Προς το περιεχόμενο

Προβληματακι...

Balourdos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως ειναι λιγο αφελης ερωτηση αλλα θα εξηγησω...

Γινεται να χρησιμοποιησω επαναφορτιζομενες μπαταριες σε ασυρματο laser ποντικι της Logitech(MX 610)?

Ρωταω, γιατι οποιες επαναφορτιζομενες βρηκα στο εμποριο ειναι 1,2V(AA NiMh) ενω το ποντικι γραφει απο πισω για 1,5V(AA Standard).Ξερει ισως καποιος αν θα υπαρξει προβλημα αν βαλω τις πρωτες?

Ο λογος βασικα που γινεται αυτο, ειναι επειδη κανω πολυ χρηση στο PC και καθε λιγο και λιγακι αγοραζω μπαταριες για το ποντικι.

Αν ισχυει τελικα οτι θα υπαρξει οντως προβλημα και χρειαστει να προβω σε αγορα νεου mouse, εχετε να προτεινετε καποιο μεχρι 50-60? (Microsoft ή Logitech) επαναφορτιζομενο?

Παρεπιπτοντως, βρηκα αυτα τα 2(με μισο ? διαφορα)...τι λετε?

Logitech

Microsoft

• Moderators
Δημοσ.

Καποιο προβλημα θα εχει το ποντικι σου...

Εγω εχω το Logitech MX610 Left Handed Wireless (το ιδιο με το δικο σου με αντιθετη σχεδιαση) και εχω να του αλλαξω μπαταριες -με καθημερινη χρηση του υπολογιστη- απο τον Απριλιο...!

Εξοικονομει ενεργεια οταν κλεινεις το pc ομως ε, κι εγω το εκλεινα τα βραδια.

(btw: Ποστ νουμερο 5800!!)

Δημοσ.

Το PC δεν κλεινει ποτε(ουτε τη νυχτα), και το μονο που κανω

για εξοικονομηση ενεργειας, ειναι να "κλεινω" το ποντικι

απο το κουμπακι που εχει απο κατω.

Το οτι παραμενει το PC ανοιχτο δεν νομιζω να "τρωει"

ενεργεια απ'το ποντικι οταν το τελευταιο ειναι κλειστο φυσικα.

Επισης δεν μου ακουγεται σωστο ας πουμε, το γεγονος οτι μπορει επειδη μενει

το USB receiver του mouse ενεργο, να καταναλωνει ενεργεια απ'τις μπαταριες του.:rolleyes:

Τι μπαταριες χρησιμοποιεις στο ποντικι σου φιλε George(Απλες,Αλκαλικες...)?

Υγ - Οταν ειδα το "απ'τον Απριλιο" που εγραψες, μου πεσε το σαγονι!:P

• Moderators
Δημοσ.

Αλκαλικες.

Το κουμπι απο κατω δε νομιζω να το κλεινει γιατι οταν εχω ανοιχτο το pc και το πατησω σβηνει στιγμιαια το κατω λαμπακι και ξανααναβει (και φυσικα εξακολουθει να δουλευει το ποντικι).

Αντιθετα, οταν σβηνεις το pc σβηνει και το ποντικι (το ιδιο γινεται κι οταν βγαλεις το receiver).

Τωρα χωρις πλακα με χρηση σχεδον καθημερινη και πολυωρη, αλλα ΠΑΝΤΑ κλεισιμο το βραδυ (εχω αλλο pc για 24/7), οι μπαταριες κρατησαν απο τον απριλη εως τα μεσα του προηγουμενου μηνα. :-)

Δοκιμασε με νεες μπαταριες οταν δε το χρησιμοποιεις να βγαζεις το receiver ;)

Δημοσ.

Αν το πατησεις απο κατω στιγμιαια οντως δεν κλεινει, αλλα αν το κρατησεις πατημενο 1-2 secs θα κλεισει...δοκιμασε το να δεις.

Τελοσπαντων, θα δοκιμασω και αυτο που μου ειπες με το receiver, και αν δω προκοπη εχει καλως, αλλιως θα δω μηπως καποιος αλλος συμφορουμιτης εχει αποψη για τις επαναφορτιζομενες μπαταριες που ανεφερα στο 1ο post.

Αν δεν βγαλω ακρη τελικα, παω μαλον για καινουργιο.

Ευχαριστω παντως George :)

• Moderators
Δημοσ.

Τσαμπα τοσα λεφτα παντως, ειναι ικανο να κρατηθει για μηνες χωρις αλλαγη μπαταριων το ποντικακι.

Αληθεια, απο θεμα ληψης σηματος πως παει? Σου χανει το σημα ποτε?

Δημοσ.

Σπανια χανει το σημα αλλα συμβαινει παντως, αραια και που.

Επισης, δεν θα ελεγα οτι εχει και την πιο ομαλη κινηση και κανει κατι σπασιματα μερικες φορες.

Σε γενικες γραμμες, ικανοποιημενος ειμαι παντως.

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα γ@μιεται το συμπαν αν βαλω το receiver πισω, αλλα εμπρος στρωνει αρκετα.

Εχε υποψη σου οτι λογω laser (και οχι οπτικου δεκτη) θελει ανοιχτοχρωμες επιφανειες για να δουλεψει σωστα.

Δημοσ.

Ο receiver μου ειναι σε αποσταση 20 περιπου cm απο το ποντικι γιατι τον εχω βαλει σε USB θυρα που διαθετει το πληκτρολογιο.(Zboard)

Πραγματικα πολυ βολικο αυτο.

Οσο για την επιφανεια, δουλευω χωρις mousepad πανω σε ανοιχτοχρωμο ξυλο.

Οπως σου ειπα και πριν ειμαι ικανοποιημενος.Αν δεν ειχα δηλαδη και το βαλε βγαλε στις μπαταριες καθε μηνα(ισως και πιο συχνα), θα ημουνα κομπλε...

Δημοσ.

...δεν έχω να προσθέσω κάτι στο thread (εκτός από το ότι με αλκαλικές απο Careffour/Μαρινόπουλο ,προϊόντα "1", = 8 μπαταρίες - 4? νομίζω, μπορεί και λιγότερο) βγάζεις όλη τη χρονιά.

Ο πιό ουσιαστικός λόγος που πόσταρα ήταν να δώσω συγχαρητήρια στην επιλογή avatar (ούτε Κοντογιαννίδης απ΄το "BIOS", ούτε Σπυριδάκης από τις "Σειρήνες", ούτε κανένας άθλιος από τις άθλιες σειρές που πάνε να κόψουν φράγκα πατώντας στην αξεπέραστη, μία, ονειρεμένη Φρουτοπ...ΕΕΕΕ Λούφα και Παραλλαγή του '86).

Μπαλούρδος (Σπυριδάκης) original και τα μυαλά στα κάγκελα:

* "...Τσιγαράκι ; ; "

* "...-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΒΔΟΜΗΚΟΣΤΗ ΕΚΤΗ ΕΣΣΟ , ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΥΡΙΕ ΛΟΧΑΓΕ ΟΤΙ ΑΙΤΟΥΜΑΙ,,, (γκλουπ)

,,,πενθΑήμερΟς αγροτική άδεια"

"-...κι από πότε έγινες αγρότης Μπαλούρδο ;"

"-...ο πατέρας μου έχει ΖΩΑ κύριε λοχαγέ..."

"-...το βλέπω..."

* "...άι γουίλ κιλ γιου"

* "...xουάτ νταζ δε μέιντ ιν μάι μπεΝτ ;"

...και φυσικά το epic "...ΠΑΡ' τα κουλουράκια ρε μπουλούκο!!!"

:-)

respect...

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα να σου πω οτι επεσα απο τη καρεκλα απο το γελιο?

Οτι μολις τωρα σταματησα να χασκογελαω? (και ειναι 15 λεπτα μετα το ποστ σου ε...)

Ο,τι κι αν πω θα ειναι λιγο!

(καλα αλλη ταινια κι αυτο το BIOS και Πολιτεια)

Δημοσ.
Τωρα να σου πω οτι επεσα απο τη καρεκλα απο το γελιο?

Οτι μολις τωρα σταματησα να χασκογελαω? (και ειναι 15 λεπτα μετα το ποστ σου ε...)

Ο,τι κι αν πω θα ειναι λιγο! ...γουστάρω, διότι το γέλιο εκτός του ότι μακραίνει τη ζωή, μικραίνει και τα προβλήματα....;) (..και μη νομίζεις ότι και 'γω δεν λύθηκα ποστάροντας αυτές τις ΑΤΑΚΑΡΕΣ του Τάκη...)

(καλα αλλη ταινια κι αυτο το BIOS και Πολιτεια) (...εδώ όμως θα ψιλοδιαχωρίσω τη θέση μου, διότι εκτός του Κιμούλη, το "BIOS" το "δέχομαι" μόνο λόγω...συγγένειας με το φόρουμ :-) )

:lol: :lol:

Washcloud I salute you! ;)

hehehe...πρσχή στραβάδ' ! ;)

*..αλήθεια, το nick σου έχει καμμία σχέση με την...πραγματικότητα; Ή "φόρος τιμής" στον Τάκη ; Το ρισπεκτερότατο θα είναι να λέγεσαι πράγματι Μπαλούρδος, κι απλά να έβαλες avatar τον Τάκη...:-)

...πανάθεμα, πορώθηκα τώρα, και θα βάλω να την δω για νιοστή φορά...:-)

(όχι, δε μου είπε κανείς τίποτα, αλλά)ΜΟΝΤΕΡΕΗΤΟΡ...ΑΦΕΣ ΕΜΕ, ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑ ΤΙ ΠΟΙΩ (...άφες, και δε θα ξαναγράψω άλλο οφτόπικ στο θρεντ, παρακινώντας κι άλλους. Στο ποντίκι που κρατάω! :-) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...