PaokToTheBone Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας!Σας ενοχλω παλι για να αναφερω ακομα ενα προβλημα με την συνδεση του υπολογιστη μου με την τηλεοραση μου.Συνδεσα τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση μου (LG 32lc56r LCD)με καλωδιο DVI σε HDMI.Υπαρχει το προβλημα οτι δν μπορω να ρυ8μισω τις αναλυσεις ενω τις παιζει ολες.Το δευτερο προβλημα ειναι οτι οταν παιζω Pro Evollution Soccer 2008 εμφανιζει μια λωριδα που παραμορφωνει ελαχιστα την την εικονα.Η λωριδα αυτη εμφανιζεται μετα απο 1 - 2 με παιχνιδια... και μετα απο ακομα 1 - 2 παιχνιδια η τηλεοραση βγαζει "Δεν υπαρχει σημα" και μολις κανω alt tab επανερχεται το "σημα" αλλα οταν κανω alt tab χαλαει η αναλυση του παιχνιδιου...Εχω μπερδευτει με τα DVI I DVI D....Η καρτα μ ειναι η nvidia 8800gts512...Δεν ξερω τι καλωδιο πηρα αλλα αν φταιει αυτο να αγορασω αλλο...!!!Εχω αγανακτηση και η οποια λυση ακουσω 8α ειμαι ευτυχισμενος!Για αλλη μια φορα ευχαριστω τα μελη του INSOMNIA. -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 06 : 22 : 57----- καμια ιδεα ρε παιδια?εχω αρχισει να απελπιζομαι....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.