Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero:World Tour

jimis panousis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναί είναι πιο εύκολο...

Το hard είναι χαλαρό στο ghwt.

Εγώ τώρα παίζω το 3 με κιθάρα και στο hard είναι σχετικά ζόρικο...

Το expert είναι άντε γεια..

Καλά κάνανε βασικά...

Νομίζω οτι έχει πιο λογικό επίπεδο δυσκολίας.

Το 3 στο expert ήταν για πλήρες κάψιμο.. Τώρα έχει ένα αξιοπρεπές επίπεδο δυσκολίας που σου δίνει και πάτημα για να συνεχίσεις και δεν σε απογοητεύει.

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για τον διαγωνισμό GHWT πριν απο λίγο καιρό απο την MTV:

"...Μεταξύ των πιο χαρακτηριστικών τραγουδιών που επέλεξαν οι παίκτες να ανταγωνιστούν στον τελικό, σχεδόν αποκλειστικά στο επίπεδο expert, ήταν: Overkill (Motörhead), B.Y.O.B. (System of a Down), Lazy Eye (Silversun Pickups), Prisoner of Society (Living End The Living End), κ.α...."

Μπορεί καποιος να μου πει ποιο είναι το score που έβγαλαν σ αυτά τα τραγούδια ? (Guitar)

Overkill, B.Y.O.B, Lazy Eye....

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΚΙΘΑΡΑ:

Μαρίνος Μποτσίνης 19

2.jpg

Δημοσ.

Εγώ πάντως προτιμούσα την δυσκολία του gh3! Αυτή είναι πρόκληση. Ακόμα παίζω το 3 με τον αδερφό μου.

Έχουμε τελειώσει με χρυσά αστέρια τα easy,medum,hard(!), και μας μένουν 3 τραγούδια στο expert για να τα κάνουμε όλα 5αστερα!! Όχι χρυσά, εντάξει είπαμε είμαστε καλοί αλλά όχι κι έτσι, χεχε.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι κατά την γνώμη μου το gameplay σε λεπτομέρειες είναι καλύτερο του 3 σε σχέση με το world tour. Και αυτό γιατί αν προσέξετε στο gh3 μπορείς να κρατήσεις πατημένη την νότα και να την στραμάρεις την κατάλληλη στιγμή, ιδιαίτερα σε αυτές που γυαλίζουν για να πάρεις το μπόνους. Στο ghwt πρέπει να πατήσεις το σωστό χρώμα νότας την στιγμή που περνάει και αυτό το κάνει λίγο σπαστικό...Δείτε το και στα 2 παιχνίδια και θα με θυμηθείτε...

Ελπίζω να μην είναι έτσι και στο Metallica...

Δημοσ.
Εγώ πάντως προτιμούσα την δυσκολία του gh3! Αυτή είναι πρόκληση. Ακόμα παίζω το 3 με τον αδερφό μου.

Έχουμε τελειώσει με χρυσά αστέρια τα easy,medum,hard(!), και μας μένουν 3 τραγούδια στο expert για να τα κάνουμε όλα 5αστερα!! Όχι χρυσά, εντάξει είπαμε είμαστε καλοί αλλά όχι κι έτσι, χεχε.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι κατά την γνώμη μου το gameplay σε λεπτομέρειες είναι καλύτερο του 3 σε σχέση με το world tour. Και αυτό γιατί αν προσέξετε στο gh3 μπορείς να κρατήσεις πατημένη την νότα και να την στραμάρεις την κατάλληλη στιγμή, ιδιαίτερα σε αυτές που γυαλίζουν για να πάρεις το μπόνους. Στο ghwt πρέπει να πατήσεις το σωστό χρώμα νότας την στιγμή που περνάει και αυτό το κάνει λίγο σπαστικό...Δείτε το και στα 2 παιχνίδια και θα με θυμηθείτε...

Ελπίζω να μην είναι έτσι και στο Metallica...

Για 'υτό και στο ghwt δεν υπάρχουν hammer ons

Τα έχω κάνει όλα 5 stars σε expert εκτώς το Raining Blood και Number Of The Beast είμαι 4stars σταθερά...

Sub - Thread:

Μπορείτε να ποστάρετε το score σας στο Through The Fire And Flames και Notes Hit ?

NIXZ: 90% 423.402 (Expert)

και μην ξεχνάμε:

Για τον διαγωνισμό GHWT πριν απο λίγο καιρό απο την MTV:

"...Μεταξύ των πιο χαρακτηριστικών τραγουδιών που επέλεξαν οι παίκτες να ανταγωνιστούν στον τελικό, σχεδόν αποκλειστικά στο επίπεδο expert, ήταν:

Overkill (Motörhead), B.Y.O.B. (System of a Down), Lazy Eye (Silversun Pickups), Prisoner of Society (Living End The Living End), κ.α...."

Μπορεί καποιος να μου πει ποιο είναι το score που έβγαλαν σ αυτά τα τραγούδια ? (Guitar)

Overkill, B.Y.O.B, Lazy Eye....

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΚΙΘΑΡΑ:

Μαρίνος Μποτσίνης 19

2.jpg

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω προβλημα με την κιθαρα.Η "χορδη" δεν βαραει καλα.Σαν να εχει χαλασει.Οταν την σπρωχνω προς τα κατω εχει καποια εκνευριστηκα κολληματα ενω οταν την κανω προς τα πανω λειτουργει μια χαρα.Μπορω Να το φτιαξω μονος μου???

Δημοσ.
Παιδια εχω προβλημα με την κιθαρα.Η "χορδη" δεν βαραει καλα.Σαν να εχει χαλασει.Οταν την σπρωχνω προς τα κατω εχει καποια εκνευριστηκα κολληματα ενω οταν την κανω προς τα πανω λειτουργει μια χαρα.Μπορω Να το φτιαξω μονος μου???

προσπαθησε γιατι εγγυηση εδω δεν παιζει.

Δημοσ.
προσπαθησε γιατι εγγυηση εδω δεν παιζει.

Το ειχα παρει απο το πλαισιο.Εχει εγγυηση?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:45 ----------

απ απ απαπαπ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρετε ποιο είναι το πιο φθηνό μαγαζί για αγορά του πακέτου; Και για εξωτερικό μιλάω. Π.χ στο amazon.com κάνει 86 ευρώ αλλά δεν έρχονται Ελλάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...