Socratis_g Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 αντε με το καλό και στα σπίτια μας. για την πάταξη της τρομοκρατίας πάνω απο όλα!
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο που ρωτησα ειναι, εαν θα ησουν υπαλληλος θα ηθελες να παρακολουθουν τη καθε σου κινηση? Ποτε πας να κατουρησεις, ποτε φυσας τη μυτη σου, ποτε τρως τυροπιτα, ποτε μιλας με τη μαμα σου στο τηλεφωνο κλπ...? Πλάνη: http://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man Η θεση της δηλωσης μου αφορα αποκλειστικα τον χωρο εργασιας του υπαλληλου σε μια επιχειρηση.Το εβαλα και σε bold για να ξεχωριζει και να μην υπαρχει περιθωριο παραλειψης η λανθασμενης κατανοησης απο την πλευρα του συνομιλητη μου. Εσυ ομως πηρες αυτη την συγκεκριμενη θεση μου,την επιβλεψη στον χωρο εργασιας,την διαστρεβλωσες και την μετετρεψες σε μια φαινομενικα ιδια αλλα τελειως διαφορετικη,τυπου Big Brother προσεγγιση που αφορα την επιβλεψη στον προσωπικο χωρο και ζωη ενος ατομου.Kαι ενω ειναι πιο ευκολo να κατακρινεις την παραβιαση του privacy ενος ανεξαρτητου ατομου,αφου αποτελει ενα αναφαιρετο δικωμα κατοχυρωμενο συνταγματικα και νομικα,αυτο δεν αποτελει και επιχειρημα κατα της δικιας μου θεσης αφου οπως επισημανα ηδη η δικια μου θεση αφορα ενα διαφορετικο θεμα. Εν ολιγοις: Ξαναπροσπαθησε.
xreokopia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τι καθεσαι και λες τωρα ρε φιλε... Εγω απλα εκανα μια ερωτηση σε εναν αλλο φιλο εαν ηθελε να τον παρακολουθουν, τη δικη σου αποψη ουτε που τη ξερω και δεν ασχοληθηκα με αυτην, θα τη διαστρεβλωσω κιολας? Σημειωσε παντως οτι ο χωρος εργασιας δεν δικαιολογει τον καθε εργοδοτη να παρακολουθει καθε ποτε πας τουαλετα ή καθε ποτε παιρνεις τηλεφωνο το γιο σου να δεις αν ειναι ενταξει. Μπορουσες τουλαχιστον να απαντησεις, εαν ησουν εσυ υπαλληλος θα ηθελες να σε παρακολουθουν?
pournaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τι καθεσαι και λες τωρα ρε φιλε... Εγω απλα εκανα μια ερωτηση σε εναν αλλο φιλο εαν ηθελε να τον παρακολουθουν, τη δικη σου αποψη ουτε που τη ξερω και δεν ασχοληθηκα με αυτην, θα τη διαστρεβλωσω κιολας? Το θεμα δεν ειναι τι θελεις η οχι. Βρισκεσαι σε ενα χωρο που ανηκει σε καποιον αλλον, και αυτος ο αλλος αποφασισε οτι θελει να ελεγχει το χωρο του. Που σημαινει οτι οσο αποδεχεσαι να βρισκεσαι μεσα σε αυτο το χωρο, θα αποδεχτεις τον ελεγχο του.
xreokopia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Φυσικα... οποιος εχει το μαχαιρι εχει και το πεπονι. Δε μπορεις να κανεις κι αλλιως ειδικα εαν χρειαζεσαι τη δουλεια. Ειπες το αυτονοητο.
pournaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μα προφανως και χρειαζεσαι τη δουλεια, οτι δουλεια κι αν κανεις. Δε νομιζω κανενας μας να χαιρεται να δουλευει καπου (εκτος δικης του επιχειρησης), και να το κανει ακομη κι αν δε χρειαζεται τη δουλεια... Και απο την αλλη, καποιος που δεν εχει καμερες, δε σημαινει αυτοματως, οτι ειναι καλο αφεντικο. Μπορει να σκεφτεται το κοστος, μπορει να σκεφτεται το ποιος θα παρακολουθει (αρα εξτρα ατομο), γενικως μπορει να θελει να το κανει αλλα να κολλαει καπου.
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τι καθεσαι και λες τωρα ρε φιλε... Εγω απλα εκανα μια ερωτηση σε εναν αλλο φιλο εαν ηθελε να τον παρακολουθουν, τη δικη σου αποψη ουτε που τη ξερω και δεν ασχοληθηκα με αυτην, θα τη διαστρεβλωσω κιολας? το δικο μου κειμενο εβαλες σε παράθεση.επισης τοσο η δικια μου θεση οσο και η θεση του OT αφορουν το ιδιο θεμα: την παρακολουθηση του εργασιακου χωρου. εσυ συνεχιζεις να ταυτιζεις την παρακολουθηση του εργασιακου χωρου με την παρακολουθηση του privacy του υπαλληλου. Σημειωσε παντως οτι ο χωρος εργασιας δεν δικαιολογει τον καθε εργοδοτη να παρακολουθει καθε ποτε πας τουαλετα ή καθε ποτε παιρνεις τηλεφωνο το γιο σου να δεις αν ειναι ενταξει. Μπορουσες τουλαχιστον να απαντησεις, εαν ησουν εσυ υπαλληλος θα ηθελες να σε παρακολουθουν? Πλάνη: http://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man το θεμα ειναι η παρακολουθηση του χωρος εργασιας,οχι η παρακολουθηση της προσωπικη ζωης του υπαλληλου.
xreokopia Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 το δικο μου κειμενο εβαλες σε παράθεση.επισης τοσο η δικια μου θεση οσο και η θεση του OT αφορουν το ιδιο θεμα: την παρακολουθηση του εργασιακου χωρου. εσυ συνεχιζεις να ταυτιζεις την παρακολουθηση του εργασιακου χωρου με την παρακολουθηση του privacy του υπαλληλου. Eκανα quote σε σενα γιατι εσυ πεταχτηκες και μου απαντησες σε κατι που δεν απευθυνοταν σε σενα αλλα σε αλλο φιλο. Δεν ταυτιζω τιποτα, εκανα μια απλη ερωτηση εαν καποιος υπαλληλος θα ηθελε στο εργασιακιο του χωρο να τον παρακολουθουν ποτε παει για κατουρημα ή ποτε τρωει πατατακια, και η φυσικα η απαντηση ολων μας ειναι πως ΔΕΝ θα ηθελε. Εσυ γιατι κοπτεσαι τοσο πολυ να υποστηριζεις τα αφεντικα, αφεντικο εισαι? το θεμα ειναι η παρακολουθηση του χωρος εργασιας,οχι η παρακολουθηση της προσωπικη ζωης του υπαλληλου. Ναι, ποιος ειπε το αντιθετο? Στο χωρο εργασιας ομως ο υπαλληλος δε παυει να ειναι και ανθρωπος. Θα μου βαλεις καμερα στη τουαλετα με προσχημα την ασφαλεια?
xri_ni Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Το να εχει καμερες δε μου φαινεται παραξενο αλλα να εχει βαλει και καταγραφη ηχου ειναι τραβηγμενο...τι θελει να ακουει δηλαδη?Εξαλλου την αποδοτικοτητα των εργαζομενων μπορει να τη δει και χωρις αυτα.
xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Θα θελει να ακουει εαν τον κουτσομπολευουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα