dp@pa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά διαβάζω στα αμερικάνικα site και οι απόψεις διίστανται! Άλλοι λένε τέλειο, άλλοι λένε μούφα! Το ign του έβαλε σήμερα 7.9, σκορ χαμηλότερο από το περσινό gh3! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί! Κάποιοι λένε ότι αγόρασαν τα όργανα και δεν τους δούλευαν τα ντραμς κλπ. Και ότι το Music creator είναι μεγάλο μπέρδεμα κλπ. Άλλοι πάλι λένε ότι είναι μακράν καλύτερο και από το περσινό gh3 αλλα και από το φετινό rockband2! Δεν ξέρω ποιόν να πιστέψω και τί να πάρω! Να πάρω το ghwt όπως πήρα το περσινό gh3 ή να ρισκάρω και να πάρω το rockband2 όταν αυτό βγει? Τί να πω, δεν ξέρω... πολακι, οντως το Guitar Hero του λειπουν πολλα καλουδια που εχει το RockBand. Το ολα μπερδεμενα ειναι, επαιζα με φιλους και φιλες, και δεν καταλαβαιναμε ποιος εφταιγε στην μουσικη και χαναμε ασπουμε. Ειναι λιγο μπερδεμα, το singing ειναι καπως σε αυτο. Τα αλλα ειναι οκ..εκτος απο τα Drums που κατι του λειπει, σχεδον οπως το Ροκ μπαντ, αλλα του λειπει το freestyle που εχει το Rockband...και το ιδιο ισχη και για την κιθαρα. Μακραν καλυτερο ειναι to RB. Καλος η βαθμολογια που του εδωσε το IGN. Το ροκ μπαντ πηρε 9.0.
polakis21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Τί καλούδια έχει δηλαδή το rockband που δεν έχει το gh? Απόσο ξέρω το gh έχει music creator αλλα το rb δεν έχει. Το ότι χάνεις όταν παίζεις ομάδα, δεν λέει κάτι. Όταν κάποιος πάει χάλια η ομάδα στο τραγούδι γίνεται ρόμπα και για μένα σωστό είναι να χάνεις. Τί θα γίνεται δηλαδή, σε μια συναυλία θα φύγει ο τραγουδιστής ας πούμε και οι άλλοι θα συνεχίσουν κανονικά? Δεν νομίζω. Όσο για τα ντραμς, έχω διαβάσει παντού ότι του gh είναι καλύτερα από του rb. Και όταν λες ότι του λείπει το freestyle τί εννοείς? Τώρα το μακράν καλύτερο το rockband, δεν νομίζω αλλά τέλοσπάντων...Το ότι πήρε στο ign 9αρι δεν μου λέει κάτι. Ξέρεις την άποψή μου για το ign. Άλλωστε από κάτω στα σχόλια αρκετοί κράζουν αυτόν που έκανε το review... Και τελικά αν πάρω το rb πότε να το πάρω? Του αγίου...ανήμερα που θα βγει στην Ελλάδα? Με βλέπω για ghwt τελικά, αλλά ακόμα το σκέφτομαι...
alou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 To guitar hero για σόλο κιθάρα σίγουρα θα είναι καταπληκτικό, όπως πάντα. To Rock Band είχε άψογη ενσωμάτωση του 4 co op και σίγουρα έχοντας και την περσινή εμπειρία θα χτίσει πάνω σε καλύτερες βάσεις, κάτι που ισχύει και με τα drums που θεωρώ καλύτερα αυτά του RB. Προσωπικά, θα πάρω σκέτο το world tour με την περσινή κιθάρα και θα πάρω bundle με drums όταν βγεί στην Ευρώπη (ελλάδα χλωμό) το RB2 μάλλον.
dp@pa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Τί καλούδια έχει δηλαδή το rockband που δεν έχει το gh? Απόσο ξέρω το gh έχει music creator αλλα το rb δεν έχει. Το ότι χάνεις όταν παίζεις ομάδα, δεν λέει κάτι. Όταν κάποιος πάει χάλια η ομάδα στο τραγούδι γίνεται ρόμπα και για μένα σωστό είναι να χάνεις. Τί θα γίνεται δηλαδή, σε μια συναυλία θα φύγει ο τραγουδιστής ας πούμε και οι άλλοι θα συνεχίσουν κανονικά? Δεν νομίζω. Όσο για τα ντραμς, έχω διαβάσει παντού ότι του gh είναι καλύτερα από του rb. Και όταν λες ότι του λείπει το freestyle τί εννοείς? Τώρα το μακράν καλύτερο το rockband, δεν νομίζω αλλά τέλοσπάντων...Το ότι πήρε στο ign 9αρι δεν μου λέει κάτι. Ξέρεις την άποψή μου για το ign. Άλλωστε από κάτω στα σχόλια αρκετοί κράζουν αυτόν που έκανε το review... Και τελικά αν πάρω το rb πότε να το πάρω? Του αγίου...ανήμερα που θα βγει στην Ελλάδα? Με βλέπω για ghwt τελικά, αλλά ακόμα το σκέφτομαι... ε ρε φιλε, αφου το επαιξα, και προτιμω το RB...για να καταλαβεις, δεν ειχα καταλαβει πως επαιζα το GH3 μεχρι σημερα..ακου το κουλο..λολ..και μεσα μου ελεγα κατι λειπει, και δεν μπορουσα να καταλαβω τι. Απλα δεν μου φενοτανε σωστο. Μετα καταλαβα, οταν διαβασα το review πως επαιζα GH τοσο καιρο. Γιαυτο σου λεω, απλα χωρις να το ξερω, καταλαβα την διαφορα. Δεν ξερω, εδω παντως δεν προκειτε να μπω σε φαση οπως καναμε στο ΠΡο vs Fifa lol...ξεχνα το, εγω απλα θεωρο το RB καλυτερο. Και δεν μιλω για τα drums, ξερω πως εχουν διαφορα, ειναι ολο το SETUP. Παιξε με αλλους 3 και θα δεις, πως δεν ξερεις τι σου γινεται. Ακριβως αυτο που αναφερουν στα Review. Τα τραγουδια δεν τα συζητω, οτι πρεπει, μεχρι και Michael Jackson μου βαλαν..λολ...κατα τα αλλα, κατι του λειπει ομως. Το RB θυμασε που ειχες αυτα τα free style φασης? ε αυτο το GH den τα εχει. Και μπορεις σε παρακαλω πως μπορω να παρω bonus στα drums ? ΔΗλαδη εκει που εχω τα λαμπακια στο φουλ..τι παταω για να παρω double points που γινεται μπλε η οθονη? Το εκανα καταλαθος αλλα δεν τα ξανα καταφερα.
stavrossak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Προσωπική μου άποψη ότι η songlist του είναι υποδεέστερη από του RB, αλλά αυτό είναι και θέμα προσωπικού γούστου μουσικής.Έχει όμως πάρα πολλά τραγούδια που μου είναι από αδιάφορα έως αφόρητα. Εγώ με το dlc του Rock Band, (το οποίο παίζει και στο 2) και τις songlist και των δύο παιχνιδιών (Rb 1 & 2) είμαι κατευχαριστημένος. Όσο για τα υπόλοιπα προς το παρόν δεν βλέπω μεγάλες διαφορές αλλά αφού το λιώσω καμιά βδομάδα θα σου πω απόψεις. -----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 09 : 22 : 06----- Προσωπική μου άποψη ότι η songlist του είναι υποδεέστερη από του RB, αλλά αυτό είναι και θέμα προσωπικού γούστου μουσικής.Έχει όμως πάρα πολλά τραγούδια που μου είναι από αδιάφορα έως αφόρητα.Εγώ με το dlc του Rock Band, (το οποίο παίζει και στο 2) και τις songlist και των δύο παιχνιδιών (Rb 1 & 2) είμαι κατευχαριστημένος. Όσο για τα υπόλοιπα προς το παρόν δεν βλέπω μεγάλες διαφορές αλλά αφού το λιώσω καμιά βδομάδα θα σου πω απόψεις. Αναθεωρώ για τη λίστα αφού μόλις έπαιξα το Hotel California με παρέα!!! Απίστευτη τραγουδάρα! Αλλά σοβαρά τώρα δεν βλέπω το λόγο για τους φαν αυτού του είδους των παιχνιδιών να μην τα πάρουν και τα δύο! Έχουν το ίδιο gameplay με μικρές διαφορές στα μενού - features κλπ και φυσικά στην songlist. Αλλα εγώ θα τα τιμήσω και τα δύο.
Blackjim Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 To Guitar Hero World On Tour Bundle sta 110? sta Multirama einai amesa diathesimo an kanoume paraggelia? 'H einai apla preorder?
jimis panousis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Παρε τηλ να δεις.Εγω παιρνω απο την στιγμη που την εβγαλαν αυτη την αγγελια κ μου λενε ειτε οτι ειναι στις αποθηκες τους ειτε οτι δεν τους εχει ερθει ακομα
polakis21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ ότι πρέπει να τα πάρουμε και τα 2. Αλλά επειδή όμως το rb2 θα βγει το 2009 και βλέπουμε, εγώ σίγουρα θα πάρω το ghwt. Εδώ ακόμα το rb δεν βγήκε επίσημα στην ελλάδα το πρώτο! Έλεος! Ρε παιδιά αυτό στα multirama τί είναι? 109 ευρώ? Νομίζω ότι είναι μόνο το παιχνίδι με την κιθάρα. Ξέρουμε κανένα μαγαζί για να παραγγείλουμε όλο το bundle? Με κιθάρα, ντραμς, μικρόφωνο, παιχνίδι?
supermario29 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ξέρουμε κανένα μαγαζί για να παραγγείλουμε όλο το bundle? Με κιθάρα, ντραμς, μικρόφωνο, παιχνίδι? Αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω!!!! Γιατι μολις μου ακυρωσανε την παραγγελια που ειχα κανει στο http://www.game.co.uk , επειδη δεν στελουν πακετα πανω απο 1 κιλο, εκτος Αγγλιας.....
polakis21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Πάντως τα έχει πάει αρκετά καλά στα review μέχρι τώρα: http://www.gamespot.com/xbox360/puzzle/guitarheroiv/review.html?mode=web&tag=scoresummary;critic-score Και το rock band 2 όμως έχει πάει πολύ καλά. Δεν ξέρω ποιό να πάρω ρε παιδί μου...
jimis panousis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 supermario29 γιατι σε αυτο το σαητ ειναι τοσο χαμηλη ι τιμη του GH?
supermario29 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 supermario29 γιατι σε αυτο το σαητ ειναι τοσο χαμηλη ι τιμη του GH? Τι εννοεις "τοσο χαμηλη"; Οι 150 λιρες Αγγλιας ειναι χαμηλη τιμη;;; http://www.game.co.uk/Wii/Action/~r336903/Guitar-Hero-World-Tour-Band-Bundle-plus-FREE-Wireless-Bass-Guitar-Controller/?recommended=SEARCH -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 12 : 55 : 41----- Πάντως τα έχει πάει αρκετά καλά στα review μέχρι τώρα: http://www.gamespot.com/xbox360/puzzle/guitarheroiv/review.html?mode=web&tag=scoresummary;critic-score Και το rock band 2 όμως έχει πάει πολύ καλά. Δεν ξέρω ποιό να πάρω ρε παιδί μου... Απο που θα τα παρεις;;; Μιλαω για τα ολοκληρωμενα πακετα. Οχι μονο το παιχνιδι.
jimis panousis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Τι εννοεις "τοσο χαμηλη"; Οι 150 λιρες Αγγλιας ειναι χαμηλη τιμη;;; Sorry μπερδευτηκα
jimis panousis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδια πως μπορω να βρω κ να κατεβασω καποια κομματια που δεν υπηρχαν στο GH3?
polakis21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά το βρήκε κανείς? Αν το βρει κάποιος ας μας το πει να πάμε να το πάρουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.