mask19 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας,προσφατα ειπα να αναβαθμησω τον η/υ μου και δεν ως καμενος δεν λυπειθηκα τα λεφτα..ετσι ειπα να βαλω sli συστημα.Ο η/υ πλεον διαθετει μια asus striker ii xtreme μιτρικη e8600 3.33 gh core duo,2x2gb dual channel ddr3 ram(1333mh),και δυο καρτες geforce 9800gt 1g gddr3 gigabyte σε διατακση sli(οπως προανεφερα).Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να βαλω να κανει install το medal of honor airborne μου πεταει μπλε οθονη και κανει restart..... πιστευα οτι ηταν οι drivers των καρτων των γραφηκων αλλα εχω βαλει τους τελευταιους..επισης πιστευα μηπως τροφοδοτικο αλλα αγορασα νεο 850watt.Παιδια σας παρακαλω βωηθηστε και πειτε αν μπορειτε τι συμβαινει.. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
liopyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 BSOD+restarts συνήθως σε 2 λόγους οφείλονται. Τροφοδοτικό ή μνήμες. Αφού το πρώτο το άλλαξες, μένουν οι μνήμες. Δοκίμασε να παίξεις λίγο με το ένα dimm. Επίσης τσέκαρε και τις θερμοκρασίες σου. Δώσε βάση στο MCP της mobo, ανεβάζει συχνά τρελλές θερμοκρασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.