Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με shut down

Tormentoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πριν λίγο καιρό ο υπολογιστής μου όταν έπαιζα παιχνίδια μετά από κανά τέταρτο έκλεινε μόνος του. Να σημειωθεί οτί τον υπολογιστή τον έχω περίπου 2 χρόνια και δεν το έκανε ποτέ αυτό. Τσέκαρα θερμοκρασίες και ήτανε μιά χαρά οπότε πίστεψα οτί θα έχει πάθει κάτι το τροφοδοτικό και θα είναι θέμα ρεύματος.

Πήρα λοιπόν από την δουλεία ένα Thermaltake 550W και με την ευκαιρία αγόρασα και ένα Coolermaster κουτάκι και μετά από 3 μέρες φυσιολογικής λειτουργίας καίγεται η κάρτα γραφικών (Gainward GeForce 7600GT). Βάζω μέσα μία 8500GT και όλα λειτουργούν κανονικότατα μέχρι που έβαλα να παίξω το Pro 2009, όπου όταν έπαιζα το πολύ 15 λεπτά έκλεινε πάλι ο υπολογιστής.

Θερμοκρασία επεξεργαστή και κουτιού είναι και πάλι μιά χαρά.

Μήπως είναι βαριά η κάρτα γιά το τροφοδοτικό?

Η σύνθεση του υπολογιστή είναι:

Cpu: Amd Athlon 64 x2 Dual 3800+

Mobo: Msi K9N Ultra

Ram: 2GB kingston 800άρες.

Λειτουργικό: Win XP SP3

Οπιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη:)

Δημοσ.

Υπεραρκετό είναι το τροφοδοτικό. Δεν μπορεί να φταίει αυτό.

Βάλε ένα orthos/prime για καμιά ώρα και πες μας θερμοκρασίες. Αν είσαι οκ, άσε κανένα 12ωρο memtest να αποκλείσουμε και αυτό ;)

Δημοσ.

Αφού η κάρτα είναι καινούργια δεν φταίει.Τροφοδοτικό μια χαρά τα σηκώνει.Τώρα αν τρέξεις memtest και δεν βγάλει error πιθανότατα η motherboard να φταίει.Κανά άλλο mobo εχεις να δοκιμάσεις?

Δημοσ.

Το orthos δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα όταν το έτρεξα, memtest δεν έχω προλάβει ακόμα...

Η κάρτα δεν είναι ακριβώς καινούργια, έχει χρησιμοποιηθεί από εμένα κανά 6μηνο σε υπολογιστή στο γραφείο χωρίς βέβαια να έχω τρέξει κάποιο παιχνίδι (μόνο καμιά ώρα assassins creed όπου δεν είχε κάποιο πρόβλημα).

Δυστυχώς mobo δεν έχω καβάντζα και άντε να βρω δανείκη για διπύρινο AMD :-(

Έχετε μήπως κάνα benchmark πρόγραμμα γιά κάρτα γραφικών ώστε να την ζορίσω και να δω τι γίνεται?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παρεπιπτόντως:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...