Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το Nero, παρακαλω βοηθεια (noob alert)

Arkoudiariz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, ειναι η 2η φορα που στρεφομαι στο forum σας για βοηθεια. Την προηγουμενη με καλυψατε πληρως σχετικα με ενα spyware που ειχα κολησει και γιαυτο σας ευχαριστω ξανα.

Εχω εγκατεστημενο το Nero 7.10.10 το οποιο μεχρι τωρα δουλευε τελεια οταν ηθελα να γραψω CD. Προχτες ανακαλυψα πως δεν μπορω να γραψω DVD. Οταν κανω drag and drop τα αρχεια που θελω να γραψω, (ολα avi) μου πεταει το μηνυμα

"You are about to start a multisession dvd and session 2 may not be readable by windows before xp" χοντρικα. Επισης μου βγαζει 3 επιλογες,

1)Start multisession

2)Burn without multisession

3)Cancel

Οποια απο τις 2 πρωτες επιλογες και να πατησω, καποια στιγμη μου λεει burn failed.

Υποψην η συγκεκριμενη εκδοση του Nero ειναι η 3η που εχω κατεβασει και φυσικα η 3η που μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα.

Επισης εχω λειτουργικο Windows xp professional ΠΑΡΘΕΝΟ χωρις κανενα service pack εγκατεστημενο. Δυστυχως εκανα τη μλκια και εβαλα αυτα τα windows χωρις να ρωτησω τους φιλους μου πως και γιατι και οποιο service pack και να κατεβασω δεν με αφηνει να το εγκαταστησω για ... ευνοητους λογους. Υποπτευομαι πως φταιει αυτο μαζι με αλλα 1002 προβληματα που εχω (πχ μου αναγνωριζει μονο 127gb σκληρου ενω εχω 600, δεν μπορω να εγκαταστησω driver για usb 2 κτλ).

Εκλιπαρω για βοηθεια και αν ειναι δυνατον να αποφυγω το format. Αναμενω και pm για ευνοητους λογους αν καποιος σκεφτει λυση και διατιθεται να τη μοιραστει μαζι μου.

Ευχαριστω προκαταβολικα.:-)

Υ.Γ. Ειμαι απελπισμενος με την ολη κατασταση, γιατι ουτε καν format δεν με περνει να κανω διοτι η εγκατασταση καποιων αλλων προγραμματων που χρησιμοποιω εκτενως, σε μενα φανταζει ακατορθωτη.:cry:

Δημοσ.

Δεν υπαρχει σοβαρη λυση, αν δεν εγκαταστησεις win sp2 η καλυτερα sp3.

Και αντε, λυνεις το προβλημα του δισκου χωριζοντας τον σε 5

τμηματα - partitions... τι θα κανεις με ολα τα υπολοιπα, USB2,

ασυμβατοτητες και αλλα?

Μονη λυση το φορματ.... υπαρχει και η μπακαλικη λυση να

εγκαταστησεις απο πανω win sp2 - sp3, με αυτον τον τροπο

αναβαθμιζεις windows και σου μενουν τα ηδη εγκατεστημενα

προγραμματα.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...