Προς το περιεχόμενο

PALM TREO 750 SMARTPHONE

zeppelinste3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας!

Εκει που έλεγα ότι ψάχνω για καινούριο κινητό, ξαφνικά μου ήρθε ενημερωτικό απο

το e-shop ότι έχουν βγάλει σε προσφορά το PALM TREO 750 SMARTPHONE.

139 ευρώ δεν είναι τίποτα..

Ρίξτε μια ματιά....

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001111

Τα μόνα που θέλω να ξέρω είναι εάν το συγκεκριμένο smart phone έχει wifi, επειδή δεν είδα κάπου να αναφέρεται και αν πιστεύετε πως αξίζει σαν συσκευή.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ειναι αριστο τηλεφωνο. Δεν εχει ομως Wi-Fi.

Συνδεσιμότητες - Δίκτυα

Treo 750 διαθέτει GPRS, EDGE, Bluetooth 2.0 και υπέρυθρες ενώ υποστηρίζει και broadband 3G.

Τα μοναδικά μειονεκτήματα συνοψίζονται στην απουσία WiFi και το γεγονός ότι η υποδοχή του τηλεφώνου για USB δεν είναι generic. Οπότε αν δεν έχεις πάντα μαζί σου το καλώδιο του η μεταφορά αρχείων μεταξύ τηλεφώνου και άλλων συσκευών είναι δυνατή μόνο μέσω bluetooth.

Η κανονικη τιμη του ειναι περιπου 350 ?. Οταν πρωτοκικλοφορησε ειχε 700?.

Δημοσ.

Η τιμή είναι μεν ξεφτίλα για smartphone, αλλά από την άλλη συνυπολόγισε τα κάτωθι:

- δεν έχει WiFi

- δεν έχει ανάλυση της προκοπής. 240χ240 είναι πολύ χαμηλή πλέον ακόμη και για dumbphones.

- έχει σχετικά υψηλό SAR

- έχει αργό επεξεργαστή, και σε συνδυασμό με τα μνημοβόρα και ολίγον προβληματικά WM, μάλλον θα χτικιάσεις. Σκέψου ότι επεξεργαστής του θεωρήθηκε αργός ακόμη και για την εποχή που πρωτοβγήκε στην αγορά (Σεπτέμβριο του 2006).

- η μπαταρία είναι ψιλοαπαράδεκτη για smartphone. Μετρήσεις από πραγματικούς χρήστες, μιλάνε για 85 ώρες standby σε αντίθεση με τις 250 ώρες που ισχυρίζεται η Palm στα χαρτιά.

Όλα αυτά βέβαια τα λέω χωρίς να έχω δοκιμάσει τη συσκευή. Είχα προτιμήσει την Palm OS υλοποίηση (Palm 650).

Δημοσ.

δεν μαζευεις πιο πολλα λεφτακια να παρεις το νοκια 5800 (η τιμη του γυρω στα 340 ευρω)εχει τα παντα...(δεν θα εχεις κανενα παραπονο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...