illudium36 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας και παλι. Εχω ενα προβλημα. Μολις πηρα ενα usb stick gia wireless lan και οταν το βάζω σε usb 2 θυρα λειτουργει κανονικα μολις βαλω την προεκταση που ειχε μεσα δεν το αναγνωριζει καθολου. Η προεκταση δεν φταει για αν την βαλω σε αλλο pc(laptop) λειτουργει κανονικα μαζι με το wireless stick.Τι λετε να φταιει;
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αν το συνδέεις σε κάποια απ τις μπροστινές usb του κουτιού, πιθανότατα δε δίνουν αρκετό ρεύμα. Δοκίμασες να το συνδέσεις σε κάποια απ αυτές που βγάζει η μητρική στο πίσω μέρος του κουτιού; (με το καλώδιο εννοώ πάντα)
illudium36 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 το συνδεσα στις πισω που λογικα δινουν περισσοτερο ρευμα, στις μπροστα δεν το δοκιμασα, το σκεφτηκα αλλα ηταν αργα, δεν ειναι δικο μου το pc. Αλλα παλι δεν μου φαινεται λογικο να μην εχουν αρκετο ρευμα οι πισω που ειναι και πανω στην Mobo
nemos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Το card-reader που έχω αρνείται να δουλέψει σε 3 διαφορετικά pc με 3 διαφορετικές προεκτάσεις usb, αλλά δουλεύει άψογα και στα 3 όταν τοποθετηθεί απευθείας είτε σε μπροστινή είτε σε πίσω θύρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.