poscaman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 τι λετε ρε παιδια;;;;; ΕΙΧΕ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕς ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΣΕ REBOOT???? αχααχαχχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχααχχααχχαχαχααχαχ λατρευω αυτο το λειτουργικο κι αυτην την εταιρεια.συχνα πυκνα με κανουν και γελαω
tritonas00 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Πω πω ζημιά...:Ρ Εγώ το έκανα για να έχεις να λές :Ρ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑ Καλο +1!!!
DIMITRISG Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Αυτά παθαίνεις: Που στο καλό τη βρηκες ;;;; Ειναι απο τις πιο σπανιες φωτο !!!!
gdp77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Βασικά boot μου φαίνεται εμένα και όχι kernel panic
vagpap Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Βασικά boot μου φαίνεται εμένα και όχι kernel panic Note after 53000 views: No, this is not a normal Linux boot sequence. See the original sized version for the gory details. Also it got stuck here for a long time (~10 mins) until they restarted the app. And as some pointed out below, I doubt very much that up until this point off-the shelf OS'es are used for anything mission critical. Duh. Ειδικός δεν είμαι... από κάτω το γράφει...
Αδμιν Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Βασικά boot μου φαίνεται εμένα και όχι kernel panic Βασικά είναι μια εφαρμογή που απέτυχε να ξεκινήσει. Ποιο συγκεκριμένα ο Video Server, αν κατάλαβα καλά.
status Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Βασικά boot μου φαίνεται εμένα και όχι kernel panic Ξέρω ένα καλό οφθαλμίατρο :Ρ Mην είστε κακοί ρε....πειραγμένο BIOS είναι κ επίτηδες το έκανε ο προγραμματιστής του για να κακολογίση το linux:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.