Dimitris23 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Έχω ένα πρόβλημα ρε παιδιά που με βασανίζει. Όταν παίζω games στο νέο μου pc μετά απο κανα 20 λεπτο το pc μου πετάει μπλέ οθόνη και κάνει restart. Πιθανολογώ οτι φταίει το τροφοδοτικό (αν και το άλαξα με ένα 700W). Έχω ένα jeantech 700W Storm Modular. (http://www.jeantech.com/storm.htm) Από πίσω γράφει πόσα W καίει. Οσο αναξιόπιστο και αν είναι που φαίνεται πολύ λίγο! Δεν έχει ξεπεράσει ενδείξεις άνω των 105W όταν παίζω Crysis και όταν απλά ειναι ανοιχτός γράφει 23W όπως τώρα. Ti παίζει τελικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δημήτρης. Υ.Γ(Η εγγύηση δεν ισχίει και άλαξα και σκληρό δίσκο)
onty Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 καλησπέρα σε όλα τα μέλη!Έχω ένα πρόβλημα ρε παιδιά που με βασανίζει. Όταν παίζω games στο νέο μου pc μετά απο κανα 20 λεπτο το pc μου πετάει μπλέ οθόνη και κάνει restart. Πιθανολογώ οτι φταίει το τροφοδοτικό (αν και το άλαξα με ένα 700W). Έχω ένα jeantech 700W Storm Modular. (http://www.jeantech.com/storm.htm) Από πίσω γράφει πόσα W καίει. Οσο αναξιόπιστο και αν είναι που φαίνεται πολύ λίγο! Δεν έχει ξεπεράσει ενδείξεις άνω των 105W όταν παίζω Crysis και όταν απλά ειναι ανοιχτός γράφει 23W όπως τώρα. Ti παίζει τελικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δημήτρης. Υ.Γ(Η εγγύηση δεν ισχίει και άλαξα και σκληρό δίσκο) Φιλε μου μπορει να φταιει οτιδηποτε.Σε 1η φαση ελεγξε θερμοκρασιες cpu - vga. Επειτα τρεξε κανενα memory stress test γιατι το πιο πιθανο για μενα ειναι προβλημα στις μνημες.Τις ειχα clockαρισμενες και μια φορα το ενα dim δεν καθοταν καλα. Και φυσικα μπορει να ειναι θεμα software βαλε οτι patch υπαρχει και βλεπομεν..
vagchrist Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 δοκιμασε να χαλαρωσεις τα timing στις μνημες πολλες φορες καποιες μητρικες δεν δουλευουν σωστα με 4 dimm βγαλε τα 2 δοκιμασε αλλαξε θεσεις μηπως διορθωθει αν ειναι να φταινε οι μημες και οχι κατι αλλο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.