supermario29 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Το παρήγγειλα απο το Πλαίσιο. Ελπίζω να μου έρθει το Σάββατο. Στο Πλαισιο που το βρηκες;;; Το ψαχνω στο site και δεν το βρισκω.
beisnikosspi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Πήγα απο εκεί, μου είπαν ότι έχει ανοίξει κωδικός και ότι το αναμένουν την Παρασκευή, δηλαδή αύριο Την παραγγελία την έκανα μέσω τηλεφώνου. Ποοο παιχνιδάρα θα είναι....
jesE Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Στο Πλαισιο που το βρηκες;;; Το ψαχνω στο site και δεν το βρισκω. Στο Πλαίσιο το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από αύριο. Ο κωδικός προιόντος είναι: 1181718 για το παιχνίδι με την κιθάρα, 1181734 για το παιχνίδι σκέτο και 1181726 για το full bundle. (από κατάλογο πλαίσιο) Ρωτάς (και από τηλέφωνο μπορείς αν θες) αν οι κωδικοί είναι διαθέσιμοι και παραγγέλνεις ή κάνεις κράτηση. Αν δεν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα το παραγγέλνεις για μια εργάσιμη. (Σάββατο) May the funk be with you.
SAMMIE Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Για ριχτε και μια ματια εδω http://www.clickandbuy.gr/index.php?target=products&mode=search&subcats=Y&type=extended&avail=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&cid=0&q=guitar Guitar hero full bundle xb360 200E Guitar hero full bundle ps3 205E
polakis21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά έπαιξα από τον θείο το guitar hero world tour γιατί δεν άντεχα μέχρι σήμερα. Το έπαιξα με την προηγούμενη κιθάρα του 3. Το παιχνίδι είναι απλά κορυφή! Μέχρι τώρα στο career έβγαλα 9-10 τραγούδια απευθείας στο expert και είναι τρελά πορωτικά όλα τα τραγούδια! Βέβαια είναι ένα κλικ πιο εύκολο από το gh3 στο expert...Μάλλον το έκαναν γιατί έχεις να ασχοληθείς και με ντραμς και μικρόφωνο κλπ, γιαυτό το έκαναν λίγο πιο εύκολο, γιατί αλλιώς δεν θα το τερματίσεις ποτέ... Περιμένω σήμερα το πακετάκι μου με τα νέα όργανα (ντραμς, μικρόφωνο, κιθάρα) για να αποτρελαθώ εντελώς. Music creator καταπληκτικό! Για μένα δεν υπάρχει rockband 2 αυτή την στιγμή...
geo_irish Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Επιτέλους ανάσταση. Σηκώθηκα πρωί πρωί και πήγα mall και το πήρα. Βέβαια έφαγαν κάτι παναγίες στο fnac γιατί δεν είχε έρθει ακόμα όπως είπαν, οπότε πήγα πλαίσιο που υπήρχε ήδη. Είμαι ακόμα στη συναρμολόγηση των drums...Θα postάρω φωτό σύντομα.
beisnikosspi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Τυχερέ! Εμένα με πήραν τηλέφωνο πριν καμια ώρα στο κινητό από το πλαίσιο και μου ειπαν ότι θα έρθει δευτέρα στον χώρο μου! Γκαντεμιά...
geo_irish Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Όπως καταλάβατε οι φωτό θα αργήσουν να ανέβουν γιατί τα drums είναι απίστευτη πόρωση. Χρήσιμες συμβουλές: 1. Αν πάτε για αγορά του full bundle, να ξέρετε ότι έχει κουβάλημα η δουλειά. Δεν χωράει σε σακούλα η κούτα. Ακόμα πονάει το χέρι μου. 2. Όταν τα συνδέσετε όλα μην παίξετε κατ'ευθείαν και φάτε το ξενέρωμα που έφαγα εγώ. Πηγαίνετε πρώτα στα options και κάντε calibrate και στα drums και στην κιθάρα γιατί ανάλογα με την TV μπορεί να υπάρχει delay. Αυτά προς το παρόν
geo_irish Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Στα options στο κεντρικό μενού. Πας στα settings και κάνεις calibrate σε κιθάρα και drums.
jimis panousis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εγω το παρηγγειλα κ το περιμενω αυριο στο Πλαισιο!Παιδια πορωστε με κ αλλο γραψτε εντυπωσεις!
polakis21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά αυτό με το calibrate lag δεν το καταλαβαίνω. Γιατί πρέπει σε κάθε τηλεόραση να το φτιάχνεις? Γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχε στα προηγούμενα guitar hero? Πολύ σπαστικό... Και στο rockband τα ίδια...
jimis panousis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μια ερωτηση θελω να κανω σε αυτους που εχουν ηδη το παιχνιδι:Αυτη η μπαρα με τα χρωματα των κουμπιων που ειναι λιγο πιο κατω απο τα κουμπια τι ακριβως κανει?
geo_irish Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μια ερωτηση θελω να κανω σε αυτους που εχουν ηδη το παιχνιδι:Αυτη η μπαρα με τα χρωματα των κουμπιων που ειναι λιγο πιο κατω απο τα κουμπια τι ακριβως κανει? Την μπάρα αυτή μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις είτε για να παίξεις αντικαθιστόντας ουσιαστικά το 'strum bar' (κάνοντας απλό tap), είτε για να κάνεις εφέ σε μεγάλες σε διάρκεια νότες που έχεις ήδη παίξει (μετακινόντας το δάχτυλο απο πάνω ως κάτω συνέχεια μέχρι το τέλος της νότας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.