Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

darknemus01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσιμπα ενα starlet του 98 μοντελο με 4000 και μην του αλλαζεις και λαδια για να καταλαβεις απο αξιοπιστια !! λιωστο καψτο βαλε και νερο στο τεποζιτο αν θες!

(τα παραδειγματα ειναι απο πραγματικα σκηνικα που εχω συναντησει)

και A/c θα εχεις και υδραυλικο και οτι αλλο θες !!!

και οικονομικο!!

και γρηγορο!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρες κατι απο ιαπωνια που κανεις δεν αμφισβητει οτι κρατανε.Αν και σαν καινουργιος οδηγος χρειάζεσαι μια γαλλιδα να σε πλαισιωσει για 2-3 χρονια.Δηλαδη peugeot 106 ή citroen saxo ή renault clio.Αλλιως δωσε κατι παραπανω και παρε κανενα nissan micra ή mitsubishi colt ή suzuki swift(ολα προηγουμενης γενειας).Απο γερμανια λεω να αποφυγεις τα opel και σε τοσα λεφτα μονο παλιο γκολφακι να κοιταξεις.Εγω που εχω ακριβως την ιδια επιθυμια με σενα(νεος οδηγος με λιγα λεφτα) θα επαιρνα το swift 1.3 το παλιο.Βεβαια με 7.000 εγω θα επαιρνα ενα οχι μικρο(π.χ.audi 80,toyota celica) με 3000 και θα το εφτιαχνα με τα υπολοιπα 4000(εξατμιση,καλο σερβις,ζαντες,ραδιοσιντι)

Δημοσ.

Η λύση έιναι ένα Γιαπωνέζικο που να μην καίει τίποτα και να μη σου φάει τα λεφτα σε σέρβις και "μικροζημιές". Κοίτα κάτι σαν αυτάπου είπαν όλοι εδω οι προηγούμενοι, αν βρεις δε μεταχειρισμένο Daihatsu Cuore χτύπα το χωρίς καθυστέρηση. Εγώ έχω ένα και δεν ξέρω πού έχει βενζινάδικα, πόσο έχει η βενζίνη, τι τιμή έχει το πετρέλαιο και άλλα παρόμοια,απλά δεν με απασχολεί το θέμα. Μια φορά το χρόνο σέρβις, όταν χρειάζεται αλλαγή στα λάδια και θα ανοίγειςτο καπώ μόνο για να βάζεις νερό για υαλοκαθαριστήρες. Το μόνο που είπε κάποιος, για τα ανταλλακτικά, δεν ισχύει,είναι από τα ακριβότερα λόγω του ότι είναι και αυτά όλα made in Japan. Θα τα χρειαστείς όμως μόνο σε τρακάρισμα, εκεί που λογικά έχεις την ασφάλεια.

Καλές βόλτες!

Δημοσ.
Τσιμπα ενα starlet του 98 μοντελο με 4000 και μην του αλλαζεις και λαδια για να καταλαβεις απο αξιοπιστια !! λιωστο καψτο βαλε και νερο στο τεποζιτο αν θες!

(τα παραδειγματα ειναι απο πραγματικα σκηνικα που εχω συναντησει)

και A/c θα εχεις και υδραυλικο και οτι αλλο θες !!!

και οικονομικο!!

και γρηγορο!!

μακάρι φίλε μου να βρίσκαμε και τέτοια, πράγματι πολύ γαματα αμάξια.......ποιος τα πουλάει όμως.....συμφωνω σε όλα..

Δημοσ.

φιλε darknemus01 εγω λεω να πας προς toyota μερια εχοθν πολυ καλα μοτερ κοιτα αμα σου αρεσει

το toyota corolla 97' μεταχειρισμενο θα το βρεις καπου στα 4000-4500

Δημοσ.

-τι λετε για daewoo lanos 1300, 8-10 χρονων(υδραυλικο,ηλ.παραθυρα κλπ),σε καλη κατασταση σε τιμη μεχρι 3000ευρω?(ισως και λιγοτερο)?

(για φθηνη λυση δλδ για το πολυ 2 χρονια,πιστευω θα μπορω να το δωσω τουλαχιστον 1000 ευρω μετα)

Δημοσ.

Φιλε δεν θα το συνιστουσα.Πρεπει καποιος να ειναι απελπισμενος για να παρει μεταχειρισμενο κορεατικο!!!Μη ξεχνας και την ασφαλεια!!!Μη αξιοπιστα αμαξια οπως τα daewoo με χιλια ευρω που λες μπορει να σου σπασει ξαφνικα ο ιμαντας και να μη πιανουν τα φρενα και ξαφνικα να δεις τον Αγιο Πετρο να σου λεει ''Τα τροχαια απο εδω''.Σου ειπα τις επιλογες(swift '95,golf Mk2,106,saxo,clio,micra,sunny).Μπορεις να βρεις και αλλα γιαπωνεζικα ή γερμανικα παλια και καλα για τα λεφτα τους.Βεβαια οπως ειπαν και τα παιδια πριν ισως η καλυτερη λυση ειναι το μεγαθηριο που λεγεται starlet.Και μονο που φερει το ονομα toyota αξιζει να το παρεις.Υ.Γ. να αποφυγεις το τρακαρισμενο αμαξι απο οπου και να ειναι.Στη χειροτερη παρε ελαφρως τρακαρισμενο

Δημοσ.
Φιλε δεν θα το συνιστουσα.Πρεπει καποιος να ειναι απελπισμενος για να παρει μεταχειρισμενο κορεατικο!!!Μη ξεχνας και την ασφαλεια!!!Μη αξιοπιστα αμαξια οπως τα daewoo με χιλια ευρω που λες μπορει να σου σπασει ξαφνικα ο ιμαντας και να μη πιανουν τα φρενα και ξαφνικα να δεις τον Αγιο Πετρο να σου λεει ''Τα τροχαια απο εδω''.Σου ειπα τις επιλογες(swift '95,golf Mk2,106,saxo,clio,micra,sunny).Μπορεις να βρεις και αλλα γιαπωνεζικα ή γερμανικα παλια και καλα για τα λεφτα τους.Βεβαια οπως ειπαν και τα παιδια πριν ισως η καλυτερη λυση ειναι το μεγαθηριο που λεγεται starlet.Και μονο που φερει το ονομα toyota αξιζει να το παρεις.Υ.Γ. να αποφυγεις το τρακαρισμενο αμαξι απο οπου και να ειναι.Στη χειροτερη παρε ελαφρως τρακαρισμενο

Ποια ειναι τα μειονεκτηματα των κορεατικων δλδ?

Και αν τελικα ειναι να δωσω εκει μεχρι 2,5-3 χιλιαρικα να κοιταξω μονο σε αυτα που αναφερεις?

Δημοσ.

Κοιτα,τα κορεατικα ειναι φθηνοκατασκευες.Η εταιρια τους εχει την νοοτροπια του οτι θα το παρεις θα το χαρεις και σε λιγα χρονακια αντε γεια τ'αμαξι.Αυτη η νοοτροπια δειχνει οτι η μεταπωληση τους ειναι 0.Θελω να πω οτι καποιος που θελει να του αντεξει το αμαξι 3-4 χρονακια κακα τα ψεμματα θα ψαξει στους καλυτερους(γερμανοι,ιαπωνες).Ομως μη ξεχνας οτι στο μεταχειρισμενο ολοι επιλεγουν με βαση την εικονα της εταιριας.Δηλαδη δεν αποκλειεται να βρεις ενα καλο για τα λεφτα που του εδωσες.Απλα ο πολυς κοσμος θα σκεφτοταν πρωτα ενα toyota και μετα ενα hyundai χωρις αμφιβολια

-----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 11 : 53 : 50-----

Κοιτα,τα κορεατικα ειναι φθηνοκατασκευες.Η εταιρια τους εχει την νοοτροπια του οτι θα το παρεις θα το χαρεις και σε λιγα χρονακια αντε γεια τ'αμαξι.Αυτη η νοοτροπια δειχνει οτι η μεταπωληση τους ειναι 0.Θελω να πω οτι καποιος που θελει να του αντεξει το αμαξι 3-4 χρονακια κακα τα ψεμματα θα ψαξει στους καλυτερους(γερμανοι,ιαπωνες).Ομως μη ξεχνας οτι στο μεταχειρισμενο ολοι επιλεγουν με βαση την εικονα της εταιριας.Δηλαδη δεν αποκλειεται να βρεις ενα καλο daewoo matiz ή ενα hyundai accent για τα λεφτα που του εδωσες.Απλα ο πολυς κοσμος θα σκεφτοταν πρωτα ενα toyota και μετα ενα hyundai χωρις αμφιβολια.Ειναιπροφανης η διαφορα κλασης αναμεσα τους.Εγω απλα σου ειπα τι θα επαιρνα στη θεση σου.Αυτα για μενα ειναι οι καλυτερες επιλογες
Δημοσ.

Τα κορεάτικα είναι περίεργη φάση.

Από όσα έχω προσωπική εμπειρία:

Τα daewoo είναι κλάφτα. Στα 100.000χλμ είναι για πέταμα.

Τα Hyundai από την άλλη είναι σχετικά αξιόπιστα μηχανικά, αλλά με πολύ φτηνό εσωτερικό και κακό βάψιμο.

Τα ΚΙΑ δεν έχουνε καμιά σχέση με τα παραπάνω. Μπορεί τα μοντέλα να είχαν παρωχημένη για την εποχή τους σχεδίαση, αλλά με λίγη προσοχή διατηρούνται σαν καινούρια.

Δημοσ.

για να μην επαναλαμβάνω αυτά που ζητάει ο φίλος darknemus01, πάνω κάτω αυτά ψάχνω και γω. Είμαι νέος οδηγός και κακά τα ψέματα πρώτη μου επιλογή είναι το yaris μετά το micra και το swift ενώ δε θα με χάλαγε και το getz, το corsa ή το picando. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής αν αγοράσεις από μάντρα (όπου η τιμή είναι και μεγαλύτερη) υπάρχει εγγύηση ότι το όχημα που παίρνεις δεν είναι προβληματικό, τρακαρισμένο, πειραγμένο κτλ. ή μπορεί να φας και εκει τάπα? Επίσης να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πόσα είναι τα έξοδα της μεταβίβασης

Δημοσ.

Για τα εξοδα μεταβιβασης δεν ξερω.Για τα μηχανακια ειναι καμια 50αρια ευρω οποτε για τα αμαξια θα ειναι κατι παραπανω.Για αμαξια απο μαντρα ειναι υπερβολικα απροβλεπτο τι θα βρεις.Μπορει να βρεις αμαξι ''κανονι'' με λιγα λεφτα αλλα μπορει να βρεις και κανενα ''ερειπιο'' που θα το χρυσοπληρωσεις.Επιβαλλεται ελεγχος σε τετοιες περιπτωσεις και αμα δεν θελει ο ιδιοκτητης τραβα σε αλλη μαντρα.Κανε ελεγχο αν ειναι τρακαρισμενο 'η ξαναβαμμενο και δες τι ζημιες εχει και αναλογα τη μαρκα κρινε την τιμη.Αν δεν ξερεις να το κανεις καλα αυτο παρε και καποιον φιλο που να ξερει.Για τους ελεγχους δες οπωσδηποτε Ευαγγελατο

Δημοσ.

rakka ευχαριστώ.

Εχω θείο μηχανικό. Είναι αλήθεια οτι έχω βρει ένα yaris του '99 σε καλή τιμή αλλά σε απόσταση μεγαλύτερη των 80km απο κει που μένω και σίγουρα ο θείος μου δε θα μπορέσει να με βοηθήσει σε αυτό

Δημοσ.

Ρε συ παρ'τον ενα απογευμα και τραβατε,σιγα το δυσκολο.Σιγουρεψου οτι ειναι ατρακαριστο και αμα εχει λογικη τιμη παρ'το.Ειναι φοβερα τα yaris και πολυ αξιοπιστα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...