Gianna18 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Hellooo!! Έχω το nokia N91 και πρόσφατα πέρασα κάποια θέματα που τα αποθήκευσα στο σκληρό δίσκο του κινητού, θέλω όμως να τα διαγράψω και δε μπορώ, ενώ στον κατάλογο των θεμάτων μου τα βρίσκει κανονικά, όταν πάω στη διαχείρηση εφαρμογών δε μου τα βρίσκει με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τα διαγράψω, επίσης το nokia pc suite δε μου εμφανίζει καθόλου τις εφαρμογές που έχω περασμένες στο κινητό, σας παρακαλώ αν ξέρει κανείς πως μπορώ να τα εντοπίσω με άλλο τρόπο και να τα διαγράψω ας με βοηθήσειιιιιιιιιιιιιιιιι... κι αν κάνω format θα διαγραφούν τα αρχεία και του τηλεφώνου και του σκληρού δίσκου????
manifesto_gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα Gianna18.Λοιπον,στο Ε65 μου,για να διαγραψω χαλασμενα αρχεια(θεματα,παιχνιδια κλπ.) που εχουν "κολλησει" μπαινω με εναν explorer πχ X-plorer Y-Browserκλπ και στο σκληρο C:/ και στο φακελο Private του τηλεφωνου σου υπαρχουν τα αρχεια που ψαχνεις με ονομασιες οπως αυτη 14029R.Ψαξε επισης και στο Ε:/(καρτα μνημης) Private.Και τα διαγραφεις απο κει.Και ναι,εαν κανεις format θα διαγραψεις ο,τι υπαρχει στο τηλεφωνο αλλα οχι στην καρτα μνημης.Αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.