Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για όλα αυτά φταίτε εσείς που βλέπετε σειρές .Τι τις θέλετε τις σειρές ; Εγω γιατί την βγάζω μόνο με ταινίες δηλαδή ;

Ας τον μπανάρει κάποιος μέχρι να ξανα ανέβουν τα site... :-D

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά, άντε γεια. Στις 27 σελίδες πετάχτηκε και ο ξεκάρφωτος. Τι να κάνουμε, παντού υπάρχουν...

Α! Για την ενημέρωση των λαμόγιων: ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ CSI, ελάτε να μου κλάσετε μια μάντρα @@@@@@, ΡΕ ΖΩΑ!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μην κολλάτε με τη διανομή. Ναι υπάρχουν όλες οι λύσεις που προτείνετε. Αυτό που έχει χαθεί προς το παρόν είναι η συγκέντωση και οργάνωση που υπήρχε. Η "διαφάνεια" του site βοήθησε να φτάσουν υπότιτλοι σε πολύ περισσότερα άτομα απ'ό,τι θα φτάσουν με τους προτεινόμενους τρόπους. Πρέπει να ξαναγυρίσουν τα πράγματα όπως ήταν. Αυτό θα γίνει μόνο με το νομικό ξεκαθάρισμα.

Η ΕΠΟΕ ήθελε να χτυπήσει κάπου. Είδε ασάφεια και σκέφτηκε ότι ίσως να κερδίσει κάτι. Γνώμη μου ότι η επίθεση είναι η καλυτερη άμυνα. Κι ακόμα περισσότερο όταν έχεις τόσο τεράστια διαδυκτιακή κοινότητα με το μέρος σου.

Τους υπότιτλους του Califorication, άμα τους τελειώσω, πού να τους ανεβάσω;;;; Rapidshare μάλλον και links παντού; Kαι ανοίγουμε και blog; Και πάμε έξω απ'την ΕΠΟΕ και φτιάχνουμε πλακάτ: οποιος θέλει υπότιτλους, να πάει στο τάδε site....:)

Δημοσ.

Storm, επειδή δεν είχα ποτέ την ευκαιρία θα το κάνω τώρα.

Φιλε, είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ μεταφραστής! Και το λέω αυτό γιατί σε έχω δει σε πολλές σειρές, σε συγχρονισμό υποτίτλων για ταινίες HD κι εγώ δε θυμάμαι πού!

Συμφωνώ απόλυτα. Οι υπότιτλοι πρέπει να ανεβαίνουν στο σπίτι τους, το GreekTvSubs, τελεία και παύλα.

Δημοσ.

Γιναμε διασημοι

Yπότιτλοι

Πάει το greeksubs.com' date=' πάει και το greektvsubs.gr πάει και το subtitles.gr, πάνε (σχεδόν) όλα τα sites που προσφέρουν ελληνικούς υπότιτλους για dvd και ξένες σειρές. Η υπηρεσία τους είναι απενεργοποιημένη (πληροφορίες εδώ και εδώ). Ο λόγος είναι η δραστηριοποίηση της ΕΠΟΕ (Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων) όπου με σχετική επιστολή, μέσω email, απείλησε με μηνύσεις και ζήτησε την απόσυρση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Τα sites επιφυλάσσονται και κάνουν λόγο για “γκρι ζώνη” και νομικό κενό. Ο e-lawyer έχει διαφορετική (και αντίθετη) γνώμη.

Yπότιτλοι 2

Άποψή μας είναι ότι το μόνο που θα καταφέρει η ΕΠΟΕ είναι ο πολλαπλασιασμός τέτοιων προσπαθειών και ότι η λογική “κλείνω αυτό που δεν καταφέρνω να λειτουργήσω ορθολογικά”” δεν έχει αποδώσει στο ίντερνετ. Ας μη ξεχνάμε ότι οι ιστοσελίδες αυτές φτιάχνουν και υπότιτλους ελληνικών σειρών για ανθρώπους με προβλήματα ακοής.[/quote']

Δημοσ.

Oσοι εχετε facebook,καντε ενα search "greektvsubs" και join στο αντιστοιχο γκρουπ.

Ετσι,να ειμαστε παντου!

Δημοσ.
Oσοι εχετε facebook,καντε ενα search "greektvsubs" και join στο αντιστοιχο γκρουπ.

Ετσι,να ειμαστε παντου!

Done that, αδερφέ...

Δημοσ.

Ρε παιδια για ποιον λογο να χαλασει την οργανωση του το GTVs . οσο δεν υπαρχουν αμεσα links στο site δεν υπαρχει και κανενα προβλημα... δηλαδη αν αντι να υπαρχει το link υπαρχει απλα ενα ονομα του αρχειου srt και πηγαινουμε στα διαφορα blogs ή engines πχ Subdownloader και το κατεβαζουμε υπαρχει καποιο προβλημα? Οταν βγαινει καινουργιος υποτιτλος απλα ενημερωνει το site οτι εχει βγει με εμμεσο τροπο.. ανεβαζει το review του επεισοδιου... απλα το θεμα ειναι πως θα διαδοθει ο καινουργιος τροπος κατεβασματος στον απλο κοσμο που δεν γνωριζει και πολλα απο νετ και απλα ξερει να μπαινει σε ενα site να κανει κλικ και να κατεβαζει αυτο που θελει... αυτος ο κοσμος αντιμετωπιζει αμεσο προβλημα και οχι ολοι εμεις που καθομαστε εδω και το συζηταμε...εμεις ολοι εδω στην πλειοψηφια μας θα βρουμε τον τροπο να "λειτουργησουμε" και παλι

Δημοσ.
gtrig thanx man. Με τιμάς. Και τώρα με πόρωσες. Πάω να τελειώσω τώρα το Californication! :D

Έτσι, έτσι. Κι εγώ τελειώνω το CSI!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...