Προς το περιεχόμενο

usb boot

cyber_katsarida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα υπολογιστή με μητρική QDI Kudoz 7 KT333 και ενώ η μητρική υποστηρίζει boot από usb έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά flash disks και ενώ αναγνωρίζονται κανονικά μόλις ξεκινάει το pc δεν bootαρει από αυτά. Στα windows εμφανίζει τα disks ως bootable.

Έχω δοκιμάσει να bootαρω με windows portable, hirens και linux. Αποτέλεσμα 0.

Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Εϊτε τα USB flash disks δεν τα έχεις φτιάξει σωστά για bootable, είτε έτυχε να είναι από εκείνα που δεν μπορούν να γίνουν bootable. Είναι λίγο "περίπτωση" να κάνεις ένα φλασάκι bootable.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά bootable σε 3 διαφορετικά usb, τα οποία είναι ενός χρόνου.το ένα μάλιστα το αγόρασα πρόσφατα. να είμαι τόσο γκαντέμης να μη μπορεί κανένα να γίνει bootable?

Μάλλον πρέπει αν δοκιμάσω και σε άλλο pc.

Δημοσ.

Όχι δε νομίζω να είναι θέμα μητρικής. Εϊναι πολύ πιο λογικό για μένα να συμβαίνει κάτι με το φλασάκι (όπως είπα παραπάνω). Εξάλλου αν συνδέσεις ένα εξωτερικό οδηγό DVD-RW και προσπαθήσεις να κάνεις boot από αυτό με κάποιο bootable CD/DVD (όπως πχ το αυθεντικό των Windows που είναι standar bootable) θα διαπιστώσεις αν γίνεται boot από τη USB ή αν την παρακάμπτει (που και πάλι αν κάτι πάει στραβά δεν είναι 100% απόδειξη, μπορεί να φταίει το drive).

Πάντως κι εγώ προσπάθησα 2 φλασάκια που έχω να τα κάνω bootable και δεν πέτυχα τίποτα, δε νομίζω να είσαι ο μόνος γκαντέμης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...