yiannakas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας φίλοι Έχω δοκιμάσει τρία UPS (600αρια) στον υπολογιστή μου, όταν κόβεται το ρεύμα, αμέσως κτυπάνε συνεχόμενα, χωρίς να δίνουν ρεύμα. Άλλαξα την μπρίζα που ήταν συνδεδεμένα, έβγαλα και έναν σταθεροποιητή που είχα πάνω της, αλλά τίποτα, καμμία λύση. Ο πισί δεν έχει πολλές απαιτήσεις, ένας 6600 με μία geforce 6800gt , 4 σκληρούς και μία Soundblaster. Τι φταίει άραγε? ευχαριστώ πολύ
varemarious Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 1ον ) Τα ups είναι καινούργια ? Αν είναι καινούργια μήπως δεν το έχεις αφήσει στη πρίζα χωρίς φορτίο να φορτίσει η μπαταρία που έχει μέσα ? νομίζω θέλει 10 ώρες. 2ον ) Τα ups είναι παλιά ? Αν είναι παλιά μήπως τα έχει φτύσει η μπαταρία τους και για αυτό δεν κρατάει ? 3ον ) Μήπως εκτός απο το pc έχεις και κάτι άλλο πάνω στο ups κάποιο άλλο περιφερειακό ? Στο 90% των περιπτώσεων είναι μπαταρία .
Asterixx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Επίσης αν τα UPS είναι καινούργια, κάποια (αν όχι όλα) έχουν αποσυνδεμένη τη μπαταρία και πρέπει να τη συνδέσεις πριν τη πρώτη φόρτιση.
varemarious Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Επίσης αν τα UPS είναι καινούργια, κάποια (αν όχι όλα) έχουν αποσυνδεμένη τη μπαταρία και πρέπει να τη συνδέσεις πριν τη πρώτη φόρτιση. +1 πολύ σωστή η παρατήρηση σου φίλε μου το είχα ξεχάσει αυτό .
yiannakas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 και συνδεδεμένα είναι και φορτισμένες οι μπαταρίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.