Προς το περιεχόμενο

Εκνευριστικές λέξεις/ατάκες

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολλά νεύρα έχεις φιλαράκι. Είσαι απο τους ανθρώπους που μισούν τους πάντες γιατί δεν πληρούν τις προδιαγραφές σου για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος;

Καλά κάνει να σου πω την αλήθεια αλλα με μία διόρθωση...Αυτοί οι συγκεκριμένοι που του την σπάνε,δεν τηρούν τις προδιαγραφές ΓΕΝΙΚΩΣ και είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα των νεοελληνάρων και των ελλεϊνίδων.Καλύτερα μίσος παρά απόγνωση και να βρίσκουν πάτημα οι προαναφερόμενοι.

Δημοσ.
Aκριβώς.

Επίσης μισώ όσους με αποκαλούν "φιλαράκι".

Σε λυπάμαι πραγματικά.

Φιλαράκι.

• Moderators
Δημοσ.

Αργησες γμτ φιλαρακι να δεις την απαντησουλα του πριν το edit.

Στα λεγα εγω...

Γιαυτο αραξε στο πετσετακι σου noob και μπούκωνε ρε :P (περισσοτερα δε γινοταν να συνδυασω)

Δημοσ.

Ε στραβέ(Ποιος ειναι στραβος ρε?Αμα σε στραβωσω θα σου πω εγω ΧΧΧ)

Α ρε Χ τα ομορφα σου ματια(ειρωνικα...)(αμα σου γυρισω αναποδα τα δικα σου θα σου πω εγω γΡΡ)

Α ρε μαλιουφα..(και αλλα κοσμιτικα,κοροιδευτηκα)(α μωρε αλβανε,ηρθεσ στο σπιτι μας να μας γαμ@σεις)

....αυτα μου την σπανε αφανταστα...και απορω πως δεν ειμαι ακομα μεσα για φονο :mad:

Δημοσ.
Αργησες γμτ φιλαρακι να δεις την απαντησουλα του πριν το edit.

Στα λεγα εγω...

Γιαυτο αραξε στο πετσετακι σου noob και μπούκωνε ρε :P (περισσοτερα δε γινοταν να συνδυασω)

Προσπάθησε λίγο ακόμη :P

Δημοσ.
ααα.....το "κοπελιά" στις σερβιτόρες.....

Πως να τις καλούμε? Κυρίες? Μωρά?

Εμένα με ενοχλούν εκφράσεις τύπου λολ - Ο μι τζι, ιδιαίτερα οταν είναι στον προφορικό λόγο.

Επίσης οι εκφράσεις οπως δεν νιώθει, άνιωθος.. (σιγά μην είναι και άνιθος)

Κάποιες πολύ αντρικές φράσεις όπως «παντελονάτος», «τιμάει τα παντελόνια που φοράει»

Αλλες: «Μαρμελάδα εχεις στα αυτιά», «τι λαίμαι τώρα»

Μου σφηνώθηκε τυρόπιτα...

Καλά, αυτό το πράγμα δεν υπάρχει...

ΤΙΝΓΚΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ...

:-D

Συμφωνώ... αλλά και η φράση «τίνγκα» δεν είναι και πολύ καλύτερη :P

Δημοσ.

Αυτό που είπε ο Lomar!

Με μεγάλη διαφορά από κάθε άλλη φράση, τo "δεν υπάρχει/χει/χουν/χουχ" με χτυπάει στα μηνίγγια ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Μηνιγγίτιδα, σε λέω.

Α!,

και το "σε λέω" είναι λόγος παραχώρησης εδαφικών δικαιωμάτων σε βόρειους γείτονες.

...και λαστ μπατ νοτ λειστ,

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

\/

\/

\/

In

Besides

The

Lock

<<Λοβοτομή>>

• Members
Δημοσ.

"Αμερικανιά"

(γιατί την ακούω συνήθως από άτομα που αν τους ρωτήσεις να σου πουν τις 100 αγαπημένες τους ταινίες, είναι ζήτημα αν εκεί μέσα θα βρεις 1-2 που να μην είναι αμερικάνικες)

Δημοσ.
1. Η αλόγιστη χρήση των υποκοριστικών σε προφορικό και γραπτό λόγο. Ειδικά όταν γίνεται απο αρσενικά είναι αηδιαστικό.

Και ειδικά για τα αλκοολούχα ποτά μου τη σπάει ιδιαίτερα, δεν ξέρω γιατί.

(Χ τύπος: "Ρε μλκ θές να πάμε με το Μαράκι για κανα κρασάκι/μπυρίτσα/τσιπουράκι/βοτκίτσα/ουισκάκι/ουζάκι κλπ. σε ένα τέεελειο μπαράκι, στο πιο κάτω στενάκι, δίπλα από το ταβερνάκι του Τάκη;"

Εγώ: "ΓΑΜ%&@$Ι&*#@$ΔΙΑ! Να πάτε και στο λαιμουδάκι να σας κάτσουν!"

Συμφωνώ! Πολύ εκνευριστικός τρόπος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...