KleKoR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι θέμα κυβέρνησης υπουργών, βουλευτών τπτ. Είναι θέμα σκατοδημόσιας νοοτροπίας. Τι λέει ο νόμος? Αν ξενοπήδησες πχ να σου κοβαν το τσουτσούνι? Ε αυτοί αυτό θα έπρατταν γιατί πιστέυουν σε μια σκατοηλίθια γραφειοκρατία που δεν ξέρω ποιος τους την έχει εμφυσήσει. Εγώ περιμένω 3 πράγματα 1 Ανακοίνωση των υπευθύνων των site 2.Aνακοίνωση των μεταφραστών 3.Ενα online petition που το διαφημίζουμε κατάλληλα στα ξένα sites του εξωτερικού. 4.Αντί να πάμε στις 21 Οκτωβρίου να στηριξουμε τους τεμπελχανάδες να κατεβούμε στο υπουργείο δικαιοσύνης (απογευματάκι) να τους δείξουμε τη δύναμη μας. Αυτός είναι πόλεμος στην ελεύθερη διανομή αγαθών χωρίς τη διαμεσολάβηση χρημάτων. Αυτό είναι που τους καίει. Σου λέει αν συνηθίζουν αυτοί τη δωρεάν ανταλλαγή αγαθών εμείς τη γαμήσαμε. online petition, οποιος ξερει και μπορει να συνταξει εμεις θα ακολουθησουμε.
snik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Τα μονα χρηματα που θα εδινα για να βλεπω τις αγαπημενες μου σειρες ειναι στους υποτιτλιστες,αυτη η κινηση των εν λογω εταιριων οχι μονο δεν θα με κανει να παω να παρω τα dvd τους η να βαλω καποιο συνδρομητηκο καναλι για να δω αλλα αντιθετως θα με απομακρυνει απο αυτα τελειως... Καποτε νοικιαζα και μερικα dvd την βδομαδα αλλα με αυτην την κινηση τελος,θα εξασκησω και τα αγγλικα μου ετσι οποτε καλο θα μου κανει. Τελος θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που μας εμαθαν τι σημαινει prisonbreak lost supernatural heroes house αλλα και ολες τις αλλες σερεις!
free@last Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Τελος θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που μας εμαθαν τι σημαινει prisonbreak lost supernatural heroes house αλλα και ολες τις αλλες σερεις! Kαι μακάρι να τους έχουμε σύντομα ξανά κοντά μας!!!
Cartman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Με server εκτός Ελλάδας λύνεται το πρόβλημα; O server του GTvS είναι Αμερική... το domain είναι ελληνικό. Αν το πρόβλημα λύνεται έτσι οι νομικοί και οι admins το ξέρουν...
gdp77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Χμ.... Πολύ σύντομα θα μου χακάρουνε το blog και θα ανεβάσουν links για υπότιτλους. Αλήτες! Ε αλήτες!!!
PCharon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ...η πράξη απέχει από τη θεωρίατο ποιοι νόμοι θα τηρηθούν κατά γράμμα από τη Δικαιοσύνη έχει να κάνει με την αίσθηση απονομής δικαιοσύνης από τα πρόσωπα που θα κληθούν να κρίνουν και υποτίθεται πως αυτό πρέπει να γίνεται με "καλή πίστη" αυτό θεωρητικά είναι καλό αλλά στην πράξη δίνει περιθώριο και για πολύ κακό... Σωστή η παρατήρησή σου. Γι αυτό καλό είναι - όπως και ήδη γίνεται - ακόμα και sites που δεν παρέλαβαν κάποιο εξώδικο ή μήνυση να κάνουν λίγο κράττει γιατί μετά άντε να τα βγάλεις πέρα με τη δικαιοσύνη. Πέρα από αυτά που λέγονται εδώ εν θερμώ, αυτή είναι μια πολύ συνετή κίνηση από κάποιον admin μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ακριβώς γι αυτό το λόγο σε πρώτη φάση μπορώ να συμπεράνω πως αυτοί που το έκαναν πέτυχαν το σκοπό τους, δηλαδή να τρομάξουν. Είμαι βέβαιος πως μελλοντικά θα γίνουν κι άλλες νομικές κινήσεις για σχετικά θέματα. Άσχετα από το αποτέλεσμα, θα αναγκαστούν κάποιοι να είναι επιφυλακτικοί. Όσο και να απολαμβάνουμε τώρα το να κρυβόμαστε στο χάος του διαδικτύου, στο μέλλον οι νόμοι θα εφαρμόζονται κι εδώ, αδύνατο δεν είναι όσο φαίνεται αφού οι IPs καταγράφονται παντού...
sub-am Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας! Πριν λίγη ώρα γράφτηκα στο site σας. Ο λόγος που το έκανα είναι προφανής...Όπως βλέπετε αυτό είναι και το πρώτο μου ποστ που αφορά το ζήτημα που προέκυψε με τους υποτίτλους.. Δεν θα σας κουράσω φίλοι μου και οχτροί μου(...) Απλά θα γράψω έναν γρίφο: Την βλέπεις τη γόνδολα?? ...Αυτή είναι που θα σε πάει στην άλλη πλευρά του βρομισμένου Γάγγη... Υ.Γ: Υπομονή κι η βάρκα γέρνει.....
xvagos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ναι τώρα φοβήθηκα φίλε pcharon! Θα μας κλάσουν τα παπάρια. Και αφού ξέρουν και το IP μου ας έρθουν να με βρούνε για να τα πούμε και από κοντά... αν το λέει η καρδούλα τους.
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 με μια αλλαγη domain το θεμα λυνεται παντως.
anarionasp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ναι τώρα φοβήθηκα φίλε pcharon! Θα μας κλάσουν τα παπάρια. Και αφού ξέρουν και το IP μου ας έρθουν να με βρούνε για να τα πούμε και από κοντά... αν το λέει η καρδούλα τους. και αφού ξέρουν την IP μου ασ έρθουν να ψάξουν απο πού εκπέμπω ip και μετά ασ κάνουν μύνηση και στην noIP που δεν θα τους δίνει log !! να δούμε μετά πόσα απίδια έχει ο σάκος και για να δούμε και λίγο το σκεπτικό τον ατόμων αυτών Στις 28 Αυγούστου 2008, η ΕΠΟΕ, με την συνδρομή αστυνομικών, σε επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, υπέβαλλε μήνυση εναντίον δεκαέξι αλλοδαπών πλανόδιων πωλητών, για το αδίκημα της κλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας, σύμφωνα με τον Ν.2121/93. Μέσα σε οκτώ διαφορετικά διαμερίσματα, όπου διέμεναν οι δεκαέξι πλανόδιοι πωλητές, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τα εξής: 1.624 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (DVD-Rs), πολλών εξʼ αυτών με κινηματογραφικές ταινίες που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα νομίμως από τις ελληνικές δικαιούχες εταιρίες και 7.028 μουσικά CDs. μήπως λέω μήπως "ΚΥΡΙΟΙ" που κάθεστε πίσω από τις καρέκλες των γραφείων σας ΔΕΝ είστε τελικά μία μη κερδοσκοπική αστική εταιρία με νομική προσωπικότητα ??? ελπίζω το gtvs να γυρίσει πίσω σύντομα και να μην περάσει ο σκοταδισμός της σημερηνης νεολέας !!!
darthminus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μετα απο το "κλεισιμο" και του Subs4U εχω αγανακτισει. Ο μονος λογος που ασχοληθηκα τα τελευταια χρονια με αυτη την ιστορια ητανε τα mkv και γενικως το HD. Και οκ καταλαβαινω το να θελουν να κοψουν υποτιτλους απο ταινιες που παιζονται αυτη τη στιγμη στο κινηματογραφο, που ετσι και αλλιως λογο κακης ποιοτητας εικονας πολλοι δεν ασχολουμαστε. Αλλα ειλικρινα ας μου πει καποιος τι πρεπει να κανει οποισδηποτε θελησει να εκμεταλευτει τις δυνατοτητες τον οπτικοακουστικων συστηματων που διαθετει, απο τη στιγμη που για καθε 20 εργα bluray μονο το 1 εχει ελληνικους υποτιτλους και η χωρα μας που καποιοι την θεωρουν τεχνολογικα ανωτερη απο την Ουγκαντα, ακομα να ανακαλυψει τι εστι ψηφιακη τηλεοραση. Που και ακομα και τα τρια ψηφιακα της κακιας ωρας εκπεμπουν σε 4:3. Δε γουσταρω να βλεπω το prison break με μαπα εικονα και στερεο ηχο. Δε γουσταρω να βλεπω τα δεκα ολα και ολα bluray με ελληνικους υποτιτλους που μας πουλανε. Εγω προσωπικα δε προκειτε να δωσω ευρω ξανα ουτε για ενοικιαση ποσο μαλλον για αγορα, και ας μην ειναι τα βιντεο κλαμπ πισω απο ολα αυτα. Εγω θα τιμωρησω οποιον μπορω να τιμωρησω
alex2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ότι και να πω είναι περιττό, με έχετε όλοι καλύψει πλήρως. Εγώ θα δώσω απλά την καθιερωμένη μου ευχή στους υπεύθυνους αυτής της κίνησης: Ότι ? από εδώ και πέρα βγάλει η εταιρία/κανάλι/οργανισμός που ανήκετε να τα φάτε στα ΦΑΡΜΑΚΑ και στα ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ!!! Υ.Γ. Ως άκυρο και προσβλητικό αυτό το post δίνω την άδειά μου να διαγραφεί αν θεωρηθεί απαραίτητο....απλά ήθελα να ρίξω την κατάρα μου δημοσίως .
Barbattilas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Τέτοιες κινήσεις νομίζω εξοργίζουν πιο πολύ ακόμη τους χρήστες. Απαραδεκτη κίνηση. Ελπίζω να μην έχουν οι ιδιοκτήτες σύθετα προβλήματα...
potis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 αγαπητοι Admin oσων <subs sites> ετοιμάστε όπως είναι το FTP στην ρωσία δεν θα σας αφήσουν τα καλόπαιδα δω. προτάσεις >Ρωσία >Βραζιλία >Ταιβάν spread the word. >βγάλτε τα πάντα απο τo front page και αφήστε μονο ενα login κα pass και ενα register. Ετσι το κάνουν τα HD torrentάδικα και συνεχίζουν απτόητα. >Αλλο το site - search & display και άλλο το site (ftp) με τα srt. το ενα λινκάρει στο άλλο. ακόμα κι αν η front page σας περιέχει συνδεσμους σε site αναζήτησης se site storage δεν πολυπειράζει να ειστε στο .gr μπορείτε πλέον να αγοράσετε .gr απο όλο τον κόσμο το domain μπορεί να αγορασθεί απο εταιρεία για λογαριασμό σς και μετά να σας το "πραχωρήσει" (ετσι γίνονται τα http://[email protected])
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.