Voorhees Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μου βγάζει κάτι για ένα σφάλμα 0x8000ffff και δεν το κάνει εγκατάσταση. Πείρα διάφορες εκδόσεις αλλα δεν μπαίνει καμία. Μήπως δεν έγινε σωστά το format;
kikixa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μου βγάζει κάτι για ένα σφάλμα 0x8000ffff και δεν το κάνει εγκατάσταση. Πείρα διάφορες εκδόσεις αλλα δεν μπαίνει καμία. Μήπως δεν έγινε σωστά το format; είμαι απελπισμένη.μου βγάζει αυτό το σφάλμα 0x8000ffff. τι να κάνω
johnykim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Για δοκιμάστε να ρυθμίσετε σωστά την ωρα κ ημερομηνία του συστήματος.
earth_walker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Πρώτη φορά ύστερα απο τόσο καιρό μπορώ και εγώ να βοηθήσω κάποιον εδώ μέσα μιας και οι γνώσεις μου ειναι φτωχές απο κομπιούτερ Λοιπόν φιλε μου ειχα και εγω το ιδιο πρόβλημά αυτο που εκανα ειναι να κατεβάσω απο MS Το http://support.microsoft.com/kb/290301 Εγκατεστησετο και ύστερα άνοιξέ το βρες οτι υπολείμματα εχει απο παλιό messenger και σβηστά ύστερα δοκίμασε να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση του messenger Ελπίζω να βοήθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.