλαίσια και τα multirama τους παίρνουν τις δουλειές...Ειδικά αυτό το στυλάκι εξυπηρέτησης κυριαρχεί στα μικρά μαγαζιά υπολογιστών στη Θεσσαλονίκη..Γι αυτό αγορές από αυτούς....NEVER AGAIN!
christos_75 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 14. Υπάρχει υποχρέωση όταν αγοράζουμε μια ηλεκτρική οικιακή συσκευή (π.χ. τηλεόραση) να υπάρχουν έντυπες οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά ή αρκεί να υπάρχουν οδηγίες σε μια από τις γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Για την υποχρέωση αυτή υπάρχει νομοθετική ρύθμιση και η Α.Δ. 8/93 σύμφωνα με την οποία σε κάθε πώληση οχημάτων, μηχανών, μηχανημάτων κ.τ.λ. παρέχεται στον αγοραστή έντυπο που περιλαμβάνει τουλάχιστον στην ελληνική γλώσσα και κατά τρόπο σαφή το είδος του προϊόντος, τα βασικά του τεχνικά χαρακτηριστικά, τις απαραίτητες οδηγίες για την ασφαλή λειτουργία, χρήση, συντήρηση, διατήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ιδιαίτερα τονισμένους τους κινδύνους που είναι δυνατόν να υπάρξουν κατά την λειτουργία, χρήση και διατήρησή του. Επίσης βλ. Ν. 2251/1994 «Προστασία των καταναλωτών», άρθρο 5 (1). http://www.yme.gr/index.php?tid=305#f14 Αν κανεις μια καταγγελια στο ΙΝΚΑ μεχρι και το προϊον απο την αγορα κανονικα ειναι υποχρεωμενοι να τραβηξουν. Ελπιζω για μια φορα να λειτουργησει σωστα η μπαναια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.