klainmaingr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ναί είναι πιο εύκολο... Το hard είναι χαλαρό στο ghwt. Εγώ τώρα παίζω το 3 με κιθάρα και στο hard είναι σχετικά ζόρικο... Το expert είναι άντε γεια.. Καλά κάνανε βασικά... Νομίζω οτι έχει πιο λογικό επίπεδο δυσκολίας. Το 3 στο expert ήταν για πλήρες κάψιμο.. Τώρα έχει ένα αξιοπρεπές επίπεδο δυσκολίας που σου δίνει και πάτημα για να συνεχίσεις και δεν σε απογοητεύει.
NIXZ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Για τον διαγωνισμό GHWT πριν απο λίγο καιρό απο την MTV: "...Μεταξύ των πιο χαρακτηριστικών τραγουδιών που επέλεξαν οι παίκτες να ανταγωνιστούν στον τελικό, σχεδόν αποκλειστικά στο επίπεδο expert, ήταν: Overkill (Motörhead), B.Y.O.B. (System of a Down), Lazy Eye (Silversun Pickups), Prisoner of Society (Living End The Living End), κ.α...." Μπορεί καποιος να μου πει ποιο είναι το score που έβγαλαν σ αυτά τα τραγούδια ? (Guitar) Overkill, B.Y.O.B, Lazy Eye.... ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΚΙΘΑΡΑ: Μαρίνος Μποτσίνης 19
polakis21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως προτιμούσα την δυσκολία του gh3! Αυτή είναι πρόκληση. Ακόμα παίζω το 3 με τον αδερφό μου. Έχουμε τελειώσει με χρυσά αστέρια τα easy,medum,hard(!), και μας μένουν 3 τραγούδια στο expert για να τα κάνουμε όλα 5αστερα!! Όχι χρυσά, εντάξει είπαμε είμαστε καλοί αλλά όχι κι έτσι, χεχε. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι κατά την γνώμη μου το gameplay σε λεπτομέρειες είναι καλύτερο του 3 σε σχέση με το world tour. Και αυτό γιατί αν προσέξετε στο gh3 μπορείς να κρατήσεις πατημένη την νότα και να την στραμάρεις την κατάλληλη στιγμή, ιδιαίτερα σε αυτές που γυαλίζουν για να πάρεις το μπόνους. Στο ghwt πρέπει να πατήσεις το σωστό χρώμα νότας την στιγμή που περνάει και αυτό το κάνει λίγο σπαστικό...Δείτε το και στα 2 παιχνίδια και θα με θυμηθείτε... Ελπίζω να μην είναι έτσι και στο Metallica...
NIXZ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως προτιμούσα την δυσκολία του gh3! Αυτή είναι πρόκληση. Ακόμα παίζω το 3 με τον αδερφό μου. Έχουμε τελειώσει με χρυσά αστέρια τα easy,medum,hard(!), και μας μένουν 3 τραγούδια στο expert για να τα κάνουμε όλα 5αστερα!! Όχι χρυσά, εντάξει είπαμε είμαστε καλοί αλλά όχι κι έτσι, χεχε. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι κατά την γνώμη μου το gameplay σε λεπτομέρειες είναι καλύτερο του 3 σε σχέση με το world tour. Και αυτό γιατί αν προσέξετε στο gh3 μπορείς να κρατήσεις πατημένη την νότα και να την στραμάρεις την κατάλληλη στιγμή, ιδιαίτερα σε αυτές που γυαλίζουν για να πάρεις το μπόνους. Στο ghwt πρέπει να πατήσεις το σωστό χρώμα νότας την στιγμή που περνάει και αυτό το κάνει λίγο σπαστικό...Δείτε το και στα 2 παιχνίδια και θα με θυμηθείτε... Ελπίζω να μην είναι έτσι και στο Metallica... Για 'υτό και στο ghwt δεν υπάρχουν hammer ons Τα έχω κάνει όλα 5 stars σε expert εκτώς το Raining Blood και Number Of The Beast είμαι 4stars σταθερά... Sub - Thread: Μπορείτε να ποστάρετε το score σας στο Through The Fire And Flames και Notes Hit ? NIXZ: 90% 423.402 (Expert) και μην ξεχνάμε: Για τον διαγωνισμό GHWT πριν απο λίγο καιρό απο την MTV: "...Μεταξύ των πιο χαρακτηριστικών τραγουδιών που επέλεξαν οι παίκτες να ανταγωνιστούν στον τελικό, σχεδόν αποκλειστικά στο επίπεδο expert, ήταν: Overkill (Motörhead), B.Y.O.B. (System of a Down), Lazy Eye (Silversun Pickups), Prisoner of Society (Living End The Living End), κ.α...." Μπορεί καποιος να μου πει ποιο είναι το score που έβγαλαν σ αυτά τα τραγούδια ? (Guitar) Overkill, B.Y.O.B, Lazy Eye.... ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΚΙΘΑΡΑ: Μαρίνος Μποτσίνης 19
klainmaingr Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 http://gizmodo.com/5250190/logitech-wireless-guitar-controller-for-ps3ps2-hands-on Με αθόρυβα κουμπιά, ΠΟΛΥ καλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας, σωστό μέγεθος και βάρος και τιμή γύρω στα 200$. Δεν τη λές άσχημη...
polakis21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Πάω να πάρω κανονική κιθάρα αν είναι! Ε όχι και 200 δολλάρια!
jimis panousis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Παιδια εχω προβλημα με την κιθαρα.Η "χορδη" δεν βαραει καλα.Σαν να εχει χαλασει.Οταν την σπρωχνω προς τα κατω εχει καποια εκνευριστηκα κολληματα ενω οταν την κανω προς τα πανω λειτουργει μια χαρα.Μπορω Να το φτιαξω μονος μου???
gtaivpc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Παιδια εχω προβλημα με την κιθαρα.Η "χορδη" δεν βαραει καλα.Σαν να εχει χαλασει.Οταν την σπρωχνω προς τα κατω εχει καποια εκνευριστηκα κολληματα ενω οταν την κανω προς τα πανω λειτουργει μια χαρα.Μπορω Να το φτιαξω μονος μου??? προσπαθησε γιατι εγγυηση εδω δεν παιζει.
jimis panousis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 προσπαθησε γιατι εγγυηση εδω δεν παιζει. Το ειχα παρει απο το πλαισιο.Εχει εγγυηση? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:45 ---------- απ απ απαπαπ
basilis5 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 λογικα εχει ενα χρονο συμφωνα με ιστοσελιδα.πηγαινε την τους
dkmaster Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ξέρετε ποιο είναι το πιο φθηνό μαγαζί για αγορά του πακέτου; Και για εξωτερικό μιλάω. Π.χ στο amazon.com κάνει 86 ευρώ αλλά δεν έρχονται Ελλάδα.
polakis21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ξέρει κανείς που θα βρω 2η μπότα για ντραμς μαζι με σπλιττερ για ενωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.