tempo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 οι λάτρεις των adventure σίγουρα το γνωρίζουν. Πρόκειται για ένα παιχνίδι μύθο, το οποίο είναι εξαιρετικά παλιό άλλα την εποχή της κυκλοφορίας του ξεχώρισε για τα cartoonιστικα γραφικά του, την υπόθεση του και το χιούμορ στο σενάριο του. Το παιχνίδι είναι φυσικά της LucasArts. Είχα την τύχη να το αγοράσω πρίν απο πάρα πολλά χρόνια άλλα τώρα σκοπεύω να το πουλήσω γιατί οι υποχρεώσεις λόγω ηλικίας ...... τρέχουν. Για όσους δεν κατάλαβαν μιλάω για αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/The_Curse_of_Monkey_Island Κάποιοι με είχαν συμβουλεύσει να το πουλήσω μέσω ebay γιατί θα έπιανε πολύ καλή τιμή. Ειδικά η συγκεκριμένη έκδοση είναι συλλεκτική γιατί έχει το χοντρό χαρτονένιο κουτί και όχι αυτό το πλαστικό κουτάκι με το οποίο κυκλοφορούν τα παιχνίδια σήμερα. Φυσικά το έχω προσεγμένο με manual κλπ Τι τιμή λέτε ότι θα πιάσει στο ebay? Παρακολουθεί κανείς αν έχουν ζήτηση αυτά τα παλιά παιχνίδια? αξίζει να μπω σε αυτήν την διαδικασία? ευχαριστώ
panosvlass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξερω αν αξιζει να μπεις σε αυτην την διαδικασια για λιγα ευρω. Ισως σε μερικα χρονια να εχει ανεβει κατα πολυ η αξια του. Αποψη μου ειναι οτι η συναισθηματικη αξια του παιχνιδιου ειναι πολυ πιο μεγαλη απο την χρηματικη αξια του και δεν αξιζει να το πουλησεις. Αυτα απο μενα που ηταν το παιχνιδι που λατρεψα ισως οσο κανενα αλλο.
tempo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 αν όντως είναι λίγα τα ευρώ δεν αξίζει, και αυτό ακριβώς (την τιμή πώλησης) ζητάω να μάθω. Εγώ πάλι φίλε μου έχω άλλα παιχνίδια στην βιβλιοθήκη μου τα οποία λατρεύω και ούτε μου έχει περάσει απο το μυαλό να τα πουλήσω ή να τα δώσω κι ας μην τα παίζω πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.