rista Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ελεος με αυτην την microsoft! Eχω την Lifecam VX-1000 και windows XP SP3 Εχω περασει latest drivers και εκει που ολα φαινεται να λειτουργουν σωστα με την webcam τσουππ και στην επομενη επανεκκινηση των windows δεν την βλεπει και πρεπει να την βγαζω απο το usb και να το βαζω ξανα για την ξαναδει στο device manager!! Ασε που κανεις σε αλλα forums δεν βρηκε καποια λυση και το χειροτερο ειναι πως στο support της η microsoft λεει να δοκιμασω να περασω drivers για καμερες της Logitech (oτι να ναι!) ΕΛΕΟΣ!! Να ξερα ομως και ποιους drivers απο κει να κατεβασω.. να και το link απο το Support: http://support.microsoft.com/kb/929087
vagchrist Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 δοκιμασε αυτο με τους drivers της logitech απο καποια καινουρια καμερα εκτος απο τις παλιοτερες οι αλλες εχουν τους ιδιους drivers...προφανως οι καμερες της ms ειναι fashion απο logitech..
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Mε την VX-3000 πάντως και Xp sp3 δεν έχω κανένα πρόβλημα...
vagchrist Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 δοκιμασε να αλλαξεις θυρα usb απεγκατασταση- εγκατασταση οδηγων και προτιμησε αυτες της μητρικης ...
rista Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 δοκιμασε να αλλαξεις θυρα usb απεγκατασταση- εγκατασταση οδηγων και προτιμησε αυτες της μητρικης ... Εννοειται τα εκανα ολα αυτα φιλε μου αλλα ματαια... -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 01 : 10 : 13----- δοκιμασε αυτο με τους drivers της logitech απο καποια καινουρια καμερα εκτος απο τις παλιοτερες οι αλλες εχουν τους ιδιους drivers...προφανως οι καμερες της ms ειναι fashion απο logitech.. Ναι αλλα ποιους για παραδειγμα να βαλω?? απο ποια σειρα? η καθεμια εχει τους δικους της drivers..
vagchrist Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 αν κοιταξεις τους οδηγους για παλιες ειναι 11,5 για καινουριες 11,8 δεν εχει πολλους διαφορετικους βαλε τους δευτερους....
rista Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 αν κοιταξεις τους οδηγους για παλιες ειναι 11,5 για καινουριες 11,8 δεν εχει πολλους διαφορετικους βαλε τους δευτερους.... Τους κατεβασα λοιπον και θα τους περασω αμεσως αν μου ζητησει παλι drivers!! θα ποσταρω αν λυθει η οχι το προβλημα! Ευχαριστω για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.