Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero:World Tour

jimis panousis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπότα ναι. Το splitter για να τα ενώσουμε το έχει μέσα? Και ψάχνω για 360 όχι για ps3.

To έχει μέσα. Το είχα δεί τότε στα 10 ευρώ..

Δημοσ.

Παιδιά βλέπω πως από Αμερική είναι πολύ φθηνό το πακέτο. Υπάρχει κανένας τρόπος να έρθουν Ελλάδα από κάποιο κατάστημα αμερικάνικο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ο κωτσοβολος στο μολ εχει φερει το ιον ντραμ κιτ

επαθα πλακα το εχει τσεκαρει κανενας?

σε αυτο χωρα δευτερη μποτα να βαλουμε με το σπλιτερ ξερετε?

300 ευρω το εχει

αν αναλογιστεις οτι στο σαιτ το επισημο εχει 300 δολαρια αλλα εχει πολλα μεταφορικα, νομιζω μια η αλλη ειναι αν και τσιμπημενη μωρε η τιμη του μπορουσαν να το εχουν και πιο φθηνο

Δημοσ.

μια χαρα ωραια ειναι ολα αυτα, βγηκε ομως για το pc το World Tour η ακομα, και αν οχι ακομα, τοτε πότε? Υποτιθεται ειχαν ανακοινωσει 15 Ιουλιου η απατωμαι? Γιατι πηρα Πλαισιο και Παπασωτηριου και ειπαν ΑΝ το φερουν τοτε μετα το 15αύγουστο.

Έλεος πια, δηλαδη παω να κανω χαρη και να αγορασω οριτζιναλ ενα παιχνιδι και δε μου το δινουν, που καταντησαμε πια...

Δημοσ.

Ok, πήγα στο Metropolis, Media Markt, Παπασωτηρίου και Πλαίσιο.

Οι 2 πρώτοι είχαν το παιχνίδι σε 2 εκδόσεις για pc: Με κιθάρα και χωρίς.

Οι 2 τελευταίοι δε ξέρουν καν πότε θα το πάρουν.

Πήγα στο play.com και έχει και εκεί μόνο τις προαναφερθείσες 2 εκδόσεις.

WTF? Δε θάχει drums η έκδοση του pc?

Κάπου διάβασα ότι τα usb drums του PS3 είναι συμβατά με το PC.

1) Είναι αλήθεια;

2) Λέτε να είναι ο μόνος τρόπος να βρω drums για το pc?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω βγάλει τα περισσότερα από τα τραγούδια στο hard εκτός από 2, πάρα πολλά τα έχω βγάλει και στο expert. Εκεί λοιπόν που έπαιζα χτες έβγαλα ένα τραγούδι στο expert και έκανα achievement unlocked το Hardcore!

Πως γίνεται αυτό! :s

Δημοσ.

Έβγαλες ένα απο τα 2 που δεν είχες βγάλει στο hard? Ποιό είναι αυτό που σου έμεινε; Νομίζω αν είναι απο bonus gig δεν νοιάζει κανέναν.

Δημοσ.
Έβγαλες ένα απο τα 2 που δεν είχες βγάλει στο hard? Ποιό είναι αυτό που σου έμεινε; Νομίζω αν είναι απο bonus gig δεν νοιάζει κανέναν.

Ναι είσαι σωστός, τα 2 που δεν έχω βγάλει είναι από το τελευταίο gig, Asgard.

ps: Πολύ εύκολο το WT, καμία σχέση με το GH3. Το GH5 είναι λίγο πιο δύσκολο από το WT αλλά το GH3 το θεωρώ το πιο δύσκολο με διαφορα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...