ntinosterpsis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Εδώ ρε σεις οι εταιρίες ταχυμεταφορών έχουν αρχίσει και βάζουν gps για να παρακολουθούν το που πάνε και τι κάνουν οι υπάλληλοι.. ΟΧΙ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... εχω ενα γνωστο που δουλευε στη Γενικη και ερχονταν στα Λυκεια για καφε....πηγαινε στο χωριο του και κουβαλουσε τη μανα του περα δοθε,θα γουσταρες να πληρωνεις βενζινες και υπαλληλους για ολα αυτα που προανεφερα??ΟΧΙ οποτε καλα κανουν και βαζουν.... επισης αμα δεν εισαι τεμπελης κλεφτης και απατεωνας τοτε δεν εχεις να φοβασαι για της καμερες...απο τη στιγμη που φοβασαι εχεις λερωμενη τη φωλια σου.....
KilliK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Έτσι νομίζεις. Αν θέλει να απολύσει κάποιον για τον Χ/Ψ λόγο μπορεί να βρει εύκολα πατήματα όπως "μιλάς συνέχεια με τους συναδέλφους σου και τους απασχολείς" κτλ. Μπορεί εσύ να μπαίνεις για 5 λεπτά την ημέρα σε κάποιο site να ενημερώνεσαι ή για ένα 10λεπτο την ώρα να χαζεύεις λίγο για να ξελαμπικάρεις. Κατα τ'άλλα όμως μπορεί εσύ στη δουλειά σου να είσαι άψογος. Θα βρούνε λοιπόν πάτημα να στην πουν. Έτσι λοιπόν χάνεις την όποια μόχλευση είχες απο την ποιότητα της δουλειάς σου. αμα καποιος θελει να απολυσει καποιον,τον απολυει αμεσως,δεν χρειαζεται πατηματα για να το κανει.
panos2171 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Στην προηγουμενη μου δουλεια ειχαμε καμερα που κοιτουσε το ταμειο και μια πισω απ το ταμειο που κοιτουσε την εισοδο του μαγαζιου και φυσικα και τον υπαλληλο.Το μαγαζι γενικα ειχε και αλλες καμερες τις οποιες τις βλεπαμε και εμεις για ελεγχο του χωρου (νετ καφε) αλλα αυτες τις 2 οχι.Προσωπικα δεν ειχαμε κανενα θεμα και ειδη ειχαμε συμφωνησει το τι μπορουμε να κανουμε και δεν ξερω αν μας παρακολουθουσαν για καποιον λογο.Παντως αν εχεις λερωμενη τη φωλια σου δηλαδη αλλα σου λεν να κανεις και αλλα κανεις στη ζουλα τοτε φυσικα και ενοχλεισε αλλιως οχι. Επισης νομιζω τα εταιρικα η τα ενοικιαζομενα αυτοκινητα εχουν GPS.
alex89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Είναι άσχημο να σε βλέπει ο άλλος καχύποπτα. Όπως είναι άσχημο να ξέρεις πως παρακολουθείσαι. Στη χειρότερη περίπτωση θα προτιμούσα να μου ψάχνανε το μπουφάν ή την τσάντα για τις γυναίκες όταν σχολούσα παρά να με "παίρνανε μάτι" όσο δούλευα. Ειδικά στις γυναίκες πρέπει να είναι ενοχλητικό.
panos2171 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικα δε με πολυνοιαζει αλλα οντως για τις γυναικες θα ναι αβολα, μπορει ο αλλος απλα να την παιρνει ματι.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 γιατι να ενοχληθει καποιος απο μια καμερα , εαν κανει σωστα τη δουλεια του, ΣΤΗ δουλεια του...; δε θα απολυσει κανεις , εναν εργαζομενο επειδη ''μιλαει'' η κανει χαβαλε με καποιον συναδελφο. τωρα εαν μπει στο facebook , παιζει πασιεντζα κατεβαζει παναγιες στο αφεντικο ολη μερα ξερωγω... 1ον θα ηθελα να το ξερω εαν ημουν αφεντικο. 2ον θα επραττα αναλογως... Φιλε ειμαστε ανθρωποι και εχουμε και νευρα, και πλαγια ξυπναμε, και η γκομενα δεν μας το δινει κτλ κτλ. Ξερεις ποσοι θα χρησιμοποιησουν πατηματα δηθεν μεσα απο την καμερα για να σου την πει αγρια ή να σε πει να κανεις μονιμες διακοπες σπιτι σου? Δεν τιθεται θεμα για το αν εισαι καλος στη δουλεια σου, καποιοι απλα θα βγαλουν τα αποθημενα τους γιατι παρεξηγησεις γινονται πολλες.
sugata Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Επισης νομιζω τα εταιρικα η τα ενοικιαζομενα αυτοκινητα εχουν GPS. Ισχύει, αλλά συνήθως όταν ο αριθμός των αυτοκινήτων είναι μικρός.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Έχετε υπερεκτιμήσει πάρα πολύ το "είμαι άψογος στη δουλειά μου". Ένας ο οποίος είναι άψογος στη δουλειά του συχνά μπορεί να αποτελεί απειλή είτε για τον προϊστάμενό του είτε για άλλα τμήματα είτε για συναδέλφους. Ένας προϊστάμενος ο οποίος νιώθει να απειλείται απο σένα μπορεί άνετα να βρεί διάφορα πατήματα για να εισηγηθεί την απόλυσή σου. Αντίστοιχα συνάδελφοι μπορούν να επικαλεστούν αυτό το υλικό για να δείξουν ότι αυτοί δουλεύουν ενώ ο άλλος είναι στο φέισμπουκ (έστω και αν αυτό είναι 5 λεπτά την μέρα). Η επιβίωσή του καθενός σε μιά εταιρεία είναι θέμα πολιτικής και διπλωματίας και λιγότερο απόδοσης στη δουλειά. Καταλάβετέ το. Έχω βρεθεί άπειρες φορές όπου είτε προϊστάμενος είτε συνάδελφοι ενορχήστρωναν μια εντελώς πλασματική κατάσταση σε σχέση με την απόδοση του καθενός για να δικαιολογηθούν στο προιστάμενο για το οτιδήποτε. Οι κάμερες λοιπόν είναι απλά άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα τους.
pournaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Έχετε υπερεκτιμήσει πάρα πολύ το "είμαι άψογος στη δουλειά μου". Ένας ο οποίος είναι άψογος στη δουλειά του συχνά μπορεί να αποτελεί απειλή είτε για τον προϊστάμενό του είτε για άλλα τμήματα είτε για συναδέλφους. Ένας προϊστάμενος ο οποίος νιώθει να απειλείται απο σένα μπορεί άνετα να βρεί διάφορα πατήματα για να εισηγηθεί την απόλυσή σου. Αντίστοιχα συνάδελφοι μπορούν να επικαλεστούν αυτό το υλικό για να δείξουν ότι αυτοί δουλεύουν ενώ ο άλλος είναι στο φέισμπουκ (έστω και αν αυτό είναι 5 λεπτά την μέρα). Η επιβίωσή του καθενός σε μιά εταιρεία είναι θέμα πολιτικής και διπλωματίας και λιγότερο απόδοσης στη δουλειά. Καταλάβετέ το. Έχω βρεθεί άπειρες φορές όπου είτε προϊστάμενος είτε συνάδελφοι ενορχήστρωναν μια εντελώς πλασματική κατάσταση σε σχέση με την απόδοση του καθενός για να δικαιολογηθούν στο προιστάμενο για το οτιδήποτε. Οι κάμερες λοιπόν είναι απλά άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα τους. Και ολα αυτα τον προισταμενο ποιος τον εμποδισει να τα κανει και χωρις καμερα; Αμα θελει να εισηγηθει την απολυση σου, η απουσια της καμερας θα τον σταματησει;
kuzko21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Φιλε ειμαστε ανθρωποι και εχουμε και νευρα, και πλαγια ξυπναμε, και η γκομενα δεν μας το δινει κτλ κτλ. Ξερεις ποσοι θα χρησιμοποιησουν πατηματα δηθεν μεσα απο την καμερα για να σου την πει αγρια ή να σε πει να κανεις μονιμες διακοπες σπιτι σου? Δεν τιθεται θεμα για το αν εισαι καλος στη δουλεια σου, καποιοι απλα θα βγαλουν τα αποθημενα τους γιατι παρεξηγησεις γινονται πολλες. δηλαδη για να καταλαβω , εσυ οταν εχεις νευρα για τον καθε λογο που ανεφερες, πας στη δουλεια σου και ξεσπας; περιμενεις για παραδειγμα να δικαιολογηθει μια αναρμοστη συμπεριφορα σε πελατη/συναδελφο , μια ζημια σε περιουσιακο στοιχείο της εταιριας επειδη δε σου εκατσε η γκομενα το βραδυ κλπ; εαν το βλεπεις καπως ετσι , δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω...
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 δηλαδη για να καταλαβω , εσυ οταν εχεις νευρα για τον καθε λογο που ανεφερες, πας στη δουλεια σου και ξεσπας; περιμενεις για παραδειγμα να δικαιολογηθει μια αναρμοστη συμπεριφορα σε πελατη/συναδελφο , μια ζημια σε περιουσιακο στοιχείο της εταιριας επειδη δε σου εκατσε η γκομενα το βραδυ κλπ; εαν το βλεπεις καπως ετσι , δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω... Φιλε μου εγω υπαλληλος ειμαι. Εχω δεχτει (και οχι μονο εγω) κατ επαναληψη τα πυρα απο συναδελφους, υπευθυνους κτλ επειδη μπορει να μην συμφωνεις καπου μαζι τους ή επειδη οπως ειπα δεν του εκατσε η γκομενα το βραδυ ή απλα να ειναι σκατοψυχος και παρτακιας και φοβαται οτι θα του φας τη θεση. Αν και σε ολες τις δουλειες που εχω παει ως τωρα υπηρχε "κλειστο κυκλωμα ασφαλειας" υπηρξαν αρκετα σκηνικα παραξηγησεων. Γενικα ειμαι υπερ της καμερας αλλα επειδη γενικα ειμαστε και "ελληνες" πραγματικα εχω δει τα χειροτερα απο τη χρηση της.
KilliK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Έχετε υπερεκτιμήσει πάρα πολύ το "είμαι άψογος στη δουλειά μου". Ένας ο οποίος είναι άψογος στη δουλειά του συχνά μπορεί να αποτελεί απειλή είτε για τον προϊστάμενό του είτε για άλλα τμήματα είτε για συναδέλφους. Ένας προϊστάμενος ο οποίος νιώθει να απειλείται απο σένα μπορεί άνετα να βρεί διάφορα πατήματα για να εισηγηθεί την απόλυσή σου. Αντίστοιχα συνάδελφοι μπορούν να επικαλεστούν αυτό το υλικό για να δείξουν ότι αυτοί δουλεύουν ενώ ο άλλος είναι στο φέισμπουκ (έστω και αν αυτό είναι 5 λεπτά την μέρα). Η επιβίωσή του καθενός σε μιά εταιρεία είναι θέμα πολιτικής και διπλωματίας και λιγότερο απόδοσης στη δουλειά. Καταλάβετέ το. Έχω βρεθεί άπειρες φορές όπου είτε προϊστάμενος είτε συνάδελφοι ενορχήστρωναν μια εντελώς πλασματική κατάσταση σε σχέση με την απόδοση του καθενός για να δικαιολογηθούν στο προιστάμενο για το οτιδήποτε. Οι κάμερες λοιπόν είναι απλά άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα τους. γιατι ειναι ενα αλλο οπλο στην φαρετρα τους; αν οπως λες συνομωτουν εναντιων σου,δεν θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις την καμερα ως αδιαψευστο στοιχειο οτι κανεις σωστα την δουλεια σου; i dont get it.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 γιατι ειναι ενα αλλο οπλο στην φαρετρα τους; αν οπως λες συνομωτουν εναντιων σου,δεν θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις την καμερα ως αδιαψευστο στοιχειο οτι κανεις σωστα την δουλεια σου; i dont get it. Γιατί είμαστε όλοι άνθρωποι και όλοι έχουμε τις μέρες μας που είτε θα χαζέψουμε, είτε δεν θα τη παλεύουμε, είτε θα εκνευριστούμε και δεν ξερω εγώ τι άλλο. Εύκολα λοιπόν μπορούν να επικαλεστούν "πρόβλημα συμπεριφοράς" π.χ για να εισηγηθουν μια απόλυση ή οτιδήποτε άλλο. (κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει με τα αποτελέσματα της δουλειάς σου). Σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι με τη κάμερα. Αφού είναι κάτι το υποκειμενικό...και σημασία έχει η γνώμη του ανώτερού σου. Μου έχει τύχει σε δουλειά μια μικροπαρεξήγηση να καταλήξει σε απίστευτα ενορχηστρωμένη διόγκωση και διαστρεβλωση γεγονότων εναντίον για προφανείς λόγους. Άντε λοιπόν να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
KilliK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Γιατί είμαστε όλοι άνθρωποι και όλοι έχουμε τις μέρες μας που είτε θα χαζέψουμε, είτε δεν θα τη παλεύουμε, είτε θα εκνευριστούμε και δεν ξερω εγώ τι άλλο. Εύκολα λοιπόν μπορούν να επικαλεστούν "πρόβλημα συμπεριφοράς" π.χ για να εισηγηθουν μια απόλυση ή οτιδήποτε άλλο. (κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει με τα αποτελέσματα της δουλειάς σου). Σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι με τη κάμερα. Αφού είναι κάτι το υποκειμενικό...και σημασία έχει η γνώμη του ανώτερού σου. Μου έχει τύχει σε δουλειά μια μικροπαρεξήγηση να καταλήξει σε απίστευτα ενορχηστρωμένη διόγκωση και διαστρεβλωση γεγονότων εναντίον για προφανείς λόγους. Άντε λοιπόν να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. επομενως το επιχειρημα οτι δεν πρεπει να μπουν καμερες γιατι θα βρουν πατημα καποια για απολυσεις δεν στεκει,επειδη και χωρις την καμερα παλι μπορουν να βρεθουν πατηματα. ετσι δεν παει;
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 επομενως το επιχειρημα οτι δεν πρεπει να μπουν καμερες γιατι θα βρουν πατημα καποια για απολυσεις δεν στεκει,επειδη και χωρις την καμερα παλι μπορουν να βρεθουν πατηματα. ετσι δεν παει; Από πότε χρειάζεται πάτημα για να γίνει μια απόλυση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα