Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Για μένα και όλα τα αφής είναι μεγάλα... Γιατί είπε κανείς πως είναι μικρά??? Βέβαια όλοι θέλουμε αναλύσεις HD και ταυτόχρονα pocket size... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... Πάντως σε θέματα πάχους το iphone κερδίζει! Αν βάλεις το 5800 στην τσέπη σου θα σε ...παρεξηγήσουν!
mindtrapper Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Έτσι όπως πάνε τα κινητά θα τον φτάσουν τον παππού πάλι. Η πλάκα είναι ότι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι καθώς σε αυτό το μέγεθος θα κάνει και καφέ (με τόσο SAR )
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Έτσι όπως πάνε τα κινητά θα τον φτάσουν τον παππού πάλι. Η πλάκα είναι ότι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι καθώς σε αυτό το μέγεθος θα κάνει και καφέ (με τόσο SAR ) Τρως κάθε μέρα πολύ περισσότερο SAR από τις τηλεοπτικές-ραδιοφωνικές συχνότητες, παρά από τα κινητά!
mindtrapper Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Τρως κάθε μέρα πολύ περισσότερο SAR από τις τηλεοπτικές-ραδιοφωνικές συχνότητες, παρά από τα κινητά! Και καυσαέριο τρώω καθημερινά όταν βγαίνω έξω αλλά δεν έχω γεμίσει το σπίτι μου με εξατμίσεις Offtopic βέβαια, αλλά λέμε τώρα.
KAKADI Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Γιατί είπε κανείς πως είναι μικρά??? Βέβαια όλοι θέλουμε αναλύσεις HD και ταυτόχρονα pocket size... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... Πάντως σε θέματα πάχους το iphone κερδίζει! Αν βάλεις το 5800 στην τσέπη σου θα σε ...παρεξηγήσουν! Ετσι γιατι η Nokia Φροντιζει και για τους μη προικισμενους....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ετσι γιατι η Nokia Φροντιζει και για τους μη προικισμενους.... Εν τω μεταξύ δεν θες να δεις τα γραφικά και το GamePlay του Need For Speed που μόλις βγήκε στο iphone, γιατί θα πληγωθείς!
KAKADI Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Εν τω μεταξύ δεν θες να δεις τα γραφικά και το GamePlay του Need For Speed που μόλις βγήκε στο iphone, γιατί θα πληγωθείς! Ποτε μου δε καθησα να παιξω παιχνιδι στο κινητο...Μα ποτε ομως... Παντα οτι επαιζα το παιζα στις κονσολες...
dp@pa Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ποτε μου δε καθησα να παιξω παιχνιδι στο κινητο...Μα ποτε ομως...Παντα οτι επαιζα το παιζα στις κονσολες... το Iphone ειναι σαν ενα μικροτερο PSP μπορω να πω. Τα γραφικα , φτανουν κοντα, μην σας πω θα γινουν ακομη καλύτερα!.....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 το Iphone ειναι σαν ενα μικροτερο PSP μπορω να πω. Τα γραφικα , φτανουν κοντα, μην σας πω θα γινουν ακομη καλύτερα!..... Ενώ αντίστοιχα αν έβγαινε το game στο 5800 θα έλεγες: wooooooooooooooow!
PETERANOS Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μετά από όλη αυτή την κουβέντα εγώ πάντως ψήθηκα και το παρήγγειλα!!! Το 5800 εννοείτε!!!!!
KAKADI Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ενώ αντίστοιχα αν έβγαινε το game στο 5800 θα έλεγες: wooooooooooooooow! Οχι φιλε μου...Ποτε δεν επαιζα παιχνιδια στο κινητο...Ετσι κ αλλιως psp εχω... Ειναι αυτο που λεγαμε..Εξαρταται τη ζηταει καποιος απ τη συσκευη του...Τα προεγκατεστημενα παιχνιδια εχω ακομα μεσα ουτε καν σκεφτηκα να περασω κ αλλα... Το WiFi με ενδιαφερει, οι ταινιες και κανα 2 αλλα..Τα παιχνιδια οχι...
The_Slayer Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Πολύ καλό κινητό, το έχω εδώ και 3 μήνες και δεν με έχει απογοητεύσει. Και το πήρα και σχεδόν τσάμπα, 35 ευρώ με μεγάλη όμως επιδότηση. Με ενδιέφερε φυσικά το WiFi, η οθόνη αφής και η μεγάλη ενσωματωμένη μνήμη. Εχω βάλει πάνω από 600 τραγούδια (δεν χρειάζομαι και παραπάνω) και έχω άπειρο χώρο ακόμα, τόσο που ούτε καν μου περνάει από το μυαλό να αναβαθμίσω την καρτα μνήμης! Η σύγκριση με το iphone είναι μάλλον ατυχής, τουλάχιστον όσον αφορά τεχνικά θέματα, αλλά με τέτοια τιμή είναι value for money! Οπότε υπό αυτό το πρίσμα χτυπάει και παραχτυπάει τον ανταγωνισμό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.