Προς το περιεχόμενο

Αγορα PC εως 600Ε+ οθονη

alani_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας αν κ διαβασα μερικα παρομοια θεματα με καινουργιους υπολογιστες θελω να μου πειτε την γνωμη σας για δυο συστηματα που εχω στο νου μου για εναν φιλο μου.

Το παιδι δεν ειναι κ πολυ gamer αλλα παιζει που κ που κανενα παιχνιδακι...Απλα θελει ενα pc για ολες τις δουλειες χωρις τις τρελες επιδοσεις...

το ενα συστηματακι ειναι αυτο:

phenom593iz6.th.jpgthpix.gif

στα 593Ε

κ το αλλο :

7300586tt6.th.jpgthpix.gif

στα 586Ε

το θεμα ειναι τι επεξεργαστη να προτιμήσω? και αν αυτη η καρτα γραφικων θα κανει την δουλεια της(μηπως να του εβαζα καμια 4850 και να ανεβαινε λιγο το buget?)

ακουω προτασεις...

Δημοσ.

Χμμ δε θα συνιστούσα 19άρα, τουλάχιστον όχι wide...

Θα προτιμούσα μια με απεικόνιση 5:4.

Σκληρό θα έβαζα τον WD6400AAKS (2πλάσια χωρητικότητα με +15Ε, εκτός κι αν δεν πρόκειται να χρειαστεί τα +300GB...)

Το budget δεν παίζει να ανέβει άλλο; (επειδή είπες για την 4850)

Δημοσ.

Για games τον πρώτο. Για ιντερνετ-download και εφαρμογές τον δεύτερο :D αν και φοβάμαι το τροφοδικό πολύ...

post-1948-129062974403_thumb.jpg

post-1948-129062974406_thumb.jpg

Δημοσ.

Στην πρώτη σύνθεση σου SwAToNeR το φαβάμαι κι εγώ το τροφοδοτικό.

Στη δεύτερη όχι και τόσο...

Θα έκανα την εξής αλλαγή στην πρώτη σύνθεση: θα άλλαζα την 4850 με μια 4670 και το κουτί με ένα Coolermaster Centurion και θα χωρούσα κι ένα Corsair 450άρι ή ένα PC Power & Cooling 420άρι.

Δημοσ.
Το budget δεν παίζει να ανέβει άλλο; (επειδή είπες για την 4850)

to budget

αν ανεβει θα ανεβει κατα 50-60Ε το πολυ..ισα-ισα για να μπει μια καλυτερη καρτα γραφικων

Για games τον πρώτο. Για ιντερνετ-download και εφαρμογές τον δεύτερο :D αν και φοβάμαι το τροφοδικό πολύ...
οι τιμες αυτες ειναι χωρις ΦΠΑ να φανταστω...
Δημοσ.
Δημοσ.

+1 στη σύνθεση του pcfan, με μόνη ένσταση το δίσκο, όπου για άλλη μια φορά θα προτείνω τον WD6400AAKS που κοστίζει μόνο 3 ευρώ παραπάνω και πρόκειται για μεγαλύτερο και ταχύτερο δίσκο...

Δημοσ.

το pc του pcfan τον υπερκαλυπτει απλα το μονο που λεω να αλλαξω ειναι το τροφοδοτικο...λεω να του βαλω το 500αρι ωστε να γλυτωσουμε ενα 25αρι για να ερθει στα λεφτα που θελει.

Δημοσ.

Καλήτερα κόψε απο σκληρό και όχι απο το psu γιατί αν γίνει καμια στραβη μετα θα δώσεις περισσότερα λεφτα για να πάρεις καινούργιο.

Δημοσ.

Το λογικό είναι να κόβεις από πράγματα που μπορείς να αγοράσεις αργότερα.Εγώ θα έκοβα από την κάρτα γραφικών (9800GT αντί για 4850) και 20άρα οθόνη αντί για 19άρα WIDE.

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι ο φιλος μου θα αλλαξει κατι αργοτερα...

οτι αγορασουμε αυτο θα εχει μεχρι να παρει κατι αλλο!!;)

το ιδιο κανει κ τωρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...