Προς το περιεχόμενο

asus Eeec 1000Η & ht multirama/msi u100& LG X110: Ποσο αξιόπιστα είναι?

anergos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη σκέφτομαι σοβαρα την αγορα ενος netbook και ειμαι μεταξυ του asus 1000h και ΗΤ multirama και του LG X110( το οποίο δεν εχω δει ακομα) μπορουν οσοι εχουν τα asus και ht multrama να μου πουν την γνωμη τους με την έως τωρα χρηση.

Εαν καποιος έχει κανει χρηση της εγγυησης και αν ναι εξυπηρετηθηκε ?(ειδικα για το asus το οποιο πρεπει να σταλει Ιταλία).

Δεκτη οποιαδηποτε γνωμη η εμπειρια

Ποιο απο τα 3 νομιζετε οτι ειναι (ή θα ειναι αφου το LG δεν εχει ερθει ακομα) το πιο αξιοπιστο?

Αν κριτηριο μου ειναι η αξιοπιστια και η εγγυηση πιο λέτε να επιλεξω αγαπητοι φίλοι?:rolleyes:

Δημοσ.

Νομίζω καλή επιλογή είναι το eee λόγω του τεράστιου κύματος χρηστών που το έχουν. Αυτό από μόνο του είναι θεωρώ ένας καλός λόγος, καθώς θα υπάρχει μεγάλη υποστήριξη σε περίπτωση που θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Βέβαια πολύ καλά λόγια έχω διαβάσει και για το MSI

Δημοσ.

Η συμβίωση με το 1000Η είναι εξαιρετική. Κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα: το χαμάλη. Το έχουν μάθει όλες οι καφετέρειες που συχνάζω στο Μιλάνο, σε λίγες μέρες θα το μάθουν και στη Φλωρεντία που θα κατέβω, μαζί με το τραπεζάκι του τρένου φυσικά που θα με πάει εκεί. Η αντοχή στο χρόνο θα αναδειχθεί μετά από καιρό, πάντως όσο καιρό το έχω τα πλαστικά δείχνουν να έχουν πολύ καλή συναρμογή και δεν ακούγεται προς το παρόν κανένα ενοχλητικό τρίξιμο οπότε thumbs up για την ποιότητα κατασκευής so far.

Δημοσ.

Στην περίπτωση μου το asus 1000H δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανθεκτικό. Ενώ πήγα να κάνω ghostimage και έχοντας το συνδεδεμένο με εξωτερικό dvd (έκανα boot με το cd των ghost 2003) πριν καλά καλά ξεκινήσει αναβόσβησαν κάποια φωτάκια και έκτοτε είναι νεκρό. Το έστειλα στην Ιταλία (το πήρε η DHL στις 16 του μηνός κατά τις 16:00 και μου έστειλαν email όπου μου έλεγαν ότι το παρέλαβαν στις 18 του μηνός) και μου είπαν ότι το μέγιστο που θα πάρει για επιδιόρθωση είναι 5 εργάσιμες ημέρες μετρώντας από την πρώτη εργάσιμη μετά την παραλαβή δηλαδή στην περίπτωση μου μέχρι 24 το αργότερο θα πρέπει να έχει επιδιορθωθεί + Σαββατοκύριακο, θεωρητικά θα το παραλάβω στις 27 του μηνός. Αναμένω.

-----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 02 : 55 : 42-----

Τι να πω. Μόλις με πληροφόρησαν από το σπίτι ότι μου το έφεραν ήδη!!!!!!!!!!:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...