Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop...Acer,HP or Toshiba?

pcpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπερα....σκευτομαι να αγορασο ενα laptop...ειμαι ανμεσα σε αυτα τα 3 καθος το ποσο που διαθετο ειναι 800 ευρο:

1)Toshiba Satellite A300-15K T5550

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=75401

2)Acer AS5920G-833G25Bi Gemstone T8300

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=46471

3) HP Pavilion dv5-1010ev QL-60

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=62661

Σκευτομουν για το Acer η το HP αλλα για τα Acer εχο ακουσει τα χιροτερα...και για το service και για τις οθονες...οτι κεγοντε η χαλανε...Επισις εχει καρτα γραφικων ATI και CPU Intel...Oπος και το Toshiba...Μιπος δεν σινεργαζοντε καλα?Για το HP και το Toshiba το μονο που με προβλιματιζει ειναι οι CPUs τους που ειναι στα 1.9...Πειτε κι εσεις γνωμη ρε παιδια!!!

Δημοσ.

Έχω ένα toshiba satellite a200 και είμαι υπέρευχαριστημένος. δεν μου έχει βγει κανένα πρόβλημα στην συνεργασία ati και intel cpu (αν εξαιρέσεις το Linux που με την ATI έχει ακόμα προβλήματα.

Στο site του κωτσόβολου δεν λέει πόσα χρόνια εγγύηση έχουν. πάρε αυτό με τη μεγαλύτερη εγγύηση αν είναι και τα τρία παρεμφερή. θα γλυτώσεις πολλά λεφτά.

δες κι αυτό

πολύ καλή ποιόητα κατασκευής ( το έχει ένας φίλος) και έχει και 2 χρόνια εγγύηση on-site. Είναι παρόμοιο με αυτά που κοιτάς και κάνει 700 euro

Δημοσ.

panoramix222000 φιλε αυτο που με εδιξες εχει 2gb ram ενο αυτο που αναφερο εγω εχει 3...επισις οτι παρο θα το παρο απο τον κοτσοβολο επιδι απο εκει πηραμε ολα τα πραματα απο το σπιτι και θα βαλω και το laptop μαζι με τις αλλες δοσεις....απλως εγω ροταο για μαρκα πια να εμπιστευτο....

Δημοσ.

Αν και εγώ πάλι toshibaθα έπαιρνα, αυτό που σου συστήνει ο panoramix φαίνεται εξαιρετική περίπτωση. δες μήπως μπορεί να σου το φέρει ο κωτσόβολος. Όσο για τη μνήμη μπορείς να την αναβαθμίσεις στα 3g με λιγότερο από 20 ευρώ, και νομίζω ότι δεν χάνεις τη εγγύηση αν το ανοίξεις (εκτός αν κάτι δεν ξέρω).

Από τα δύο σου επιχειρήματα, και με δεδομένο ότι ο κωτσόβολος δεν φημίζεται ακριβώς για τις τιμές στα laptop του (μάλλον φημίζεται ακριβός), το μόνο που θα με προβλημάτιζε στο HP είναι ότι δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση.

Δημοσ.

Εγώ πάλι, έχω acer με intel core duo και ati κάρτα γραφικών εδώ και δυόμιση χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα (και έχει φάει και μια σούπα από το 1 μέτρο). Στην τιμή είναι ασυναγώνιστο και έχει καλά components. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι πρέπει να περιμένεις τα drivers της acer για την κάρτα γραφικών αφού από το site της ati (mobility radeon) δεν μπορείς (αν και υπάρχει λύση για αυτό).

Δημοσ.

Eγω πάντως το acer προτείνω γιατι και blueray player εχει και ποκλύ καλό επεξεργααστή και αν δεν κάνω λάθος έχει την πολύ καλή κάρτα γραφικών ΝVIDIA GE FORCE 9500 που είναι ένα σκαλι λίγοτερο από την 9600.

Δημοσ.
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι πρέπει να περιμένεις τα drivers της acer για την κάρτα γραφικών αφού από το site της ati (mobility radeon) δεν μπορείς (αν και υπάρχει λύση για αυτό).

Sorry για το offtopic αλλά έαν μπορείς φίλε nosleep πες πια είναι η λύση γιατί η ACER δεν λέει να βγάλει κανένα καινόύργιο driver για τις ΑΤΙ κάρτες.

Thansk.

Δημοσ.

Εφτιχος και για τα 2 που εψαξα(HP,Toshiba) ειχα οτι υπαρχουν drivers για τα windows XP στα επισιμα sites των ετεριων...

Δημοσ.

Αν πιστεύεις ότι θα το χρησιμοποιήσεις πολύ το blue - ray player παρε το HP. Αλλά χλωμό το βλέπω. Ειδικά αν σκεφτείς ότι η οθόνη δεν είναι HD. εκτός και αν το συνδέεις σε καμία HD τηλεόραση. Κατα τα άλλα περίπου ίδια είναι. Από άποψη αξιοπιστίας, ακόμα και για τα ACER ακούω καλά λόγια τελευταία. Αλλά για να δίνει η toshiba 2 χρόνια εγγύηση, θα πιστεύει περισσότερο στο προϊόν της. Σκέψου ότι για να έχει το HP 2 χρόνια εγγύηση πρέπει να σκάσεις άλλα 80 ευρώ.

Δημοσ.

Για την Acer εμαθα οτι τωρα πλεον ειναι ok...φιλε innerwisp καλα που μου το ιπες,δεν προσεξα οτι το Toshiba ειχε 2 χρονια νομιζα ολα ειχαν 1 χρονο εγγυηση...επισης το acer εχει καρτα γραφικων ATI Radeon 3470 ενο το HP εχει 3450...Oσο για το toshiba δεν ξερω,δεν με πολυαρεσει ο cpu του και οτι δεν εχει blue ray...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...