yesitis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Γεια σε ολους Εχω συνδεση forthnet2play (ιδιοκτητο δικτυο - αττικη),linksys W200G και συνδεομαι μεσω ασυρματου δικτυου. Η ταχυτητα τον τελευταιο καιρο (παλιοτερα νομιζω πως ηταν πολυ καλυτερα αν και δεν το ειχα ψαξει) το ιντερνετ ψιλοσερνοταν και μπηκα στη διαδικασια να μετρησω με καποιο τροπο την ταχυτητα της συνδεσης μου. Οταν προσπαθησα να κατεβασω καποιον driver απο την nvidia κατεβαινε με 450 kb/sec περιπου,σε ενα speedtest ενος περιοδικου ηταν 612kbits/sec και στο speedtest.net ηταν 1185kb/s download kai 548 kb/s.(οταν εκανα τις "μετρησεις" δεν κατεβαζα τιποτα ,δεν εκανα κατι αλλο στον υπολογιστη και το firewall το ειχα απενεργοποιησει-δεν ξερω αν παιζουν καποιο ρολο αυτα αφου ειμαι ασχετος ) Σε torrent πριν 2 μερες ειχα δει μια ταχυτητα 500Kb/s. Οι ταχυτητες αυτες ειναι αυτες που επρεπε να ειναι? Υπαρχει περιπτωση να κανω εγω κατι λαθος?Ρωταω γιατι περα απο τις πολυ βασικες ρυθμισεις στο linksys δεν εχω κανει κατι παραπανω.Δεν γνωριζω πως και τι ρυθμισεις κανουμε σ'αυτο και απο που το "ελεγχουμε".Ενημερωσεις για το λογισμικο πως τις κανουμε? Καταλαβαινω οτι ολα αυτα που ρωταω θα μπορουσα με λιγο κοπο να τα βρω μονος μου αλλα δεν εχω χρονο τον τελευταιο καιρο,ειμαι ασχετος και ειναι για μενα πιο ευκολο να ρωτησω στο φορουμ. Οποιος γνωριζει παρακαλω ας απαντησει και ευχαριστω για τον χρονο σας -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 03 : 15 : 49----- Eκανα παλι το speedtest απο το speedtest.net 3 το πρωι και εβγαλε 13059kb/s download kai 818 upload και απο την nvidia κατεβαζε με με 1,5 mb/s. Tα αποτελεσματα αυτα ειναι μεσω θυρας ethernet (και οχι wifi γιατι για αγνωστους σε μενα λογους δεν συνδεοταν με το ασυρματο).Παιζει τοσο πολυ η ωρα ρολο?Στα προηγουμενα αποτελεσματα ειχα δοκιμασει και παλι ethernet μηπως υπηρχε διαφορα αλλα και παλι τα ιδια ηταν περιπου (ελαχιστα καλυτερα).Υπαρχει περιπτωση καποιος αλλος μεσω ασυρματου να χρησιμοποιει την συνδεση μου ?(εχω βαλλει ως επιλογη wpa2-mixed αλλα δεν εχω αλλαξει ξανα κωδικο)
atheos71 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δε βλέπω νά 'χεις πρόβλημα.Αντιθέτως, πολύ καλή ταχύτητα έχεις! Εξαρτάται απ' την ώρα το κατέβασμα, δεν είναι πάντα ίδιο.Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιεί άλλος την ασύρματη σύνδεσή σου.Ν'αλλάξεις κωδικό...
prigipa_m Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Καλά αφήστε τα περι ώρα αιχμής κτλ. Η Forthnet έχει πράγματι πρόβλημα με την ταχύτητα!!!Περιμένουμε να λυθεί το πρόβλημα..
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 καποις περιοχες εχουν προβλημα με χαμηλες ταχυτητες.θα φτιαχτουν και αυτα.
yesitis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Αλλαξα τον κωδικο και η ταχυτητα οταν κατεβαζω απο την nvidia ειναι (για το ιδιο αρχειο ) απο 1,4-1,7 mb/s ,με την μεγαλυτερη ταχυτητα αργα το βραδυ.Πηρα και ενα τηλεφωνο και μου ειπαν η γραμμη ειναι στα 18546.Οποτε ολα ειναι οκ?
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 max download speed με καλωδιο και get right ua πρεπει να εχεις 1800 +.τωρα ενταξει και λιγο πιο αργα να εχεισ δεν ειναι κακο.
greekarmy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 παιδια λιγο βοηθεια εχω βαλει fortnet adsl κσερεται ποσο καιρο θα κανει να μπει το γ_____νο adsl ευχαριστω προκαταβολικα τορα για τα ορθογραφικα λαθοι εμμμμ και κσεχασα μπεικα στην σελιδα τουσ λεει πειραν τον χαλκο απο τον ΟΤΕ σταλθικε η αιτιση στην forthnet και αρχιζουν διαδικασιεσ ποσο καιρο ομωσ?
epivitor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 παιδια λιγο βοηθεια εχω βαλει fortnet adsl κσερεται ποσο καιρο θα κανει να μπει το γ_____νο adsl 4-6 βδομαδες παιρνει συνηθως.
coreygaylas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 normal εισαι...οσο λεει στο status του router σου, με τοσο περιπου συνδεεσε... εμενα λεει 23998 και κατεβαζω με 2,39 mb/s ακριβως
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 απο 10 μερες minimum μεχρι και 2 μηνες μπορεις να δεις.εξαρτατε τα κεφια του οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.