Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι γίνεται, αλλά θα σου σύστηνα μέσω paypal, καθώς είναι μακράν πιο αξιόπιστο.

Φυσικά όταν λες εξωτερικό, θα πρέπει να έχεις στο νου σου κάτι εντός Ε.Ε, ώστε να γλιτώσεις τα έξοδα αποστολής και Τελωνείου...

• Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι γίνεται, αλλά θα σου σύστηνα μέσω paypal, καθώς είναι μακράν πιο αξιόπιστο.

Φυσικά όταν λες εξωτερικό, θα πρέπει να έχεις στο νου σου κάτι εντός Ε.Ε, ώστε να γλιτώσεις τα έξοδα αποστολής και Τελωνείου...

έχεις κάτι υπόψιν σου; Γιατί δεν είναι το πιο έυκολο πράγμα να βρεις μαγαζί με δόσεις...

Δημοσ.

Δυστυχώς είμαι δεινός χρήστης eBay, και δεν γνωρίζω συγκεκριμένα καταστήματα...

Αλλά υπάρχουν...

Δημοσ.
Εγώ παιδιά αναμένω να το φέρει η document.gr τις επόμενες ημέρες!

εγω παντος θα περιμενω λιγο καιρο ακομη πριν την επομενη αγορα να δω καταρχας τι προκειται να γινει περι αγορας πακετου απο infoquest μπας και πεσουν η τιμες ,διοτι ειναι μεγαλη μαμακια να πληρωνεις στην αγγλια 1050 ευρω για imac 20' και στην ελλαδα να θες 1350 ευρουλακια.αντιστοιχα και για macbook pro

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω λίγα πράγματα για τα νέα MacBook Pro. Σκέφτομαι να αγοράσω το νέο MacBook Pro 17". Ερώτηση αν κατάλαβα καλά περιέχει 2 κάρτες γραφικών "NVIDIA GeForce 9400M + 9600M GT with 512MB" το μοντέλο των 2799$ και απλά ανάλογα τις απαιτήσεις του προγράμματος χρησιμοποιεί την ανάλογη? Τέλος απο προβλήματα πώς πανε επειδή ακόμα είναι καινούργια και επίσης η γωνία θέασης πώς είναι?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

ΟΧ! Με άνχωσες αλλά καλά έκανες γιατί δεν το ήξερα και είναι σημαντικό. Εγώ λέω να πάρω το νέο MacBook Pro 17". Αν κατάλαβα καλά δεν βγαίνει η μποαταρία. Εγώ θα το δουλεύω κατα 80% με ρεύμα. Με αυτόντ ον τρόπο γλυτώνω καθόλου άυξηση θερμοκρασίας? Επίσης όποιος ξέρει και μπορεί παρακαλώ ας βοηθήσει και στις παραπάνω ερωτήσεις και τί κάνετε εσείς με την αύξηση θερμοκρασίας του MacBoo Pro. Θα έχω προβλήματα λόγω αυτού?

Δημοσ.

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι μολις τωρα βγηκε το laptop. Σιγουρα υπαρχουν παιδικες αρρωστιες. Περιμενουν απο την apple καποιο update ωτσε να βελτιωθουν οι θερμοκρασιες, ισως χασει στο οτι ειναι αθορυβο (καποιοι με πατεντες softwarikes ανβαζουν τα ανεμιστηρια και το εχουν λυσει). Αν φτασουν στο σημειο να ριξουν την συχνοτητα παιρνεις κατι πιο αργο απο οτι πληρωσες. Επειδη ειναι παρα πολλα τα χρηματα περιμενε λιγο και ψαξε για προβληματα... Επισης δεν εχει σημασια αν θα ειναι στο ρευμα ή στην μπαταρια.

Παντως ειναι ερωτας αυτο το λαπτοπ...!

Δημοσ.

Είναι όντως έρωτας! Επειδή η αγορά θα γίνει απο Αγγλία και είδη το έχω παραγγείλει ξέρεις αν ο φωρτιστής κάνει για Ελλάδα βάζοντας μπροστά ένα ανταπροράκι ή θα έχω πρόβλημα και θα τρέχω... Τι να κάνω που δεν τα αντέχω άλλο τα Windows!

Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φιλε μου αφου θα το παρεις απο αγγλια να αγορασεις οπωσδηποτε applecare για να εισαι ησυχος. Αλλωστε δεν ξερουμε πως θα συμπεριφερθει η εσωτερικη μπαταρια... Θα ταλαιπωρειται πολυ αν ειναι συχνα στο ρευμα... Για να εισαι ησυχος. Για τον φορτιστη δεν ξερω αλλα συνηθως ειναι παμφτηνοι οι ανταπτορες..

Δημοσ.

Ρώτησα και η εγγύηση είναι International μου είπαν. Το AppleCare τη διαφορετικό έχει απο την εγγύηση γιατί αν όντως είναι χρήσιμο μπορώ να το πάρω πολύ φθηνά!

Δημοσ.

Κάτι που δεν κατάλάβά. Πρόβλημα θερμοκρασίας έχουν μόνο τα 17" ή και τα 15" maxBook Pro? Ευχαριστω και πάλι...!

EDIT

Αύριο έχει event η Apple και εγώ την ίδια μέρα παραγγέλνω MacBook Pro 17". Υπάρχει περίπτωση να ανακοινώσει τίποτα αλλαγές που να αφορούν το MacBook Pro ή να το παραγγείλω άφοβα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...