Προς το περιεχόμενο

MacBook και MacBook Pro [τέλη 2008]

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας. Σας ποστάρω απο το νέο μου Macbook MB467GR/A 13/2.4/2X1G/250/SD/GR/ZH. Μέχρι στιγμής έχω να πώ τα καλύτερα.. Έχω βέβαια ΠΟΛΥ διάβασμα μέχρι να προσαρμοστώ... Αλλα είμαι τουλάχιστον εντυπωσιασμένος :)

Αυτοκαλωσορίζομαι :)

Δημοσ.

xaXAxaxaxaxaxaxaax

Ήμουνα σίγουρος...

Ο αδερφός μου ξηγήθηκε για τη γιορτή :) Τώρα βέβαια ψάχνομαι ακόμα...

Οι συντομεύσεις για την αλλαγή γλώσσας δεν με βολεύουν καθόλου και θέλω να πιστεύω οτι υπάρχει τρόπος να αλλάζει μόνο με δύο κουμπιά και όχι με 2χ3ψήφιες συντομεύσεις για μπρός και πίσω..

Δημοσ.

Ναι λοιπόν ποστάρω καιγώ απτο νεο-αποκτηθέν aluMacbook 2.4, μου το φέραν σήμερα απο Αγγλία.. So far so good, με ενα καμμένο pixel though.. Ελπίζω να αντικαταστήσει επάξια το MBP μου που πούλησα!

Δημοσ.

δεν θυμάμαι ρααα... αλλά πολύ δύσκολο δεν πρέπει να είναι γιατί θυμάμαι που το βρήκα μόνο μου και το είχα κάνει command- space

Δημοσ.

To έκανα και γω αισίως... δεν με άφηνε να το χρησιμοποιήσω γιατί ήταν default sto spotlight.

Παρόλα αυτά συνεχίζω να πατάω alt+shift (δεν με αφήνει να βάλω αυτό για συντόμευση)

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα.. έβαλα το mail και για να κάνει import apo gmail κάνει κάτι μέρες μιας και κατεβάζει απο ότι καταλαβαίνω και ολόκληρα τα attachments... Τέσπα θα ζήσω και με αυτό.. αλλα πάει πολύς χώρος τζάμπα... :\

Για msn τι χρησιμοποιούμε; Δεν έχω διαβάσει το παραμικρό μιας και ήταν έκπληξη οπότε τώρα είναι νιούφης...

Δημοσ.

Για msn εγώ είχα το Adium... όσο για την αλλαγή γλώσσας εγώ είχα καταργήσει το spotlight (είχα βάλει ένα άλλο που δεν θυμάμαι τώρα πως το λένε)

Δημοσ.
Για msn τι χρησιμοποιούμε; Δεν έχω διαβάσει το παραμικρό μιας και ήταν έκπληξη οπότε τώρα είναι νιούφης...

Eπίσης νιούφης είμαι (2 βδομάδων), αλλά βρήκα έναν msn messenger για Mac και δουλεύει οκ, απλά δεν αφήνει να στέλνεις offline messages.

Για συντόμευση έβαλα Alt+space.

Επίσης, κάθε απόγευμα βλέπω τα εκπαιδευτικά βιντεάκια στο site της μαμάς εταιρείας.

Δημοσ.

και ίσως η πιο άσχετη ερωτηση.

είχα το macaki (αλουμινένιο) 2 μέρες στο δάσος και όσο ναναι έχει λεροθει. με τι το καθαρίζουνε; με νωπό πανάκι με νερό;

Δημοσ.

Ναι, δεν μασάει... Εγω το καθαρίζω με το καθαριστικό για οθόνες, αλλά δεν βγάζω λάσπες... Πιο πολύ δαχτυλιές και τα ''λαδια'' από τα χέρια που μαζεύονται

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:19 ----------

Adium, aMSN, και MSN Messenger για mac.. Η σειρά που τα έβαλα είναι και η σειρά καλύτερου προς χειρότερου με το Adium να είναι με διαφορά το καλύτερο.. Μόνο video calls δεν κάνει, αλλά για αυτό έχουμε το skype. Το adium παίρνει και όλα τα account οπότε καθαρίζεις με ένα πρόγραμμα...

Δημοσ.

Λοιιπόόόόόόόννν..

Η προσαρμογή πάει μια χαρά και πλέον έχω συνηθίσει τις περισσότερες απ οτις λειτουργίες του...

Κάποια μικροπροβληματάκια υπάρχουν ακόμα βέβαια.. αλλα σιγά σιγά θα τα συνηθίσω και αυτά...

Λοιπόν... δυο τρείς χαζοερωτήσεις οι οποίες όμως κατα τα άλλα είναι σημαντικές στη "μετάβαση".

Πώς μπορώ να κρατάω συνέχεις active ένα παράθυρο;

Συγκεκριμένα στο msn για να μπορέσω να γράψω κλικάρω μια φορά πάνω στο παράθυρο... γράφω κάτι.. πατάω enter και μετά το παράθυρο είναι inactive(γκρί) και για να μπορέσω να γράψω κάτι ακόμα πρέπει να ξαναμανάκλικάρω...

Απο την άλλη στο adium δεν βλέπω πως μπορώ να βάλω custom emoticons εύκολα...

Χαζοερωτήσεις θα μου πείτε.. αλλα όπως μάθει κανείς..

Επίσης για να παλεύεται ο safari και για κανονικό full screen έβαλα το Glims το οποίο αποδείχτηκε πολύ βολικό...

Γενικά θα ήθελα αν μπορείτε μια καλή αντιστοιχία προγραμμάτων για αντικαταστάτες των winamp & bsplayer. Βασικά υπάρχουν τα αντίστοιχα τους για mac?

Επίσης τι παίζει με τα install/uninstall.. Έχω χάσει λίγο τη μπάλα.. Κάνω δουλειά αλλα θέλω να σιγουρευτώ οτι δεν κάνω κάτι λάθος.. Για να απεγκαταστήσω μια εφαρμογή κάνω τί.... Απλά τη διαγράφω και σβήνω και οτιδήποτε απέμεινε απο αυτήνα στη library?

Must install applications anyone? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...