JohnEngineer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Βρε παιδιά έχω ένα φλάσάκι για να μεταφέρω αρχεία σε δυό υπολογιστές με ΧP. Στον ένα άπο όπου τα πέρνει δέν έχει κανένα πρόβλημα. Στον άλλο γίνεται το εξής κουφό. Αναγνωρίζει το υλικό και εμφανίζεται στην οθόνη μου. Το πέρνω ντράγκ & ντρόπ και μου μεταφέρει ένα φθαρμένο αρχείο... Τί στο καλό συμβαίνει?
papahlamidas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Με άλλους τρόπους δοκίμασες να τα μεταφέρεις? Copy Paste - Cut Paste Επίσης για κάνε και ένα Format στα Flashakia....
markelos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασε σε άλλη θύρα usb, κατά προτίμηση αυτές πάνω στη μητρική και όχι στο μπροστινό μέρος του κουτιού.
karabouzouk... Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Οπως είπαν και οι προλαλήσαντες κάνε format στο φλασάκι και αν δεν φταίει αυτό βάλε το σε άλλες θύρες usb κατά προτήμηση αυτές πάνω στη μητρική και αν δεν φταίει και αυτο δοκίμασε να μεταφέρεις άλλα αρχεια μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα τα αρχεία αν και χλομό.... αν δεν φταίει τπτ από αυτά καλύτερα να κάνεις μια επένδυση 15 ευρά να κάνεις τη δουλειά σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.