Προς το περιεχόμενο

Τέρμα οι ελληνικοί υπότιτλοι;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρομαι πολυ που συνεχιζεται η μεταφραση του californication και του CSI.ετσι μπραβο παιδια δεν πρεπει να χαλασει την οργανωση μας αυτη η κατασταση.ελπιζω να συνεχιζουν ακαθεκτες και οι αλλες ομαδες.καποιος τροπος θα βρεθει να διατιθενται οι υποτιτλοι αρκει να ξεκαθαρισει το ολο θεμα με το Greektvsubs.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα αν θελετε να κανετε δουλεια με nuke και ddos καλυτερα μην τα λετε εδω μεσα γιατι δεν θα ειναι σωστο καποιος να πει οτι το insomnia το αρχισε.

οχι πως με αυτα που λετε θα κανετε τιποτα αλλα εδω την ειπαν στους αλλους με τους υποτιτλους..

Δημοσ.

http://www.epoe.gr

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/perfouma/public_html/epoe/includes/config.php on line 4

Error! Could not connect to database: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)

just now

lololololololololol

pwned ;)

and now dead ;P

edit3 : fast admin :P

Δημοσ.

Αν και έχω περιορίσει το σπορ (οι παλιότεροι θα θυμούνται ότι είχα υποτιτλίσει τους δύο πρώτους κύκλους του House και είχα συνεργαστεί και με τα παιδιά από το GTVS για αυτή τη σειρά), με λυπεί πολύ αυτή η εξέλιξη. Πόσο μάλλον αφού χάρη σε αυτή τη φάση βρήκα δουλειά σε εταιρεία υποτιτλισμού και κατάφερα να ζήσω το όνειρο πολλών, δηλαδή να βγάζω λεφτά από το χόμπι μου.

Οι λόγοι για τους οποίους έγινε, είναι προφανείς. Δεν μπορείς να χτυπήσεις ένα παγκόσμιο φαινόμενο όπως το p2p (όσον αφορά στο κατέβασμα αρχείων βίντεο, είτε μιλάμε για ταινίες είτε για σειρές), αλλά μπορείς εύκολα να χτυπήσεις κάτι σχετικά περιορισμένο αλλά εξίσου σημαντικό όπως είναι η διανομή υπότιτλων μέσω HTTP και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αφού δεν μπορεί να δει ο κόσμος τη σειρά, θα τη νοικιάσει ή θα πληρώσει τη συνδρομητική.

Δεν μπαίνω καν στο τριπάκι να αναλύσω τα νομικίστικα και κατά την ταπεινή μου γνώμη κακώς κάθονται και ασχολούνται όσοι ασχολούνται μέσα στον πανικό τους. Υπάρχουν χίλιοι άλλοι τρόποι να διανεμηθούν οι υπότιτλοι και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η λύση. Λίγη υπομονή θέλει μόνο από όλους. Don't panic!

Δημοσ.

ολα αυτα τα νομικα ειναι μια χσρα, ολοι καταλαβαινουμε οτι υπαρχουν νομικες τρυπες..

0ι μαγκες αυτο που καταφερνουν ειναι να φρεναρουν τα παιδια και να τα μπλοκαρουν λογο των οικονομικων προβληματων που θα παροθσιαση μια πιθανη δικη..

Ασχετο, οσοι κανουν τις μεταφρασεις, που τις ανεβαζουν τωρα?? χιχι

Δημοσ.

protip: αν εγω θα θελα να κανω ddos θα εκανα ενα site που απλα θα τραβαει συνεχεια τις εικονες απο το site που θα θελα να ριξω...κατι τετοια κανανε και ριχνανε τους scientologists

Δημοσ.
Στην Ελλάδα για παράδειγμα για να ανοίξει ένα καζίνο πρέπει να βγει μια σχετική άδεια.

Στην Ελλάδα για να χτιστεί ένα καζίνο, καίγεται ολόκληρη Ηλία :lol::lol:

Και για να είμαι και on-topic, τα έχω γράψει και αλλού οπότε δε θα γράψω πάλι τα ίδια. Σίγουρα δεν θα νικήσουν αυτοί (ΕΠΟΕ κ ΣΙΑ:-D), αυτό το ξέρω, ξέρω επίσης ότι το GTvS και τα άλλα που έκλεισαν θα επιστρέψουν δριμύτερα. Αυτό όμως που με εκνευρίζει περισσότερο είναι γενικότερα το όλο σκηνικό.

Τα μεγάλα κανάλια και οι εταιρίες διανομείς DVD, βλέπουν ότι δεν πουλάνε, neither films nor tv series- για να αρχίζουν οι μη γνώστες αγγλικής γλώσσας να εξασκούνται- :-D οπότε λένε, αφού τη πειρατεία δε παίζει να τη πολεμήσουμε, δε κλείνουμε τα sites που μοιράζουν υπότιτλους; Αλλά θα το κάνουμε να φαίνεται ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο. Και όντως βλέπουμε ότι το έχουν ψάξει τόσο με νόμους και μαλακίες που προσπαθούν να πείσουν κόσμο.

Αλλά δεν είναι έτσι κύριοι σια, σιες, θείες, θείους και δε ξερω γω τι, θα το δείτε ότι δεν θα καταφέρετε κάτι παραπάνω από να κουράσετε τα παιδιά, που έφτυσαν αίμα για να χτίσουν τα sites, να μεταφέρουν, αλλάξουν, τροποποιήσουν, οτιδήποτε τέλος πάντων χρειαστεία να κάνουν.

Και επειδή πονάω το gtvs.gr λόγο του ότι είμαι ενεργό μέλος του (lostS4 για τους γνωστούς άγνωστους:devil:) θα πω συγκεκριμένα για αυτό ότι η οργάνωση και η τάξη που υπήρχε εκεί μέσα, αποκτήθηκε δηλαδή με το χρόνο, θα τη ζήλευαν πολλά κανάλια που 5 χρόνια τώρα βάζουν σε επανάληψη την ίδια και την ίδια σεζόν σε άκυρες ώρες.

ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ MOTHER FUCKERS, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!:shifty:

Δημοσ.

Στο facebook έχει ανοίξει γκρουπ για το greektvsubs.

Κάντε ένα search και γίνετε μέλη κυρίως για να στηρίξετε, αλλά γίνεται και κάτι άλλο.

Ανοίγουν threads μέσα στο group διάφοροι και ανεβάζουν subs.

υγ. 2 τινά: Α) Πέφτει το facebook :D

Β) Η διεύθυνση του facebook (άμα συνεχιστεί αυτό) παίρνει πρέφα τι παίζει και κλείνει το group.

Δημοσ.

υπαρχει και 3ο τινο...

η ΕΠΟΕ κανει μυνηση στο Facebook και οι αμερικανοι μας βομβαρδιζουν για να μην προκαλεσουμε παγκοσμια κριση

χαχαχααχαχαχαχαχαχ να πουμε και κανα αστειο γιατι πολυ στεναχωρια εχει πεσει και δεν αξιζει γι αυτους τους @@@@ να χαλιομαστε!

Δημοσ.

ευτυχως που ποτε δεν ειχα αναγκη τα ελληνικα subs.

αλλα δεν καταλαβαινω κατι,η κινηση αυτη απο την εποε εγινε απο εσωτερικη πιεση η απο εξωτερικη; απο χολιγουντ μερια;η και τα 2 μαζι;

υγ.παντως αν πω α ρε παπαδοπουλε,θα ειναι παρατολμο; χμμμ....

Δημοσ.

Χμμ... έχει ήδη 600 μέλη στο Facebook (ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ GREEKTVSUBS) ίσως έχει νόημα η προσπάθεια.Μέχρι να το γράψω, έγιναν 731.

Δημοσ.

Για να το λενε αυτοι (ΕΠΟΕ) ρε παιδια, πρεπει να ειναι παρανομο τελικα...

Για να τους ευχαριστησουμε που μας ανοιξαν τα ματια

εδω http://epoe.hr1.gr/gr/contact.php δεχονται σχολια

και αυτο [email protected] ειναι το email τους.

Ολοι μαζι λοιπον απο ενα σχολιο, ενα email, δυο λογια

τρυφερα αγαπης, ενα μικρο ευχαριστω απο τον καθενα μας

για το θεαρεστο εργο που επιτελουν...:-):lol::devil:

Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα σε ολα τα παλικαρια που

βγαζουν τα ματια τους ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για να μπορω εγω να

απολαμβανω τις σειρες μου, τα εργα μου.:-)

ΚΟΥΦΑΛΕΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!

ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟΥΜΕ, ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...