Hamurabi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον παιδες ολα ειναι σχετικα καινουργια στο pc mου... 4πυρηνη cpu 8600gt gpu 2GB RAM 1TB HDD (1x300GB + 1x700GB) κτλ κτλ Eχω κατεβασμενες στο σκληρο μου δισκο μερικες ταινιες.Επειδη πολλες φορες θελω να τις δω αλλου σε επιτραπεζιο dvd player, τις γραφω με το convertXtoDVD σε δισκακι. Ε λοιπον οταν κανει encoding το convertXtoDVD ακουγεται μεσα απτο πισι μου ενας ηχος σαν συναγερμος. Στην αρχη ακουγεται λιγο και σιγα και μετα απο καμποση ωρα χτυπαει συνεχεια σα συναγερμος. Ο ηχος μοιαζει με αυτον που κανανε τα μοντεμ για να συνδεθουν με dial up στο internet. Επισης ο ιδιος ηχος ακουγεται οταν παιζω πολυ ωρα ενα παιχνιδι (ενα και μοναδικο παιζω το command and conquer3). Σε καμια αλλη περιπτωση δεν ακουγεται αυτος ο ηχος ,μονο στις 2 παραπανω. Δε μπορω να βρω απο που ακουγεται, καμια βοηθεια;;
million_voices Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 υπερθερμανση cpu η mobo ισως? τα ανεμιστηρακια σου δουλευουν? εχεις αρκετα και σε σωστη διαταξη? βαλε αυτο http://www.lavalys.com/products/overview.php?pid=3&ps=UE&lang=en και πες μας τι θερμοκρασιες σου αναφερει οταν ανακυπτει το προβλημα που λες επισης δες αν τα ανεμιστηρακια σου στροφαρουν
aladdin7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Προφανως ο ηχος ακουγεται οταν σε συστημα σου δουλευει σε υψηλο φορτιο. Αρα ζεσταινεται πολυ. Αρα κατι δεν παει καλα με την ψυξη του συστηματος σου.
Hamurabi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Βαζω τοπ χερι μου πισω απτο τροφοδοτικο και αποτι βλεπω δε βγαζει αερα!!! τι να κανω;;; το ΕVEREST λεει τις εξης θερμοκρασιες... motherboard 35C CPU 79C GPU 52C
stm00192 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Πιθανότατα το ανεμηστήρι της cpu αρχιζει και ανεβάζει στροφές με αποτέλεσμα να κανει θόρυβο, επειδή χρησιμοποιείται πολύ η cpu και ζεστένεται. Δοκιμασε να καθαρίσεις το cooler και αν δεν σταματήσει τοτε βάλε ενα aftermarket cooler 79CPU???????????????????? Γρήγορα καθάρισμα το cooler!!! Αν έχεις τροφοδοτικό με 12 - 14 fan δεν προκειται να καταλαβεις ροή αέρα με το χερι εκτός και αν δουλέυει στο full
million_voices Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 αν μπορεις πηγαινε σε ενα βενζιναδικο και φυσηξε το pc καλα και ειδικα το ανεμιστηρακι και την ψυκτρα του επεξεργαστη υπαρχουν και σπρει για αυτην την δουλεια αν συνεχιζει να σου ανεβαζει θερμοκρασιες και μετα το καθαρισμα τοτε βαλε aftermarket συστημα ψυξης στην cpu επισης δες μηπως πρεπει να αλλαξεις τροφοδοτικο γιατι νομιζω οτι κανονικα θα επρεπε να νιωθεις την ροη του αερα προς τα εξω καλο θα ηταν να βαλεις (εαν δεν εχεις) και ενα ανεμιστηρακι στο πισω μερος του κουτιου κατω απο το τροφοδοτικο που να βγαζει τον αερα εξω
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 αν μπορεις πηγαινε σε ενα βενζιναδικο και φυσηξε το pc καλα και ειδικα το ανεμιστηρακι και την ψυκτρα του επεξεργαστη (το γαμάτο θα είναι να τον ρωτήσει ο υπάλληλος που θα τον δει με το pc στο χέρι : "...-Ο κύριος ; ;" , και να του απάντήσει "...Αμόλυβδη. Καινούριος είναι" ) ...Μ' ένα σεσουάρ (κατά προτίμηση στο κρύο) θα κάνεις κι έτσι δουλειά. Άλλωστε το pc δεν είναι από τον καιρό που ο Βενιζέλος δεν ήταν αεροδρόμιο αλλά πρωθυπουργός, οπότε δεν παίζει να έχει μαζέψει πια τόση μπίχλα. Όσο για το fan του τροφοδοτικού, μπορεί και να είναι ντεντ, αλλά μην περιμένεις να το "νιώσεις" - ρίξε λίγο φως και δες αν περιστρέφεται ή όχι. Τα όσα λες υποδηλώνουν θερμοκρασία πάντως, και ίσως και όχι ΜΟΝΟ λόγω πιθανής μη-λειτουργίας του fan του τροφοδοτικού (το οποίο δεν είναι καθόλου αστείο, διασταύρωσέ το άμεσα αν δουλεύει ή όχι)
Hamurabi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον πηγα πηρα ενα "φυσητηρι" απτη δουλεια του πατερα μου,ανοιξα το κουτι και φυσηξα τα παντα. Το ανεμιστηρακι της cpu ειχε τρελη μπιχλα επανω. Νεες θερμοκρασιες: mothertboard 30C CPU 29C GPU 44C ειμαι οκ τωρα;; τον "συναγερμο" παντως δεν τον ακουω πια.
SpUga5 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 !! Αυτή η μπίχλα σου έδινε 50c περισσότερους! Λογικά τώρα όλα θα είναι καλα!
djpal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έχω μια 8800gt στο μηχανημα και ακούω ακριβώς τον ίδιο ήχο κάθε φορα που βάζω παιχνίδια και κάθε φορά που χρησιμοποιώ το convertX to dvd. Δεν είναι τίποτα η κάρτα επάνω της αν παρατηρήσεις έχει ενα στρογγυλό πλαστικό βαρελάκι που ονομάζεται buzzer. Είναι σαν ηχειακι αλλά για την κάρτα. π.χ. αν αποσυνδεσω το ανεμιστήρι της κάρτας αυτό σφυράει. Απλά αυτό δουλεύει και ότν δουλεύει και η κάρτα με υψυλό φορτίο. όχι οτι έχει προβλημα βέβαια. απλα υπάρχει. Και το ειχα δεί και σε 8600gt αυτό που σου λέω.
Hamurabi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Παντως τωρα που φυσηξα μεσα εξαφανιστηκε το προβλημα και ο υπολογιστης λειτουργει απιστευτα αθορυβα.
million_voices Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον πηγα πηρα ενα "φυσητηρι" απτη δουλεια του πατερα μου,ανοιξα το κουτι και φυσηξα τα παντα. Το ανεμιστηρακι της cpu ειχε τρελη μπιχλα επανω.Νεες θερμοκρασιες: mothertboard 30C CPU 29C GPU 44C ειμαι οκ τωρα;; τον "συναγερμο" παντως δεν τον ακουω πια. θα μετρησεις θερμοκρασιες αμεσως μετα απο απαιτητικες δουλειες για το μηχανημα πχ μετατροπη dvd σε divx
sk8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ham, προβλημα με τη θερμοκρασια ηταν, το καταλαβα επειδη ειπες οτι ο συναγερμος βαρουσε και με το CnC. Θυμαμαι οταν επαιζα εγω για μερικες ωρες, ο υπολογιστης ανεβαζε τετοιες θερμοκρασιες ωστε ακομα και το case εκαιγε! Παντως καλο θα ηταν να παρεις καποια επωνυμη ψυκτρα και ανεμιστηρακι το οποιο κατα προτιμηση θα σου δινει τη δυνατοτητα να ελεγχεις τη ταχυτητα του. Χαμηλες στροφες οταν πχ θες να κοιμηθεις, και "απογειωση F-16" οταν χρησιμοποιεις βαριες εφαρμογες.
Hamurabi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Προτεινε τοτε ρε σκ8 καμια καλη ψυκτρουμπα! λινκ θελω
sk8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ham κοιτα στις σελιδες της thermaltake και της zalman και θα βρεις κατι για τη τσεπη σου, που θα κανει τη δουλεια που θες και θα σου αρεσει κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.