kwstaz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά, έχει μια ώρα τώρα που στο λαπ τοπ εμφανίζεται το μήνυμα: το στοιχείο Εξερεύνηση των windows σταμάτησε να λειτουργεί! κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις της εξερεύνησης αλλά ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΜΑΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ? ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 10 : 37 : 50----- ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ VISTA PREMIUM
yannis18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Το format δεν είναι πανάκεια. Δοκίμασε αυτό πρώτα: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/el-GR/help/5c59f8c1-b0d1-4f1a-af55-74f3922f3f351032.mspx
koprodogis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μπες σε safe mode κατα την εκκινηση και κανε μια επαναφορα σε προηγουμενο σημειο και θα στρωσει οτι και αν κολλησε, το πολυ πολυ να χασεις κανα προγραμμα που εβαλες προσφατα Αυτο σαν ευκολη λυση
kwstaz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 παιδια λόγω της βιασυνης δε εγραψα ούτε το λειτουργικο μου ούτε λεπτομέρειες... έχω κάνει επανεκκινήσεις άπειρες σε safe mode έχω επαναφέρει το κομπιούτερ σε 2 παλαιότερα σημεία και πάντα έχω το ίδιο πρόβλημα... έκανα μια εκαθάριση με το ccleaner και με το που τελείωσε... με τελείωσε... ευχαριστώ για την άμεση επέμβαση σας εβλεπα χατζηνικολάου και δε σας πρόλαβα ελπίζω να είστε ακομα εδω Γιάννη τώρα κοιτάζω μπας και βγάλω ακρη με τη βοήθεια της microsoft
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.