Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

darknemus01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι αρχάριος οδηγός και σε αναζήτηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, οποτε θα θελα τις γνώμες και προτάσεις σας.

-Καταρχιν το αυτοκινητο το θελω κυριως για πολη αλλα και για κανενα ταξιδι που κ που,να είναι τουλαχιστον 1200,να μην καίει πολύ και καλο είναι να μην έχει και τα ακριβότερα ανταλλακτικά.

-Για τιμη μεταχειρισμενου το οριο είναι στα 7000 ευρω αλλα κ παλι δεν θα θελα να φτασω τοσο ψηλα,οποτε 3 περιπτωσεις υπαρχουν:

1)αυτοκινητο με 1000-2000 ευρω, να κανω τη δουλεια μου για 1-2 χρονακια κ να παρω τον αερα γενικως

2)γυρω στα 3-4,5000 που σημαίνει δεκαετίας, με υδραυλικό αν κ δύσκολο

3)στα 5-7000 ευρώ που σημαίνει 4-5ετιας,με αρκετές ανέσεις και χωρίς σημαντικές ελλείψεις, αλλα όπως ειπα δεν θα θελα να φτασω κοντα στα 7 χιλιαρικα

Βασικα μου αρεσουν τα opel corsa,seat Ibiza,καποιοι μου εχουν προτεινει τα yaris και τα punto,atos που “παιζουν” αρκετα για μεταχειρισμενα

Δεκτες όλες οι απόψεις:-)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δες για κανένα Hyundai Getz στα 1.1. Είναι πολύ αξιόπιστο και οικονομικό στην συντήρηση του.

Το Yaris αποκλείεται να το βρεις τόσο φθηνό.

Κοίταξε επίσης και για κανένα Nissan Almera ή Micra.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια δε ξερω τι λετε, παντως εγω εχω ξετρελαθει με τα καινουρια Daihatsuλια...!

Και συγκεκριμενα αυτο: http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Edition&edition_id=4657

Ποιοτικα (ενα σκαλοπατι κατω απο Toyota), αξιοπιστα (japan γαρ, μηχανικα απο Toyota), κοστος κτησης πολυ χαμηλο (8900? εχει καινουριο το επιμαχο Cuore)...

Βολευονται 4 επιβατες (ενηλικες) και δε θα δυσαρεστηθει αν το πιεσεις και πανω απο το οριου του νομου (130km/h).

1000 κυβικα, δε καιει βενζινη (5,5 λιτρα αστικο κυκλο!!), 70 αλογα, ουτε 800κιλα, 0-100 σε 11 (για δειτε και το 1000ρι Corsa με τα 15+ και τα 1200 κιλα...), στανταρ A/C και πισω πορτες...

Δηλαδη τι αλλο να ζητησει κανεις απο αυτοκινητο πολης?

Δημοσ.
Ζήτησε να έχει και φθηνά ανταλλακτικά...

Μα γιατι ποιος είπε οτι έχουν ακριβά ανταλλακτικά?. Τα 106-Saxo είναι μια παρα πολύ καλή λύση. Ανταλλακτικά βρίσκεις ιμιτασιον παρα πολύ ευκολα. Εγω είχα αλλάξει καθρέυτη δεξί με 25Ε...

106-Saxo θα πρώτεινα εγώ, το 1.1 σε πάει παντού και είναι και φθηνά στην συντήρηση. Αρκεί να έχουν υδραυλικό τομόνι γιατί αλλοιώς είναι πολύ βαρή. Και να είναι σε καλή κατάσταση βέβαια...

Δημοσ.

Λοιπόν , μη ξανακούσω για κλιματιστικά …είναι όλα πίπες Έχουν αλλά δεν εχουν και μιλάω για αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας…

Τα auris yaris aygo κτλ είναι ανάρπαστα στις μάντρες …

Το Getz είναι σα κοτέτσι …νοικιάζω στις διακοπές, του αλλάζω τα φώτα, πράγματι αντέχει…(δε παίρνω τζιπάκι είναι ακριβό αλλά κάνω το getz τζιπάκι…:o )

Πάρε Τoyota…σκληρή γενιά

KWSN ύπνο

Δημοσ.

Παρε κανα οπελ κορσα δευτερης γενιας(εβγαινε μεχρι 2001) για κανα δυο χρονια να μαθεις εκτος αμα βρεις κανενα 1200αρι τριτης γενιας(2001-2006) κατω απο τα 7.000 ευρω που διαθετεις σε καλη κατασταση.

Κατι τετοιο δε σε χαλαγε καθολου πιστευω(για παραδειγμα λεω οχι το συγκεκριμενο ,μη κανουμε και τζαμπα διαφημιση)

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/108080

...αλλα οτι ειναι να παρεις πρεπει να ελεγξεις τη κατασταση του...πχ το συγκεκριμενο εχει κανει παρα πολλα χιλιομετρα

Δημοσ.
Παρε κανα οπελ κορσα δευτερης γενιας(εβγαινε μεχρι 2001) για κανα δυο χρονια να μαθεις εκτος αμα βρεις κανενα 1200αρι τριτης γενιας(2001-2006) κατω απο τα 7.000 ευρω που διαθετεις σε καλη κατασταση.

Κατι τετοιο δε σε χαλαγε καθολου πιστευω(για παραδειγμα λεω οχι το συγκεκριμενο ,μη κανουμε και τζαμπα διαφημιση)

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/108080

...αλλα οτι ειναι να παρεις πρεπει να ελεγξεις τη κατασταση του...πχ το συγκεκριμενο εχει κανει παρα πολλα χιλιομετρα

--μεσα στο μιαλο μου εισαι,ακριβως το ιδιο σκεφτομουν κ εγω,εκει στα 6 χιλιαρικα νομιζω βρισκεις το twinport,1400 του 2004 και ειναι και ωραιο αυτοκινητο γενικα(και το πουλας και κανα 3000ε μετα απο 2-3 χρονια αν θελεις πιστευω)

Δεν με χαλάει κ δευτερης γενιας παντως,3-4 χιλιαρικα τα εχουν νομιζω,το θεμα ειναι τα corsa ποσο καινε και τι τιμες παιζουν στα ανταλλακτικα(Θα προτιμουσα να μην ειναι διπορτο παντως)

-Τα pegeuot και ειδικα τα saxo δεν με ενθουσιαζαν ποτε

-Ωραιο το daihatsu cuore αλλα για καινουργιο παιδια δεν παω και το διευκρινησα

-Καποιος ειπε για toyota...αν βρω yaris στα λεφτα που λεω και σε καλη κατασταση,ειμαι μεσα,σαν γραμμη δεν με ενθουσιαζει αλλα σιγουρα ειναι πιο ποιοτικο αμαξι απο το corsa

-Επισης μου αρεσουν και τα ibiza(της προηγουμενης γενιας),αλλα δεν ακουω καλα λογια για την αντοχη και υπαρχει η αισθηση οτι ειναι ζημιαρικα γενικως

• Moderators
Δημοσ.
Ξέρω γω;

Μεταχειρισμένο μέχρι 7000 ευρώ ίσως;

Το παιρνεις σε μεταχειρισμενο ενος ετους, αντε 2? :-) :o

Δημοσ.

Για πες μου εσύ ένα καλύτερο.........άμα έχεις βέβαια γνώσεις από αυτοκίνητα γιατί μέσα απο αυτό το πόστ δείχνεις οτι δνε ξέρεις τι σου γίνεται........φιλικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...