tolis_01 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Παιδια να ρωτησω και κατι εγω?Με εξωτερικο 2,5αρι δισκο usb μπορουμε να δουλεψουμε στο ASUS PC900 λειτουργικο winxp?Δηλαδη να μπουταρει απο τον εξωτερικο δισκο?ΑΝ ειναι ο κυριως σκληρος δισκος και οχι ο SSD που εχει μεσα που ειναι αργος σαν χελωνα?Θα υπαρξει καποιο προβλημα?Ειναι καποιος που εχει κανει κατι παρομοιο να μας πει εντυπωσεις?Χρηστος. Κι όταν το μεταφέρεις; Θα παίρνεις και τον σκληρό μαζί σου;;; Αν το ntfs σου φαίνεται βαρύ, δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα xp στον εσωτερικό δίσκο σε fat32 (χάνεις βέβαια το journaling και τα αρχεία σου δεν είναι τόσο ασφαλή).
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ο μικρος σκληρος του 901 ο οποιος ειναι 4Gb και στεγαζει το λειτουργικο ειναι πολυ γρηγορος. Ο αλλος ssd που εχει μεσα δεν κανει για λειτουργικο. Βαλε τα XP εσυ στον μικρο σκληρο και δεν θα εχεις προβλημα
basilis5 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 βασικα δεν ειναι και πολυ γρηγορος ο 4ρης..εγω εχω απογοητευτει
kouro Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 δεν μου απαντησατε βρε παιδια ομως..γινετε να μπουταρει λειτουργικο απο εξωτερικο φορητο σκληρο δισκο το pc900?Δωστε τα φωτα σας.
basilis5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 δεν μου απαντησατε βρε παιδια ομως..γινετε να μπουταρει λειτουργικο απο εξωτερικο φορητο σκληρο δισκο το pc900?Δωστε τα φωτα σας. γινεται να μπουταρει απο το usb, το θεμα ειναι αν μπορεις εσυ να κανεις εκει εγκατασταση το λειτουργικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.